Stranger Things [2016]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οι δημιουργοί της σειράς ανακοίνωσαν ότι η παραγωγή αναβάλλεται επ' αόριστον λόγω της απεργίας των Σεναριογράφων του Χόλιγουντ..

1462475363-b02bb19970549bf01741011feff71fc6.jpg

:biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία:
Stranger Things: The First Shadow | Meet Henry Creel | Netflix

His name is Henry Creel… and this theatrical experience is not normal..

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι teaser για την 5η Σεζόν του ST αλλά ατύχησα..

Τελευταία επεξεργασία:
που κολλάνε μερικοί lol ... τουλάχιστον είναι ρυθμισμένο στο σωστό κανάλι... μπορεί το nes να είναι "ψόφιο" και να έβαλαν ένα sbc με rf (και mame), αυτό που δεν κολλάει με μένα είναι η ηλικία των 'παιδιών' μερικοί είναι κοντά στα 30... - πρέπει να έχει πέσει makeup και digital makeover με το κιλό..

Σιγουρα εχουν βαλει shader, nice catch για το καναλι. :headbangdude:
πρέπει να έχει πέσει makeup και digital makeover με το κιλό..
Δεν το εχω δει τον 5ο ακομη αλλα νομιζω οτι ακολουθουν τις κανονικες ηλικιες των παιδιων πλεον.

Δεν το εχω δει τον 5ο ακομη αλλα νομιζω οτι ακολουθουν τις κανονικες ηλικιες των παιδιων πλεον.
ούτε εγώ, περιμένω τέλος μήνα για binge watching.. χαχα , η εποχή στην σειρά ειναι 1987 -ότι έχω διαβάσει- 1η 1983 >>> 5η 1987, υποτίθεται είναι στα 16+ τους (οι μικροί τουλάχιστον)

Nαι τα ιδια κανω και εγω ,περιμενω να τελειωσει η σαιζον παντα στις σειρες και τα βλεπω μαζεμενα ,αν δεν υπηρχαν και τα spoilers...

Νομίζω ότι η σειρά αυτή κάηκε από τον 2ο κύκλο. Ασυναρτησίες και επαναλήψεις. Κούρασε.

• Like
Reactions: xc8
Νομιζω οτι η προηγουμενη δεν θυμαμαι η η πριν απο αυτην ηταν απο τις καλες σαιζον.

Την λατρεύω αυτήν τη σειρά...
Καμία άλλη σειρά δεν απέδωσε τόσο πιστά τη δεκαετία του ογδόντα.
Φέρνει λίγο σε Goonies απο την οπτική γωνία οτι μία ομάδα φίλων μαζεύεται απο ανάγκη και ξεκινά μια περιπέτεια για τη λύση του προβλήματος.
Ωραία πινελιά του οτι έφεραν σαν γκεστ σταρς διάσημους ηθοποιούς αυτής της εποχής.(Linda Hamilton απο terminator, Sean Austin απο Goonies και Paul Raizer απο Aliens)
Η χειρότερη σεζόν για μένα ήταν η τέταρτη.

Πίσω
Μπλουζα