Star Wars by MARVEL απο το 2015!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ηταν να μην παρει φορα η Σισσυ....:biglaugh:

χα χα αυτή είναι η μιννι, εχω δυο γατουλες :flower:

Αλλη φορα ταμπελακι...να ξεχωριζουμε.... :D :P

Παρεπιπτοντως....

ο δευτερος τομος εινα καλυτερος σε σχεδιο και σε χρωμα απο τον πρωτο. ;)

Ειδικα τα δυο σκιτσα στο τελος σε εγχρωμο και ασπρομαυρο...ειναι για κορνιζαρισμα!!! :darkglasses:

Και φυσικα στο τελος εχει την διασημη σκηνη , την μαχη μεταξυ λουκ και βειντερ που μας στοιχειωσε μικρα

stayros είπε:
Αλλη φορα ταμπελακι...να ξεχωριζουμε.... :D :P
Παρεπιπτοντως....

ο δευτερος τομος εινα καλυτερος σε σχεδιο και σε χρωμα απο τον πρωτο. ;)

Ειδικα τα δυο σκιτσα στο τελος σε εγχρωμο και ασπρομαυρο...ειναι για κορνιζαρισμα!!! :darkglasses:
Αυτό!

Όντως καλύτερη ποιότητα στο σκίτσο, αλλά είδα ένα "Άντε γειά, Πριγκίπισσα" και αλληθώρισα ολίγον τι... Ήταν πολύ εξελληνισμένο το κείμενο στο συγκεκριμένο σημείο (σελίδα 13, τελευταίο καρέ).

nwntas είπε:
Όντως καλύτερη ποιότητα στο σκίτσο, αλλά είδα ένα "Άντε γειά, Πριγκίπισσα" και αλληθώρισα ολίγον τι... Ήταν πολύ εξελληνισμένο το κείμενο στο συγκεκριμένο σημείο (σελίδα 13, τελευταίο καρέ).
Απλα...ακολουθει το ρευμα της εποχης....:biglaugh::biglaugh:

stayros είπε:
Απλα...ακολουθει το ρευμα της εποχης....:biglaugh::biglaugh:
Λες να είχαν εναλλακτικό, εκμοντερνισμένο καρέ και στο τέλος του New Hope

με τον Τσιουμπάκα να βγάζει σέλφι με σελφοκόνταρο;
:tongue::biglaugh:

Σήμερα δόθηκε και ο τελευταίος τόμος της τριλογίας του Star Wars από την Καθημερινή, και πήρε το μάτι μου την εξής λεπτομέρεια: στην ενότητα "Τέχνες και πολιτισμός" της εφημερίδας γράφει ότι θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η κυκλοφορία περιοδικού Star Wars, στο πλαίσιο της συνεργασίας Καθημερινής-Disney. Λογικά, πρόκειται για τη σειρά κόμικ Star Wars που κυκλοφόρησε το 2015, αλλά δεν αναφέρονται περισσότερα στοιχεία, πέραν της μικρής αυτής ανακοίνωσης για μελλοντική κυκλοφορία του περιοδικού.

20160214_135425.jpg

Το πηρα και διαβασα ακριβως το αρθρο νωντα που λεει και πολλες πληροφορ. Που εγω δεν τις ηξερα και φυσικα θα ανεβασω φωτο του τευχους με τον γατο τουτη την φορα

nwntas είπε:
Σήμερα δόθηκε και ο τελευταίος τόμος της τριλογίας του Star Wars από την Καθημερινή, και πήρε το μάτι μου την εξής λεπτομέρεια: στην ενότητα "Τέχνες και πολιτισμός" της εφημερίδας γράφει ότι θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η κυκλοφορία περιοδικού Star Wars, στο πλαίσιο της συνεργασίας Καθημερινής-Disney. Λογικά, πρόκειται για τη σειρά κόμικ Star Wars που κυκλοφόρησε το 2015, αλλά δεν αναφέρονται περισσότερα στοιχεία, πέραν της μικρής αυτής ανακοίνωσης για μελλοντική κυκλοφορία του περιοδικού.
Απο Greek Comics.gr .... ;)

