Tαινίες εποχής με την Audrey Hepburn!!

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
13.885
Αντιδράσεις
15.013
Παντα την θαύμαζα αυτην την γυναίκα, δεν είχε την ομορφιά ενος ωραιου προσωπου αλλά την ομορφιά που χαρίζει ένας καλός πραγματικά χαρακτήρας με πάθος γι' αυτο που κάνει! Ας μην μιλήσουμε για την κομψότητα που άφησε εποχή !!

Θυμόσαστε κάποιες από τις ταινίες εποχής στις οποιες πρωταγωνίστησε;

Θυμάμαι αυτές:

1.My fair lady, στο μυαλό μου την έχω συνδυάσει με τον ρόλο αυτό, το ρόλο της φτωχής Ελιζας που εκπαιδευεται να γίνει κυρια του μεγάλου κόσμου!


στο ρόλο της Νατάσσας Ροστόβα, της θρυλικής ηρωιδας του Τολστοι!

3. nun's story

http://www.youtube.com/watch?v=4Man0DywvP8

αφησε εκπληκτους κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία της!!

5. Robin and Marian

επίσης να γραψω τα διάσημα λόγια της:

' Για όμορφα μάτια, ψάξε να βρεις το καλό στους άλλους. Για όμορφα χείλη, πες μόνο λέξεις καλοσύνης και για ωραία κορμοστασιά, περπάτα με την γνώση οτι δεν είσαι ποτέ μόνος'

'Το ομορφότερο πράγμα να κρατάς στην ζωή είναι το χέρι του άλλου΄
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εξαιρετικη ηθοποιος και υπεροχος ανθρωπος. Η σκηνη με την γατουλα στο προγευμα στο Τιφανις, παντα μου φερνει δακρυα.

Δεν τιθεται θεμα συγκρισεως, βεβαια, αλλα η Ευδοκια Ρουμελιωτη μου τη θυμιζει.
 
Aν ήμουν η Ευδοκία Ρουμελιώτη θα σου έκανα το τραπέζι σήμερα bambinella μου!! #) όντως η Ωντρευ ήταν φοβερή , εμένα λίγο μου την θυμίζει τηρουμένων πάλι των αναλογιών η Κίρα Ναιτλι, έχει την κλάση της και τα μάτια της!

Σαν παιδί γνώρισε την πείνα , νομίζω οτι σε κάποια φάση της παιδικής της ηλικίας τρεφόταν με χυλό και άνθη τουλίπας, γι' αυτο αργότερα μερίμνησε για τα παιδιά του τρίτου κόσμου, τον πατερα της πάντα τον αναζητουσε , η φιγουρα του είχε χαρακτεί στην μνήμη της από μικρή και την βασάνιζε για χρόνια, ήταν πολύ καλή φίλη με τον Κρονιν, τον διάσημο συγγγραφέα, είχε δύο γιους ! πω, πω ξανάγινα παιδί τωρα , κρίμα που δεν της βάζουν τοσο συχνά πια τις ταινίες της!!
 
Aγαπημενες μου ταινιες με την Ωντρει.

Sabrina 1954

Children's hour 1961

Charade 1963

και κλασσικα Breakfast at Tiffany's 1961.
 
[edit] picture not available [edit]

 

 


[edit] picture not available [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τη Sabrina την ξεχωριζω απο πολλες ταινιες της λαμπρης ηθοποιου, γιατι μ' αρεσει πολυ το σεναριο και η πολυ καλη ασπρομαυρη φωτογραφια της. Επισης η Ωντρευ ειναι στα πρωτα δροσερα της νιατα, πολυ ομορφη, πολυ αιθερια και δεν θα σκεφτομουνα καμμια αλλη για τον ρολο.

Στο Children's Hour εχουμε μια εντελως ιδιαιτερη ταινια, πολυ μπροστα απο την εποχη της λογω του τολμηρου της θεματος.

Ο αγαπημενος μου Καρυ Γκραντ δενει τελεια με την Ωντρευ στο Charade. Eνα εργο οπου εναλλασονται το μυστηριο, η κωμωδια και το συναισθημα στις σωστες τους δοσεις.

