STORM - Η επιστροφή...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλησπέρα παιδιά και χρονια πολλά ,ανακάλυψα πρόσφατα το site σας και όταν είδα Storm δεν πίστευα στα ματια μου είναι φοβερό........

Δυστυχώς για μένα η τιμή είναι απαγορευτική υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω σε pdf μορφή?

Και για εμένα είναι απαγορευτικό το κόστος μιας Ferrari, αλλά δεν την κλέβω.

(αυτό το site δεν δίνει βοήθεια για πειρατικά προιόντα κανενός είδους)

Maddog επιτρεψε μου μια παρενθεση καθαρα φιλολογικου ενδιαφεροντος: το παρον συχνο επιχειρημα για την 'πειρατεια' δεν ειναι εγκυρο. Αν μπορουσες να ξεγεννήσεις μια Φερράρι απο τη Φερράρι κάποιου άλλου, και να εχετε και οι δυο Φερραρι, δεν θα το εκανες; :D

Σε επίπεδο 'πνευματικής ιδιοκτησιας' τώρα, είτε κατεβάζεις ένα κόμικ παράνομα, είτε δεν το αγοράζεις επειδή είναι ακριβό, το 'κέρδος' και η 'ζημιά' για την εταιρεία είναι και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο. Σε αντίθεση με τον καημένο ιδιοκτήτη της Φερράρι που θα έκλεβες.

Πέραν αυτού όμως, το παρόν φόρουμ έχει νομικό πρόσωπο οπότε τετοιες συζητησεις για κατεβασματα κλπ δεν επιτρεπονται και ως μελη του οφειλουμε να το σεβαστουμε. Ζητω συγνωμη για την εκτος θεματος παρενθεση

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εγω τωρα τα ανακαλυψα, μου ειχε ερθει φλασια οτι παλια τα ειχαν οι γονεις μου και τελικα τα βρηκα στο greekcomics..

να πω κι απο δω ενα τεραστιο μπραβο και ευχαριστω στα παιδια που προχωρησαν στην εκδοση ολων αυτων των τομων..

μακαρι να ειχα τα λεφτα να τα αγοραζα ολα μεμιας,αλλα που τετοια τυχη..

Πίσω
Μπλουζα