Star Wars [PS2]

caprice

RetroMasteR
Joined
30 Νοέ 2010
Μηνύματα
1.181
Αντιδράσεις
186
Θα ήθελα τη βοήθειά σας διότι έχω μπλεχτεί και άκρη δεν βγάζω :) Πόσοι και ποιοί είναι οι τίτλοι (αν το λέω σωστά) για το Star Wars; Έχουμε αγοράσει το Star Wars II - Trilogy / Lego. Υπάρχει και Star Wars I / Lego ; Ξέχωρα από Lego υπάρχει και άλλη σειρά από ότι είδα που όμως δεν μπορώ να την βάλω σε χρονολογική σειρά διότι μπερδεύομαι.

Με δεδομένο ότι θα βρω έναν απλό τρόπο να εξηγήσω στον 6χρονο γιο μου γιατί ο Lucas ξεκίνησε πρώτα τα 4,5,6 και μετά το 1,2,3 θα εκτιμούσα αφάνταστα αν (μου) βάζατε και σε χρονολογική σειρά τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει.

Τέλος πλην του PS2 το Star Wars έχει κυκλοφορήσει και για άλλες παιχνιδομηχανές;

Ευχαριστώ :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eδω θα σου λυθουν ολες οι αποριες!


http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars_video_games


Ενα κολληματακι το'χω και γω με τα star wars games μιας και η Lucas παντα εβγαζε εντυπωσιακα σε γραφικα παιχνιδια,απο rebel assault 1-2 σε sega CD και Playstation μεχρι προσφατως που παιζω τα force unleashed!
 
Πρέπει να πάρω depon για να τα διαβάσω όλα αυτά :) αλλά υπόσχομαι ότι θα το κάνω. Στο παιδί μου τι να πάρω μετά το Star Wars II - Trilogy; (η μαμά κουκουβάγια) ::)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φωτόσπαθα να ΄χει .... αυτό μας ενδιαφέρει. Πάντως δεν είχα ιδέα. Μας βλέπω προς το Star Wars The Force Unleashed η αλήθεια είναι. Τhanks Aard.

Ερώτηση κρίσεως: Είναι σπάνιοι οι τίτλοι αυτοί για το PS2; Θέλω να πω επειδή έχει βγει και το PS3, υπάρχει και ο ανταγωνισμός. Γενικά τι παίζει;

Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να μην κάνω άλλη ερώτηση. Αρκετά σας έπρηξα #)
 
Δε μας έπρηξες καθόλου.

Μπορεί να βρεις σε κανά Carrefour, Πλαίσιο, Multirama, Κωτσόβολο, Jumbo, παρατημένα και ξεχασμένα, με τιμή συνήθως γύρω στο 10ευρω.

Αλλιώς κοίτα διαδικτυακά...
 
Και May the fourth be with you! Μέρα που'ναι...

may-the-fourth-yoda.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα