johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.251
Δε βρήκα ανάλογο thread παρά μόνο σκόρπιες απόψεις για το θέμα αυτό. To Super Game Boy ήταν η προσπάθει της Nintendo να καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα στα Game Boy παίζοντας τα παιχνίδια από την σπανακοειδή οθόνη της κονσόλας στην τηλεόραση μας με κάποιες προσθήκες χρωμάτων μέσα από χρωματικές παλλέτες προσαρτώντας το SGB στο SNES. Αμέσως όπως έιναι φανερό το SGB προϋποθέτει την ύπαρξη του SNES. Γενικά πιστεύω ότι μέχρι η Nintendo να βγάλει ένα καθαρόαιμο GB με χρωματιστή οθόνη όλο και το γυρώφερνε. Είτε με τα χρωματιστά GB (που είχαν χρώμα εξωτερικά) είτε μέσω άλλης δικής της κονσόλας.Η κονσόλα κυκλοφόρησε το 1994. Το SGB υποστήριζε τα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια του ασπρόμαυρου GB αλλά και μία σειρά από παιχνίδια που υποστήριζαν την λειτουργία τους αυτή μέσω του αντάπτορα. Παιχνίδια όπως το DK Land, Killer Instinct και Street Fighter 2 είναι παιχνίδια τα οποία αλλάζουν όταν τα παίζεις σε SGB από ότι το απλό. Το SGB 2 κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Μελλοντικός αντάπτορας το GB player για το Game Cube.
Καθώς δεν έχω εμπειρία από το εν λόγω μηχάνημα θα ήθελα να κάνω τις εξής ερωτήσεις
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το μηχάνημα αξίζει να το αγοράσει κανείς εφόσον κατέχει ήδη το SNES βέβαια. Επίσης τη διαφορά έχουν το μοντέλο 1 και 2? Έχω δει και το χειριστήριο για το 2ο μοντέλο το οποίο είναι πανέμορφο. Είναι λειτουργικό στο SGB1.
Προβολή συνημμένου 96625
Για κάποιον που έχει ήδη ένα GBA αξίζει η αγορά του? Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Καθώς δεν έχω εμπειρία από το εν λόγω μηχάνημα θα ήθελα να κάνω τις εξής ερωτήσεις
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το μηχάνημα αξίζει να το αγοράσει κανείς εφόσον κατέχει ήδη το SNES βέβαια. Επίσης τη διαφορά έχουν το μοντέλο 1 και 2? Έχω δει και το χειριστήριο για το 2ο μοντέλο το οποίο είναι πανέμορφο. Είναι λειτουργικό στο SGB1.
Προβολή συνημμένου 96625
Για κάποιον που έχει ήδη ένα GBA αξίζει η αγορά του? Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη.