Street Fighter 30th Anniversary collection (switch,pc,ps4,xbox one)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.313
Αντιδράσεις
5.849
Συνεχιζοντας να αρμεγει με καθε πιθανο τροπο την σειρα street fighter η c®apcom ανακοινωσε την Street Fighter 30th Anniversary collection που αυτη την φορα τουλαχιστων φαινεται μια συλογη που αξιζει τα λεφτα της μιας και θα περιεχει 12 παιχνιδια τα οποια ειναι τα εξης και στα 4 απο αυτα Street Fighter II: Hyper Fighting,Super Street Fighter II Turbo,Street Fighter Alpha 3 και Street Fighter III: 3rd Strike θα υπαρχει και Online.H τιμη θα ειναι στα 40$ και θα κυκλοφορησει τον μαιο του 2018.

Street Fighter

Street Fighter II

Street Fighter II: Champion Edition

Street Fighter II: Hyper Fighting

Super Street Fighter II: The New Challengers

Super Street Fighter II Turbo

Street Fighter Alpha

Street Fighter Alpha 2

Street Fighter Alpha 3

Street Fighter III

Street Fighter III: 2nd Impact

Street Fighter III: 3rd Strike

 
Νομιζω πρωτη φορα που θα δουμε conversion των Dreamcast τιτλων? Μονο και μονο για αυτο, αξιζει
 
Xμμ δεν ξερω ολα ειναι στο ΜΑΜΕ και τα παιζω με το ps4 pad,περα απο το online Κομματι που δεν ασχολουμαι δεν κερδιζω και τιποτα.
 
Η τιμή έπρεπε να είναι 12$ δηλαδή 1$ στο παιχνίδι. Όλα τα βρίσκεις σε μισή ώρα για το Mame και σε οποιαδήποτε κονσόλα η κινητό υπάρχει στον πλανήτη από PSP και πάνω. Μετά για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια θες arcade joystick οπωσδήποτε.
 
Ωραιο!

Ευτηχως δεν πηρα ακομα το Ultra Street Fighter 2 στο Switch . Οποτε δεν θα το παρω και θα περιμενω την συλλογη ετσι και αλλιως τα νεα γραφικα του Ultra δεν με ενδιεφεραν με τα παλια θα το εβαζα.

Eνταξει τα λεφτα μονο για το online αξιζουν! Ολα τα αλλα τα βρισκεις και στο mame οπως ειπαν και οι προλαλησαντες .
 
Εγώ προχθές αγόρασα το Ultra 2,35 ευρώ.
 
Launch trailer για την συλογη η οποια κυκλοφορει σημερα.

 
Αμα είναι το emulation τέλειο και δεν υπάρχει πολύ input lag τότε αξίζει με χίλια.
 
Απο τα reviews που εχω δει μεχρι τωρα και μιλαω για την Switch εκδοση που με ενδιαφερει να παρω αν την παρω φυσικα γιατι δεν ειμαι και πολυ μεγαλος Fan τον Fighting παιχνιδιων λογο της handheld φυσης της κονσολας λενε πως δεν υπαρχει lag.Θα περιμενω λιγες μερες ακομα για να σιγουρευτω και μετα θα δω τι θα κανω.
 
Εγω το τσιμπησα για Switch!  Αλλα δεν με βλεπω να παιζω συντομα... γιατι παιζω Xenoblade 2 ακομα. 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλή φάση. Να δούμε πότε θα πάρουμε Switch βέβαια...
 
Εγω το τσιμπησα για Switch!  Αλλα δεν με βλεπω να παιζω συντομα... γιατι παιζω Xenoblade 2 ακομα. 
Δεν αντεξα τελικα,  επαιξα λιγο local και μερικα ματς Online  πολυ ωραιο  αν και στο Online μαλλον επειδη ειναι p2p εχει lag μερικες αναλογα τον αντιπαλο. 
Το Museum που εχει μεσα ειναι ολα τα λεφτα εχει απειρες πληροφοριες για ολη την σειρα και τους χαρακτηρες!

Γενικα ενα πακετο που τα εχει ολα... Ευτηχως κρατηθηκα τοσο καιρο και δεν πηρα το Ultra... (τα νεα γραφικα που εχει δεν τρελαινουν ετσι και αλλιως  :p )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κι εμείς θα το πάρουμε μόνο για local. Τέτοια παιχνίδια δεν έχει καν νόημα να τα παίζεις online με lag. Είναι 100% παιχνίδια αντανακλαστικών και skill. Ακόμα και το lag των LCD οθονών με χαλάει λίγο.
 
Κι εμείς θα το πάρουμε μόνο για local. Τέτοια παιχνίδια δεν έχει καν νόημα να τα παίζεις online με lag. Είναι 100% παιχνίδια αντανακλαστικών και skill. Ακόμα και το lag των LCD οθονών με χαλάει λίγο.
Ένας λόγος που παίκτες τουρνουά  απέφευγαν τα νεοτερα παιχνίδια  arcades Nesica σαν ο διάολος το λιβάνι, παρά το πιστό emulation και προτιμούσαν το πρωτότυπο arcade.

Θα προτιμούσα και ένα ανάλογο Darkstalkers Collection.
 
Πίσω
Μπλουζα