Super Ghouls 'n Ghosts - Game Boy Advance (Λιγα λογια και Video Walkthrough)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.313
Αντιδράσεις
5.849
aaaaa.jpg

To 2002 η CAPCOM αποφασισε να κυκλοφορησει το Super Ghouls 'n Ghosts του SNES στη νεα φορητη κονσολα της Nintendo το Game Boy Advance που κυκλοφορησε περιπου ενα χρονο πριν.Το παιχνιδι ειναι ακριβως ολοιδιο με την εκδοση για το SNES που παιξαμε πισω στο μακρινο 1992 και συγκεκριμενα αυτο γινοταν αν επιλεγαμε το ενα απο τα δυο mode που ειχε το παιχνιδι και που ειχε την ονομασια original.Καλη ηταν η μαγκια να εχουμε το Super Ghouls 'n Ghosts στα χερια μας αλλα για να μην ειναι ενα απλο port η CAPCOM προσθεσε ακομα ενα mode με την ονομασια Arrange το οποιο ειναι και η ουσια του παιχνιδιου.Το mode αυτο μας δινει την δυνατοτητα να επιλεξουμε εμεις ποιες πιστες θα παιξουμε αλλα η μεγαλη διαφορα ειναι πως υπαρχουν και αλλες πιστες να επιλεξουμε με της μοναδικες που παραμενουν ιδιες αν ακολουθησουμε κατα γραμμα το arrange mode να ειναι η πρωτη πιστα αλλα και οι πιστες στο καστρο οπως και ο κανονικος τελικος αρχηγος.

Οι αλλες πιστες περα απο της γνωστες του original παιχνιδιου που μπορουμε να επιλεξουμε ειναι στην ουσια Remakes απο πιστες που εχουμε δει σε παλαιοτερα παιχνιδια της σειρας και συγκεκριμενα στο κλασσικο Ghosts 'n Goblins και στο Ghouls 'n Ghosts.Υπαρχει η πιστα απο το Gouls n ghosts με τους φλεγομενους ανεμομυλους που αλλαζει απο την μεση και μετα οπως αλλαζει και ο αρχηγος και συνεχιζουμε με την πιστα με της κινουμενες πλατφορμες απο το Ghosts 'n Goblins την πιστα δηλαδη μετα την σπηλια και στη συνεχεια εχουμε την πρωτη πιστα με το νεκροταφειο απο το Ghosts n Goblins που και αυτη αλλαζει απο ενα σημειο και μετα και που ο αρχηγος αν και διαφορετικος λογο του remake στην ουσια ειναι ιδιος.Τελος εχουμε μια πιστα με σπηλια που δεν θυμιζει καποια πιστα συγκεκριμενα και ο αρχηγος εδω ειναι τελειος καινουργιος.Επισης το Arrange mode δεν απαιτει δευτερο τερματισμο ωστε να τερματιστει κανονικα οπως με ενα playthrough τερματιζεται κανονικα καθως το Goddess Bracelet ειναι διαθεσιμο απο την αρχη.

Οπως και να το κανουμε εκεινη την εποχη το να εχουμε το Super Ghouls 'n Ghosts στα χερια μας ηταν κατι το φανταστικο γιατι σημερα μπορουμε να το παιξουμε ακομα και στα smartphones που εχουμε.Οποιος εχει Game Boy Advane παντως αξιζει και με το παραπανω αν δεν εχει να αποκτησει αυτη την παιχνιδαρα και να γουσταρει παιζοντας το ειτε ειναι οπαδος της σειρας GNG ειτε οχι.

Παρακατω τερματισμος απο μενα στο Arrange mode.

 
Πολύ ωραίο video. Είδα πως έχεις αρκετά στο κανάλι σου. Τα longplay και τα one credit finish με ενδιαφέρουν και μόλις μπορέσω θα τα κοιτάξω.
 
Ολα one credit ειναι φιλος αυτο ειναι το σλογκαν μου.Ουτε συνεχειες ουτε cheats ουτε τιποτα μονο one credit finish για να εχουν και αξια τα longplay.
 
Το προμηθεύτηκα κι εγω το συγκεκριμένο παιχνίδι πριν απο λίγες μερες μεσω ebay, μπορω να πω οτι μου άρεσαν τρομερά οι νέες πίστες στο Arrange mode στις οποίες εχεις πρόσβαση μονο εαν μπορέσεις να νικήσεις καθε boss κρατώντας επανω σου τη χρυσή πανοπλία, σε αντίθετη περίπτωση το παιχνίδι σε "πετάει" στις κανονικές πίστες του παιχνιδιού! Επίσης ειναι αρκετά δύσκολο εγχείρημα να τερματήσεις το παιχνίδι με το οπλο "Goddess bracelet" καθως σαν οπλο εχει περιορισμένη βαλλιστική εμβέλεια σε σχέση με τα κανονικά οπλα του παιχνιδιού πράγμα που δυσκολευει τις μάχες με τα bosses!
 
Eτσι ακριβως ειναι τα πραγματα φιλος οπως τα λες.Απλα η δικη μου τακτικη οπως φαινεται και στο longpay μου παραπανω ειναι να εχω αλλο οπλο κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και στην τελευταια πιστα μονο να παρω το goddess bracelet ωστε να το τερματισω κανονικα.Οποιος μπορει να το κανει αυτο ειναι η καλυτερη λυση.
 
Πίσω
Μπλουζα