Και σε link ....πατηστε αριστερο κλικ για μεγεθυνση. ;)

Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι....
το πηρα πρωι-πρωι,πιαστηκα με δουλειες και το ανοιξα

πριν λιγο και μου ηρθε το κοκομπλοκο..... :o ......σκισιμο στο εξωφυλλο,κατω αριστερα.... :banghead: :banghead: :banghead: :rant: :rant: :rant: .....και αναγκαστικα

το τρωω στην μαπα ως εχει.... :( ......γιατι τετοια ωρα για να παω να παρω αλλη...ουτε ζελατινα απο εφημεριδα δεν θα βρω.... :cry:

....κατ'αλλα το υλικο μια χαρα,οπως και στα προηγουμενα!!! :D

Προβολή συνημμένου 157476

Τώρα που το λες, πρόσεξα κι εγώ ένα χτυπηματάκι στο οπισθόφυλλο σήμερα...

Επίσης, στο σημερινό τόμο, για να γεμίσουν οι απαιτούμενες σελίδες, έχει και εξτρά σκίτσα, ορισμένα από αυτά πραγματικά κομψοτεχνήματα!

edit: πρόσεξα καλύτερα τη γραμματοσειρά στο καρέ του δημοσιεύματος, και διαπίστωσα ότι είναι η ίδια από τους τόμους της βιβλιοθήκης Disney... Πόσο Disney... (δεν έχω διαβάσει ακόμα τους τόμους :P )

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σταυρο τα αλλα περιοδικα σταρ γουορς ειναι παρμενα απο τα prequel ετσι;

αριαδνη είπε:
Σταυρο τα αλλα περιοδικα σταρ γουορς ειναι παρμενα απο τα prequel ετσι;
:wait2: ...δεν το γνωριζω με ακριβεια Αριαδνη μου... :xm:

Στο αποσπασμα του Νωντα και στο δικο μου παραπανω,κατω δεξια λεει....

"Συντομα θα ανακοινωθει απο την Καθημερινη το νεο Star Wars περιοδικο,

το οποιο θα πωλειται στα περιπτερα"
.

Δεν ειναι ξεκαθαρο αν θα δινεται μαζι με την εφημεριδα Η' θα ειναι αυτονομη εκδοση... :xm:

Ειδωμεν.... :)

Σταυρο ελπιζω να ρθει γρηγορα καθοτι το σταρ γουορς ειναι εθισμος

stayros είπε:
:wait2: ...δεν το γνωριζω με ακριβεια Αριαδνη μου... :xm:

Στο αποσπασμα του Νωντα και στο δικο μου παραπανω,κατω δεξια λεει....

"Συντομα θα ανακοινωθει απο την Καθημερινη το νεο Star Wars περιοδικο,

το οποιο θα πωλειται στα περιπτερα"
.

Δεν ειναι ξεκαθαρο αν θα δινεται μαζι με την εφημεριδα Η' θα ειναι αυτονομη εκδοση... :xm:

Ειδωμεν.... :)
Για αυτονομη εκδοση νομιζω εγω...μαλλον ετσι θα ειναι...

για αυτονομη ναι καπως ετσι με το πως ο ανακιν σκαιγουοκερ εγινε ο νταρθ βειντερ

το "πως ο ανακιν σκαιγουοκερ εγινε ο νταρθ βειντερ" ειναι πανω κατω η υποθεση των πρικουελ

ακριβως και πιστευω αυτό θα διαπραγματευται και η σειρα των περιοδικων

Να κάνω ένα bump, μιας και σήμερα η Καθημερινή έδωσε τον πρώτο τόμο της σειράς της Marvel, που καλύπτει σε κόμικ την ταινία The Phantom Menace. Θα ακολουθήσουν και οι άλλοι δύο, που θα καλύπτουν τη δεύτερη και την τρίτη ταινία.

Σαν ποιότητα και σαν κατασκευή, είναι ακριβώς όπως οι τρεις τόμοι για τα 4-5-6, σε ίδια εκτύπωση και διαστάσεις, και στις τελευταίες σελίδες έχουν και φωτογραφίες της ταινίας, μαζί με σκίτσα.

Πίσω
Μπλουζα