Tα παιδιά του σήμερα προσπαθούν να... διαχειριστούν τα Video Games των 80s...

tantalos

Retro Member
Joined
26 Ιαν 2009
Μηνύματα
180
Αντιδράσεις
25
Η αλήθεια είναι πως με την εν λόγω κονσόλα μπορεί και εγώ να είχα πρόβλημα... Χωρίς mouse μάλλον θα μπλόκαρα! :p :D
 
Λογικό, αφού τα παιδιά οι πρώτες κονσόλες που πιθανόν έπιασαν στα χέρια τους ήταν το 360 και το ps3. Εδω εμείς που γνωρίζουμε καλά το 2600, τα 30 τα αφήσαμε προ πολλού (για αυτό είμαστε και στο σωστό φόρουμ).
 
Δεν ξέρω αλλά κάποια πράγματα μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα ή τα παιδιά πλέον δε χρησιμοποιούν καθόλου το μυαλό τους!

Μπαμ κάνει πως αυτό που περιεργάζονται στα χέρια τους μπορεί να μπει στην υποδοχή που έχει η κονσόλα μπροστά. Βλέπεις τώρα το άλλο να το βάζει κάτω από το joystick! Επίσης διερωτώνται πως ανοίγει. Αφού πάνω γράφει η κονσόλα On /Off. Δλδ τί πιο απλό να δοκιμάσεις αυτό πρώτα;

Στο θέμα του τί πρέπει να κάνεις στο παιχνίδι και το πού είμαι και ποιος είμαι τις αντιδράσεις τους τις βρίσκω λογικές.
 
Πολλά τετοια "στημένα" βίντεο στο Youtube....

 
"Στημένα", εννοώντας πως οι αντιδράσεις των παιδιών είναι fake; Και εγώ έχω κάποιες αμφιβολίες παραπλήσιες με αυτές τις Kambia - σχεδόν τις ίδιες.

Πέραν αυτών, πάντως, βλέποντας το video, θυμήθηκα πως τότε τα παιχνίδια που είχαμε ήταν μετρημένα στα δάκτυλα, ποιότητας αμφίβολης - και όμως ασχολούμασταν με τις ώρες. Υπήρχε ένα παιχνιδάκι, σε κονσόλα όπως αυτή του videο, στο οποίο αν θυμάμαι καλά είχες μια χελωνιτσα και έπρεπε να "φας" κάποια... δε-θυμαμαι-τι σε κάθε πίστα, όσο παράλληλα σε κυνηγούσαν οι εχθροί. Όταν κέρδιζες την πίστα, υπήρχε μια animated sequence κατά την οποία προχωρούσες στην επόμενη ανεβαίνοντας μια κατακόρυφη σκάλα. Μακάρι να μπορούσα να το ξαναβρω!
 
Εδώ στην 5χρονη ανηψιά μου της δίνω να παίξει Gameboy Advance SP και δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει και τα δύο χέρια ταυτόχρονα. :p Αφού δεν με ρωτάει γιατί δεν έχει οθόνη αφής, πάλι καλά.
 
Εχω στις κονσολες δεν βλεπω διαφορα στον χειρισμο τοτε και σημερα !στο nes-mega drive-master system απλα κουμπι on off και gamepad οπως στις καινουργιες κονσολες μονο που επερναν κασετες!το atari 2600 ειχε joystic τι πιο απλο?τραβηγμενο το βλεπω να μην μπορουν τα διαχειριστουν!μετα το ιδιο θα ισχυει και με τις σημερινες κονσολες!
 
Νομιζω καλη απαντηση στους προβληματισμους μας ειναι

.
 
Φανταστικες απαντησεις πραγματικα φιλε freaktmp!!

Ειδικα ο μικρος που ειπε οτι οι μεγαλοι αντιδρουν ετσι, επειδη υποτιμουν με τον τροπο τους τα πιτσιρικια αυτο που καποτε οι μεγαλοι θαυμαζαν και μεγαλωσαν μ αυτο..
 
Οι αντιδρασεις ισως να ειναι στημενες, οι απαντησεις σε μια ερωτηση ομως;

Και teleprompter να ειχανε, τα περισσοτερα απο τα αυτα τα παιδακια με το ζορι μπορουν να διαβασουν!
 
Πίσω
Μπλουζα