Star Wars by MARVEL απο το 2015!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

stayros

Moderator
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.839
Μια ευχαριστη ειδηση για τους κομιξαδες. :)

Απο το 2015 η MARVEL θα ξανακυκλοφορησει το STAR WARS comic.

[edit] dead pics [/edit]

Προβολή συνημμένου 94085

Περισσοτερα μπορειτε να διαβασετε εδω.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειχα διαβασει πολλα τευχη απο εκεινη τη σειρα.

Μιας και σχεδιαστηκε ενω η ταινια ακομα γυριζοταν, ως βαση του κομικ ηταν το script της ταινιας. Κατα συνεπεια υπαρχουν σκηνες που δεν εμφανιζονται στην τελικη ταινια, οπως η συναντηση του Λουκ με τους φιλους του στο Ανκορχεντ, ή η συναντηση του Χαν με τον Τζαμπα, που την ειδαμε πρωτη φορα στη Special Edition :) επισης υπαρχουν πολλα "λαθη", οπως οτι ο Τζαμπα ειναι εξωγήινος Aqualish και οχι Hutt, ο Τσιουι μοιαζει πιο πολυ με γοριλα, η πανοπλοια του Βειντερ ειναι πρασινη, ενω οι ηρωες δεν μοιαζουν και τοσο με τους αντιστοιχους ηθοποιους.

Μετα την καταστροφη του Death Star και το τελος της ταινιας, η σειρα συνεχιζεται, δειχνοντας τι εκαναν οι ηρωες μετα την πρωτη ταινια, με διαφορες εξωτικες περιπετειες. Η προσωπικη μου εντυπωση ειναι οτι οι πρωτοτυπες αυτες ιστοριες δεν συμβαδιζουν και τοσο με το πνευμα του Star Wars που ξερουμε, μιας και η μυθολογια και ο χαρακτηρας του Star Wars δεν ειχε σχηματιστει ακομα και οι δημιουργοι ακολουθουσαν μονο τη φαντασια τους :) Ετσι εμφανιζεται ενας εξωγηινος με μορφη λαγου, ενας Τζενται που ειναι παρωδια του Δον Κιχωτη, ενω ο Νταρθ Βειντερ που εμφανιζεται σε καποια τευχη, ειναι πιο πολυ comic book villain παρα ο Dark Lord of the Sith.

Οταν η σειρα εφτασε στο 1980, συνεχισε με την αποδοση του Empire Strikes Back, παλι πριν προβληθει η ιδια η ταινια (με συνεπεια καποια λαθη, οπως οτι ο Γιοντα ειναι ενα τοσοδουλι ξωτικο :) ), και κατοπιν με ιστοριες οπου πρωταγωνιστει ο Lando και αποπειρες να απελευθερωσουν τον Han. Απο κει και περα μπορω να πω οτι η μυθολογια αρχισε να σχηματοποιειται και να ωριμαζει αρκετα, με ωραιες ιστοριες οπως η κατασκευη ενος καινουργιου υπεροπλου, αλλα και μια ανταρσια των Αυτοκρατορικων για να δολοφονησουν των Νταρθ Βειντερ που ειχε ως χομπι να στραγκαλιζει τους αποτυχημενους αξιωματικους :)

Καπου εκει δυστυχως σταματησα και δεν συνεχισα ποτε. Αλλα απο κει και περα γνωριζω οτι ακολουθησαν ωραιες περιπετειες μετα την Επιστροφη των Τζενται, οπως η δημιουργια της New Republic, και αποπειρες να ανασυνταχθει η Αυτοκρατορια και να συνεχιστει η γραμμη των Σιθ.

Εχει μεγαλο ιστορικο ενδιαφερον, αφου δειχνει πώς σχηματιστηκε η μυθολογια του Πολεμου των Αστρων απο το μηδεν, ενω ακομα γυριζονταν η πρωτη τριλογια. Σε αυτη τη σειρα εμφανιζονται καποια πραγματα πρωτη φορα, οπως οι εξωγηινοι Zeltron.

