Syberia

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα συνοψίσω τη γνώμη μου για τα Syberia αναφέροντας ένα από τα αγαπημένα μου quotes που έχει γραφτεί ποτέ σε (άλλο) forum, και μάλιστα από το μέλος του GRM Elessar.

Ξεκινάει κάποιος πριν από χρόνια ένα topic και γράφει:

Κάνοντας μια περιήγηση στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε αυτή την εικόνα που 'κάτι' ξύπνησε μέσα μου και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Φυσικά σας θυμίζει κάτι.... 

Σνιφ.....

:(

http://i2.photobucket.com/albums/y38/Deloravius/Syberia/VH4.jpg
Elessar: Ναι είναι ένα shot απο το Syberia...και????

Μου ξύπνησε μνήμες και περιστατικά μιας ζωής, μιας γυναίκας που έβαλε στην άκρη υποχρεώσεις και καθημερινότητα και ξέφυγε σε διαφορετικές ηπείρους με γνώμονα και οδηγό το ένστικτο και την αγάπη. Χρώματα, μυρωδιές και μοναξιά μπολιασμένα σε κάτι ουράνιο, ανώτερο και συναρπαστικό χωρίς πρωτόκολλα, σφραγίδες και αποστήθιση νόμων.... 

Για σένα είναι ένα shot από το Syberia.

Για να λάβει την απάντηση από τον φοβερό και τρομερό Elessar:

To "Επάγγελμα Γυναίκα" με την Πιτσούλη και τον Τσάκωνα το έχεις δει; Πραγματεύεται ακριβώς το ίδιο θέμα, με είδες να βάζω κανά shot απο αυτό;

:animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:

UNCLE CARL είπε:
Απίστευτα παιχνίδια και τα δύο. Πλημμύρα συναισθημάτων...Ξέρει κανείς τίποτα για το τρίτο μέρος της σειράς. Στο PC Master λέει ότι βγαίνει 25/6 αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε screenshot στο internet!!

Με ένα σύντομο Wiki:)

Wikipedia είπε:
. Syberia III is a planned computer adventure game sequel in the Syberia series. The story was originally conceived by Benoît Sokal, and developed by French games company Microïds. It is expected to be released in 2010 or 2011 for PC, and possibly PlayStation 3.

Αυτό είναι μια γενική και αόριστη ανακοίνωση! Τέτοιες πληροφορίες έχω βρει αρκετές! Απλά μου έχει κάνει εντύπωση πως υποτίθεται ότι κυκλοφορεί σε ένα μήνα αλλά δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πληροφορία για το παιχνίδι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ κυκλοφορεί σε ένα μήνα. Προσωπικά δεν το περιμένω μέσα στο 2010. Η ίδια η Microids έχει κάνει μόνο δύο επίσημες ανακοινώσεις: Η πρώτη πέρυσι την Πρωταπριλιά που έκανε για πρώτη φορά αναφορά στο Syberia 3 (έλεγε ότι θα κυκλοφορήσει για PS3), κι η δεύτερη δύο εβδομάδες αργότερα που έλεγε ότι δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο αν και μάλλον τελικά θα βγει μόνο για PC. Από τότε, η απόλυτη σιγή.

Δεν κανω μεταφορα εδω διοτι καλο ειναι το SYberia III να εχει δικο του thread.

Αλλα μιας και επεσαν πολλες ερωτησεις περι ημερομηνιας κυκλοφοριας του Syberia 3 στο παρον thread...νεωτερα εδω

Πίσω
Μπλουζα