Supaplex (1991)

stayros

Moderator
Διαχειριστές
Joined
16 Νοέ 2011
Μηνύματα
7.716
Αντιδράσεις
1.760
Review του Supaplex για την Amiga. :)

Προβολή συνημμένου 90656

Πηγη ΑΛΜΑΝΑΚΟ Νο16 6/1992

2185390-supaplex_1.jpg


πηγη

Και το απαραιτητο βιντεακι... :)

[video=youtube;94gYm3H3-J4]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eνα ευχαριστω στον Σταυρο για ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια,που το παιζαμε φανατικα στο 286 ενος συμφοιτητη μου, σε ασπρομαυρο μονιτορ και χωρις καρτα ηχου :D ...Εδω http://www.elmerproductions.com/sp/dlinst.html#c_what μπορειτε να το κατεβασετε νομιμα απο τον δημιουργο του (χρειαζεται ομως DosBox)
 
Αυτό το "πράμα" έχει καταφέρει να με φέρει στα όρια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! :)

Πραγματικά ιδιοφυές παιχνίδι αν και, ίσως επειδή αποτέλεσε στο concept άλλον έναν κλώνο του boulderdash, δεν έλαβε ποτέ την αναγνώριση που του άξιζε. Και όμως είναι από τα ανεπανάληπτα, σε όποιον δεν έτυχε να ασχοληθεί μαζί του τότε του το προτείνω ανεπιφύλακτα. Μάλιστα βάζω και στοίχημα πως θα αρχίσει το βρίσιμο από μονοψήφιο αριθμό level! Επίσης και πέρα από την πλάκα, για την κατηγορία freeware παιχνιδιών σε δισκέτες περιοδικών (προσωπικά το έμαθα από τη δισκέτα του pc-master), είχε και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά πχ. ήχο για Roland

@angel_grig: thanks για το link, δεν ήξερα πως ακόμα υπήρχε το αυθεντικό site του δημιουργού

Edit: Διαβάζοντας το link που δόθηκε παραπάνω (ναι ξέρω, άλλη δουλειά δεν είχα κλπ κλπ αλλά πραγματικά χτυπήθηκε φλέβα!) έμαθα πως το site δεν είναι του δημιουργού. Απλά ο τύπος επικοινώνησε τους δημιουργούς και με την εταιρία που είχε/έχει τα δικαιώματα και του επιτράπηκε να έχει το supaplex ελεύθερο για download στο site του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
konc είπε:
Αυτό το "πράμα" έχει καταφέρει να με φέρει στα όρια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! :) Πραγματικά ιδιοφυές παιχνίδι αν και, ίσως επειδή αποτέλεσε στο concept άλλον έναν κλώνο του boulderdash, δεν έλαβε ποτέ την αναγνώριση που του άξιζε. Και όμως είναι από τα ανεπανάληπτα, σε όποιον δεν έτυχε να ασχοληθεί μαζί του τότε του το προτείνω ανεπιφύλακτα. Μάλιστα βάζω και στοίχημα πως θα αρχίσει το βρίσιμο από μονοψήφιο αριθμό level! Επίσης και πέρα από την πλάκα, για την κατηγορία freeware παιχνιδιών σε δισκέτες περιοδικών (προσωπικά το έμαθα από τη δισκέτα του pc-master), είχε και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά πχ. ήχο για Roland

@angel_grig: thanks για το link, δεν ήξερα πως ακόμα υπήρχε το αυθεντικό site του δημιουργού
Παρακαλω konc!Δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι!Τα ειπες ολα...
 
angel_grig είπε:
Eνα ευχαριστω στον Σταυρο...
Να 'σαι καλα Γρηγορη, σε ευχαριστω!!! ;)

angel_grig είπε:
...για ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια...

konc είπε:
Αυτό το "πράμα" έχει καταφέρει να με φέρει στα όρια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! :) Πραγματικά ιδιοφυές παιχνίδι αν και... δεν έλαβε ποτέ την αναγνώριση που του άξιζε. Και όμως είναι από τα ανεπανάληπτα, σε όποιον δεν έτυχε να ασχοληθεί μαζί του τότε του το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Δηλαδη ξετρυπωσα διαμαντακι αθελα μου... :eek:
 
Πίσω
Μπλουζα