Περισσοτερα εδω: http://starwars.wikia.com/wiki/Marvel_Star_Wars

Κρίμα... πολύ κρίμα... :(

Η Dark Horse έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με τα Star Wars και έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διατήρηση του ενδιαφέροντος του κοινού ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του '80. Μας έδωσε φοβερές ιστορίες και πάντα διατηρούσε υψηλή ποιότητα, πράγμα που συνεχίζει και τώρα. Στεναχωριέμαι γιατί προφανώς θα υπάρξουν επιπτώσεις και για την ίδια την εκδοτική αφού τα Star Wars κόμικς είναι η ναυαρχίδα της. Όσο για τη Μάρβελ, με βάση την εικόνα της την τελευταία δεκαετία και βάλε, δεν είμαι αισιόδοξος για το τι θα μας δώσει. Δυστυχώς η Ντίσνεϋ εξελίσσεται σε μονοπώλιο στο χώρο της ψυχαγωγίας, με την εξαγορά πρώτα της Μάρβελ και στη συνέχεια και της εταιρείας του Λούκας.

Για τους Star Wars fans και για οσους ενδιαφερονται.... :)

Αυτη την Κυριακη - σημερα δηλαδη - η εφημεριδα "Καθημερινη" κυκλοφορει με δωρο ημερολογιο Star Wars

με τα αυθεντικα εξωφυλλα των comics που ειχαν κυκλοφορησει απο την MARVEL....

"Καθημερινη" - Ημερολογιο Star Wars 2016

Επισης απο την επομενη Κυριακη 31/1 η εφημεριδα ξεκιναει προσφορα με τα αυθεντικα comics Star Wars σε τομους... ;)

Star Wars comics .JPG

Απο την τηλεοπτικη διαφημιση, παρατηρησα οτι τα σχεδια ειναι τα πρωτοτυπα του 1977, αλλα εχουν επαναχρωματιστει ψηφιακα.

Rakeesh είπε:
Απο την τηλεοπτικη διαφημιση, παρατηρησα οτι τα σχεδια ειναι τα πρωτοτυπα του 1977, αλλα εχουν επαναχρωματιστει ψηφιακα.

Αν κατάλαβα καλά, από τη διαφήμιση και ψάχνοντας λίγο το παραπάνω λινκ σου Rakeesh, θα επανακυκλοφορήσουν σε έναν τόμο τους δύο τόμους Classic Star Wars: A New Hope 1 και 2, που αν κατάλαβα καλά, καλύπτουν την ιστορία της πρώτης ταινίας του Star Wars. Τα εξώφυλλα των τόμων έχουν αυτό τον "ψηφιακό επαναχρωματισμό" που αναφέρεις.

Το έχω παραγγείλει για αύριο, και υποθέτω πως σε δέσιμο και ποιότητα θα είναι όπως η Βιβλιοθήκη Disney. Ίδωμεν ;)

Βλεπω τα πρωτοτυπα Μαρβελ ειχαν διαφορες επανεκδοσεις. Αυτες που παραθετεις ειναι του 1994 (που περιλαμβαναν και ψηφιακο επαναχρωματισμο), ενω το αρχικο θεμα ξεκινησε οσον αφορα μια επανεκδοση του 2015.

Αυτα που θα δωσει η εφημεριδα δεν ξερω πανω σε ποια επανεκδοση βασιζεται ειναι αλλα το θεμα ειναι οτι προκειται για τις ιδιες ιστοριες που πρωτοκυκλοφορησαν το 1977. Επισης το σιγουρο ειναι οτι ο χρωματισμος μεσα, ειναι ψηφιακος, και οχι ο πρωτοτυπος του 77. Το πιο πιθανο ομως ειναι αυτο που λες, οτι βασιζονται στην επανεκδοση που κυκλοφορησε ως Classic Star Wars. Οσον αφορα τα εξωφυλλα με τα οποια θα τα κυκλοφορησει, ειναι εντελως καινουργια και δεν εχουν καμια σχεση με τα πρωτοτυπα.

