''Tο κοπή τη πίτα 2016'' (Σαλονικιώτικο Ντιβίζιον)!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
johnny19818 είπε:
Να έρθεις μέσω θαλασσίας οδού :p .
Θα πάρω την υποθαλάσσια :p

theoritikos είπε:
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην κοπή της πίτας :( ο καιρός και τα μπλόκα δεν είναι με το μέρος μου..
Κρίμα :( Κάτσε να περάσω και γω από τα δικά μας μπλόκα...
 
Σε καταλαβαίνω theoritikos. Την Πέμπτη για να φτάσω σπίτι κόντεψα να πάω μέσω Κιλκίς :p
 
Τι έγινε ρε παιδιά,πολύ ησυχία.... Ας κάνω λοιπόν την αρχή :) Πέρασα πάρα πολύ ωραία σε αυτήν την συνάντηση. Κλασικά τελευταίος κ καταϊδρωμένος αφού έμπλεξα για τα καλά με την κίνηση. Άλλη φορά δεν ξαναπαίρνω το μετρό :p . Ευτυχώς άργησαν κ οι admins οπότε κάπως το έσωσα :biglaugh: Φάγαμε το εξαιρετικό σουφλέ σοκολάτας ,όσο προλάβαμε δηλ. γιατί κάποια άπλωσε τα χέρια της κ έπρεπε συγχρόνως κ να μιλάω αλλά και να τρώω γρήγορα κάτι το οποίο δεν ήταν ευχάριστο αφού υπήρχε ο κίνδυνος τόσο να πνηγώ όσο και να εκσφενδονιστούν δεξιά και αριστερά κομμάτια σοκολατένιου κεικ απο την στοματική μου κοιλότητα. :p :p:p Εκτός αν έγινε και δεν μου το είπατε από ευγένεια :biglaugh:. Απο το τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η αγαπημένη μερέντα, το απαραιτητο συνοδευτικό της βασιλόπιτας. Thanks Spybil :) Το φλουρί έπεσε στον Άγιο Ρετρόνιο κ στην συνέχεια ακολούθησε κλήρωση αφού δεν ήταν εκεί για να παραλάβει το δώρο του :p . Φαντάζομαι θ' ανεβούν αργότερα φωτογραφίες και βίντεο απο την κλήρωση. Ελπίζω όχι αυτές που μασαμπουκώνω και μοιάζω με σκίουρο που απο τα πολλά φυστίκια που έχει στο στόμα του κοντεύει να εκραγεί. Για φαγητό δεν πήγαμε κ λογικό αφού σκάσαμε με τόσο που φάγαμε. Φαντάζομαι θα τα πούμε ξανά σε κανα μήνα από τώρα. Να είμαστε καλά κ να περναμε κάθε φορά και καλύτερα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εκ μέρους μου ένα πολύ μικρό φωτορεπορτάζ, καθώς χρειάστηκε να αποχωρήσω σχετικά πρόωρα...

Άντε και του χρόνου!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χθες χωνεύαμε γι αυτό δε γράψαμε :p

Άλλη μια "κοπή τη πίτα" έλαβε τέλος. Φτάσαμε προτελευταίες καθώς κολλήσαμε στην κίνηση. Βρήκαμε τα παιδιά να έχουν (σχεδόν) αδειάσει 3 πιάτα σουφλέ σοκολάτας περιμένοντας μας !!!! Ευτυχώς το παλικαράκι στο καφέ έφερε ένα ακόμα πιάτο για τους 3 αργοπορημένους το οποίο γυάλισε σε χρόνο dt :D :D :D To βραβείο "Τo πιο γρήγορο πιρούνι" πάει στη D@redevil :award: :biglaugh:

Αφού συζητήσαμε λιγάκι βγάλαμε τα μαχαίρια, τη μερέντα (Spybil respect) και τη βασιλόπιτα στο τραπέζι. Το φλουρί έπεσε στον Άγιο Ρετρόνιο και στο Forum :) . Ακολούθησε κλήρωση μεταξύ των παιδιών και τυχερός αναδείχτηκε ΚΑΙ φέτος ο Τάσος. Το συμβολικό δωράκι ήταν ένα (εκτός χρονολογικών ορίων του φόρουμ :p ) χρονικό του 1998.

Η συζήτηση συνεχίστηκε στο καφέ και δεν πήγαμε για φαγητό (να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ αυτό!) καθώς τα κομμάτια της βασιλόπιτας ήταν τεράστια και σε συνδυασμό με τη μερέντα και το σουφλέ μπουκώσαμε! Ακολούθησε game shopping therapy και ανανεώσαμε το ραντεβού σε έναν μήνα περίπου.

Και του χρόνου με υγεία :)
 
Τα περισσοτερα εχουν ηδη γραφτει απο τα παιδια ηδη μονο να προσθεσω τη θεαματικη παρουσια της Μερεντας απο των Spybill κανοντας μια αεροτουμπα καιξανα στα χερια του . Γενικα περασα πολυ καλα αν και καθισα λιγο. Ελπιζω να τα πουμε ξανα σε συντομο χρονο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εξαιρετική η κοπή και αυτή τη χρονιά! κρίμα που έπρεπε να φύγω! δεν προλάβαμε να τα πούμε!

άντε και στην επόμενη μας συνάντηση ( έχουμε και ένα pending )

Το τραπέζι πάντως ήταν βολικότατο! με ή χωρίς κηροπήγιο!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα