Starcom (1987)

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
528
Aπό τις καλύτερες σειρές που έχουν παραχθεί ποτέ. Η ποιότητα του animation είναι και για τα σημερινά στάνταρ πρόκληση. Κάπου βάλανε και το χεράκι τους οι Ιάπωνες αλλά είναι κυρίως αμερικάνικο προιον. Προβλήθηκε απο ερτ-2 το 1988 με 1989

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αν και δεν το εχω δει νομιζω οτι το ξερω... πρεπει να ειχαν κυκλοφορησει οι χαρακτηρες του παιδικου σε "μπαρμπαδακια" -μινιατουρες , και στα ποδια τους ειχαν μαγνητακια... αν ειναι αυτο τοτε εχω 2 που σωζονται μεχρι σημερα... #)
 
Ηταν πραγματι πολυ καλη σειρα. Μαλιστα ειχα την εντυπωση οτι ηταν καπως 'χαντακωμενη': προβαλλοταν το μεσημερι, πολυ μετα απο τα αλλα παιδικα, ενω δεν ειχα ακουσει ποτε τους συμμαθητες μου να μιλανε γιαυτη, και την ανακαλυψα τυχαια.

Μαλιστα οταν την ανακαλυψα με ειχε πιασει μια χαρα, επειδη σε εκεινη τη φαση ενιωθα οτι μου ειχαν λειψει τα διαστημικα :D
 
Το εβλεπα ανελλειπως!
 
Από τις καλύτερες διαστημικές σειρές κινουμένων σχεδίων και από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών. Τα παιχνίδια είχαν όπως και η σειρά σαν theme την ικανότητα να...διπλώνουνε τα διάφορα οχήματα και βάσεις και μαζί με τα μαγνητάκια στις μπότες ήταν τρέλα. Θυμάμαι δυο "κιτάκια" που είχα και ήταν όσο η παλάμη μου, το ένα με ένα κουμπάκι άνοιγε και ήταν σαν οχηματάκι με ρόδες με θέση οδήγησης και θέση πυροβολητή και το άλλο το άνοιγες χειροκίνητα και ήταν μια μικρή βάση σα κομάτι από φρούριο (τοίχος και πυργάκι με όπλο). Πολύ ωραίες ιδέες για την εποχή του.
 
Όντως πολύ καλή σειρά, αλλά μόνο 13 επεισόδια!!
 
Όντως πολύ καλή. Πρόσφατα αγόρασα από ebay ένα dvd με 2-3 επεισόδια.
 
Το θυμάμαι, πολύ ωραίο παιδικό! Το έβαζε η ερτ-3 κατά τα απογεύματα! Μου έκανε εντύπωση η ώρα προβολής του, αν και το συγκεκριμένο κανάλι έβαζε παιδικά σε κάτι περίεργες ώρες(όπως και εκείνο με κάτι ανθρωπάκια με ουρές που ζούσαν στην χαραμάδα ενός σπιτιού)...
 
εχω στην κατοχη μου και αυτο το παιδικο!!!!σκεφτομαι να ανοιξω ενα θεμα με το τι παιδικα εχει ο καθε ενας στην κατοχη του!!θα ναι καλο για ολους μας.
 
megistias είπε:
εχω στην κατοχη μου και αυτο το παιδικο!!!!σκεφτομαι να ανοιξω ενα θεμα με το τι παιδικα εχει ο καθε ενας στην κατοχη του!!θα ναι καλο για ολους μας.
πλακα πλακα δε ειναι κακη ιδεα!!
 
Απιστευτη σειρα!! Τα σκαφη λεγονταν Σταρμαξ, αν θυμαμαι καλα...

Και νομιζω οτι ειναι Ιαπωνικης προελευσης. Ακομη και στο στορυ, αν θυμαμαι καλα, δεν ηταν μονο η κλασσικη περιπετεια αλλα ειχε και δειγματα κλασικου ιαπωνικου space opera.
 
mono to ena skafos legotan starmax bomber pou odigouse o dash o protagonistis k kala ta alla itan to starwolf to mikro to six shooter.den eixe emfanistei sto kartoon. to shadow bat k to parasite ta antistoixa ton kakon sto youtube exo anevasei ena epeisodio se parapoli kali analisi opoios theli as dei. mazi k me polla alla xehasmena cartoon ton 80's. o iraklis k i isida. starchaser the legend of orin.visionaries. the flight of dragons.k polla alla apo tin sillogi mou!
 
Πίσω
Μπλουζα