Ετσιμπηθειν με συνοπτικες.... :D

Η τιμη των 4 ευρω για σκληροδετο που περιλαμβανει 6 τευχακια....ειναι SUPER!!!!! :headbangdude:

Μερικες ενδεικτικες φωτο....

Εξωφυλλο

Οπισθοφυλλο

Εσωτερικες σελιδες

scan 23.jpg

scan 24.jpg

scan 26.jpg

scan 28.jpg

scan 29.jpg

scan 25.jpg

Παιδια το τσακωσα σημερα και θα κατσω κατα το μεσημερακι να το απολαυσω! Εννοειτε ειναι η πρωτη μου επαφη με τον κοσμο των κομικς του σταρ γουορς! Χτες ειδα και την πρωτη ταινια

[edit] dead photo [edit]

σας ανεβαζω τα σταρ γουορς με την σισσυ

Βλεπω την Σισσυ να γινεται φανατικη του Star Wars....The Cat Vader!!!:biglaugh:

"Xτύπησα" και εγώ τον τόμο, και με χαρά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για το κόμικ που διαβάζαμε πιτισρικάδες σε συνέχειες στο Μπλεκ ή στο Αγόρι :thumb: (ή ίσως σε άλλο νεανικό περιοδικό της εποχής - δεν θυμάμαι με σιγουριά πλέον).

Στο περίπτερο συνέβει και το εξής περιστατικό: Ενας κύριος έδειξε ενδιαφέρον για τον τόμο και η πρώτη μου σκέψη ήταν πως μπορεί να επρόκειτο για κάποιον παλιό fan σαν και του λόγου μου, όμως μετά ρώτησε τον περιπτερά αν τυχόν είχαν κυκλοφορήσει τεύχη τις περασμένες εβδομάδες τα οποία έχασε, διότι ο τόμος που κρατούσε στα χέρια του έγραφε πάνω πως πρόκειται για το... "Επεισόδιο 4". :D :D :D

Κι εγώ με τη σειρά μου τσίμπησα τον τόμο. Πολύ καλή δουλειά! Όχι άψογη ποιότητα χαρτιού, αλλά σαν δέσιμο ήταν πολύ καλό.

Με λίγο ψάξιμο, βρήκα περισσότερες πληροφορίες για τους τόμους της σειράς στη σελίδα που είχε παραθέσει ο Rakeesh (για τον 4, τον 5 και τον 6).

Η σειρά είχε εκδοθεί σταδιακά το 2015 και τώρα κυκλοφορεί μεταφρασμένη στα ελληνικά (lucky us!).

Όπως κατάλαβα και ανέφερα και στο προηγούμενό μου ποστ, στον πρώτο τόμο έγινε ανατύπωση των τευχών 1 έως 6, στον δεύτερο τόμο θα γίνει ανατύπωση των τευχών 39 έως 44, και στον τρίτο τόμο θα γίνει ανατύπωση της "αυτόνομης" σειράς 4 τευχών για την Επιστροφή των Τζεντάι.

ερχονται και dc ηρωες κομιξ από το εθνος της κυριακης, αχ, λεφτα δεν υπαρχουν πόσες προσφορες να παρεις πια σε χρόνους χαλεπούς αλλα και ο πειρασμός, είναι πειρασμός ρετροφιλοι μου

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά!

Ναι μπετυ και ειναι υπεροχα ! Μην τα χασεις

Τα τευχη ''Ο Πολεμος των αστρων'' που δινονται με την Καθημερινη της Κυριακής, είναι στα ελληνικα έτσι;

Ναι μπετυ και ειναι υπεροχα ! Μην τα χασεις

οκ, ειδα οτι απαντησε και ο Σταυρος παραπανω...

Να συμπληρώσω ότι το A new hope είναι σε σενάριο (διασκευή) του Roy Thomas γνωστού από το σενάριο των κλασικών ιστοριών του Κόναν

[edit] dead photo [edit]

ε, το γατονι και ο νταρθ βειντερ μαζι!! και στο σταρ γουορς συνεχιζεται

Πίσω
Μπλουζα