Αυτό!stayros είπε:Αλλη φορα ταμπελακι...να ξεχωριζουμε....
Παρεπιπτοντως....
ο δευτερος τομος εινα καλυτερος σε σχεδιο και σε χρωμα απο τον πρωτο.
Ειδικα τα δυο σκιτσα στο τελος σε εγχρωμο και ασπρομαυρο...ειναι για κορνιζαρισμα!!!
Απλα...ακολουθει το ρευμα της εποχης....nwntas είπε:Όντως καλύτερη ποιότητα στο σκίτσο, αλλά είδα ένα "Άντε γειά, Πριγκίπισσα" και αλληθώρισα ολίγον τι... Ήταν πολύ εξελληνισμένο το κείμενο στο συγκεκριμένο σημείο (σελίδα 13, τελευταίο καρέ).
Λες να είχαν εναλλακτικό, εκμοντερνισμένο καρέ και στο τέλος του New Hopestayros είπε:Απλα...ακολουθει το ρευμα της εποχης....
Απο Greek Comics.gr ....nwntas είπε:Σήμερα δόθηκε και ο τελευταίος τόμος της τριλογίας του Star Wars από την Καθημερινή, και πήρε το μάτι μου την εξής λεπτομέρεια: στην ενότητα "Τέχνες και πολιτισμός" της εφημερίδας γράφει ότι θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η κυκλοφορία περιοδικού Star Wars, στο πλαίσιο της συνεργασίας Καθημερινής-Disney. Λογικά, πρόκειται για τη σειρά κόμικ Star Wars που κυκλοφόρησε το 2015, αλλά δεν αναφέρονται περισσότερα στοιχεία, πέραν της μικρής αυτής ανακοίνωσης για μελλοντική κυκλοφορία του περιοδικού.
:wait2: ...δεν το γνωριζω με ακριβεια Αριαδνη μου... :xm:αριαδνη είπε:Σταυρο τα αλλα περιοδικα σταρ γουορς ειναι παρμενα απο τα prequel ετσι;
Για αυτονομη εκδοση νομιζω εγω...μαλλον ετσι θα ειναι...stayros είπε::wait2: ...δεν το γνωριζω με ακριβεια Αριαδνη μου... :xm:
Στο αποσπασμα του Νωντα και στο δικο μου παραπανω,κατω δεξια λεει....
"Συντομα θα ανακοινωθει απο την Καθημερινη το νεο Star Wars περιοδικο,
το οποιο θα πωλειται στα περιπτερα".
Δεν ειναι ξεκαθαρο αν θα δινεται μαζι με την εφημεριδα Η' θα ειναι αυτονομη εκδοση... :xm:
Ειδωμεν....