Υπαρχει αλλη μια ταινια που ειχε προβαλλει η ΕΡΤ πριν απο καμποσα χρονια, αλλα δυστυχως απο τοτε δεν την ξαναδα. Σ' αυτην η Ωντρευ υποδυεται μια τυφλη ιδικτητρια μιας πανσιον και κραταει στα χερια της ενα πολυτιμο για καποιους αγαλματιδιο, θετοντας ετσι τη ζωη της σε κινδυνο. Το εργο πρεπει να γυριστηκε στα τελη δεκαετιας του '60, αν κρινω απο τις μινι φουστες και το μπολικο μαλλι στους αντρες. Θυμαται κανεις τον τιτλο? Το εργο μου ειχε κοψει την ανασα.
 
μινιόν φιγούρα υπέροχη :)
 
Sabrina. H ταινια που προτιμω με την Ωντρει.





 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μμμμ ναι συμφωνώ bambi για το Children's Hour είναι ίσως η αγαπημένη μου απο Audrey,λόγω του λεσβιασμού... Είχε ανέβει και στην Αθήνα την ίδια χρονιά

Το έργο που ρωτάς με την τυφλή Audrey είναι το Wait Until Dark που ανεβηκε και εδω με την Εβελινα Παπουλια και τον Φιλιππο Σοφιανο
 
Ευχαριστω, johnalepou. Tο εψαχνα πολυ καιρο!
 
μια ακομα ρομαντικη κομεντι με την ωντρευ

μια τελειως άπειρη κοπέλα και ενας πολύ εμπειρος άνδρας ( από την ζωη και τις σχεσεις) γινονται ζευγαρι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
3704919995_0db62f8d43.jpg
3704919995_0db62f8d43.jpg

http://www.bing.com/videos/search?q=audrey+hepburn+trailer&FORM=HDRSC3#view=d etail&mid=F85840FB93F55A4CA343F85840FB93F55A4CA343
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια που το θέμα αναφέρεται σε ταινίες εποχής με την Audrey, πρόσφατα έπεσα πάνω σ΄ένα Mayerling σε τηλεοπτική παραγωγή του 1957 όπου υποδύθηκε την Μαρία Βετσέρα. Νομίζω πως το είδα διαθέσιμο και στο youTube. Δεν το είχα ξανακούσει, νόμιζα πως έκανα λάθος αρχικά, αλλά το τσέκαρα στο imdb.com!

[h=1]Mayerling (1957 film)[/h] From Wikipedia, the free encyclopedia
220px-Audreyhepburn-mayerling1.jpeg


Mel Ferrer and Audrey Hepburn in Mayerling (1957)
Anatole Litvak
Anatole Litvak
Audrey Hepburn

Mel Ferrer

Diana Wynyard

Basil Sydney

Raymond Massey

Judith Evelyn
George Bassman

Irving Actman
February 4, 1957
90 minutes
United States
English
$500,000[1]


Mayerling

Directed by

Produced by

Starring

Music by

Release date

Running time

Country

Language

Budget

Mayerling is an episode of the American television series Producers' Showcase made for NBC Television, which was aired on 4 February 1957 and released theatrically as a film in Europe.[2]

The film was produced and directed by Anatole Litvak, who had previously directed the French film version of Mayerling (1936) which was an international hit and brought Litvak to Hollywood. The 1957 version stars Audrey Hepburn and Mel Ferrer, Raymond Massey, Diana Wynyard, Basil Sydney, Judith Evelyn, Isobel Elsom, Lorne Greene, Nancy Marchand, David Opatoshu, Suzy Parker, Nehemiah Persoff, Pippa Scott, Monique van Vooren, and Lilia Skala.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το βιβλίο το έχω ακουστά την ταινία πάλι όχι και πως ηταν κιολας με την ωντρευ ! Πολύ θα ήθελα να την δω και πάω ευθύς να την πληκτρολογ ήσω
 
H audrey παιδί, πρόσφατα είδα την ταινία love in the afternoon , δεν ήτανε βέβαια εποχής αλλά ή Ωντρευ έπαιζε πάντα σε ρολους που είχαν σχέση με το Παρισι με τον ενα ή με τον άλλο τρόπο! Ακόμα και στην Σαμπρινα ή στο χαμογελαστό μουτρακι! Στο έρωτα ς το απόγευμα κάνει την Παριζιανα.
 

Συνημμένα

  • IMG_20200608_093643.png
    IMG_20200608_093643.png
    994,9 KB · Προβολές: 0
Πίσω
Μπλουζα