Teknoparrot

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.254
Imgema είπε:
Με συγχωρείς που δεν θα σου απαντήσω και θα κάνω για λίγο highjack το topic σου αλλά το Sega Rally 3 (Revo) στο PC το έχεις? Εχω την ίδια δίψα με σένα να παίξω arcade rally games και αυτό είναι το πιο ωραίο σε γραφικά αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να τρέξει ομαλά, έχει προβλήματα stuttering παρόλο που λέει ότι τρέχει στα 60 "καρφωτά". Στα Windows XP δεν έχει αυτό το πρόβλημα αλλά δεν έχω αρκετά δυνατό XP μηχάνημα να το τρέξω καλά ενώ περίπου τις ίδιες επιδόσεις παίρνω από το VMWARE virtual μηχάνημα.
Τρεχει καποιο project με το ονομα Teknoparrot που εξομειωνει Ringedge με αλλα λογια ΚΑΙ το Sega Rally 3. Δεν ξερω τι PC requirements εχει αλλα νομιζω θελει Nvidia καρτα.
 

1@Imgema[/USER] Φοβερος ο Teknoparrot emulator. Δοκιμασα μονο το Sega Rally 3 και επαθα πλακα με το ποσο ανετα στηθηκαν ολα καθως και οτι το παιχνιδι ετρεχε βουτυρο στα 1080 (κανονιζεις την αναλυση μεσα απο το ini του παιχνιδιου!)!!

Το PC μου ειναι παλιο. Δεν ξερω αν το γεγονος οτι εχω καρτα Nvidia (GTX 750ti) βοηθα.

Βασικα τα καρε ηταν μεταξυ 60 και 61 (συμφωνα με το Afterburner) τουλαχιστον στη πρωτη πιστα που επαιξα (δεν την παλευα για συνεχεια λογω νυστας).

Ακομα και στο hard το παιχνιδι ειναι πολυ πιο ευκολο σε σχεση με το απανθρωπο AI του Revo στο 360 (το βασικο μου παραπονο για το Revo...δεν νικας ποτε)!!

Η μονη βλακεια που εφαγα ειναι οτι χρησιμοποιω ενα παλιο XBOX τιμονι (του παλιου) που για γκαζι φρενο δεν εχει axis και το RingEdge θελουν axis στα γκαζοφρενα οποτε προσωρινα παιζω με 360 controller.

Ανυπομονω να δω πως παιζει το Sega Classic Racing!!

 
Λογικό να παίζει τούμπανο γιατί δεν είναι εξομοιωτής πχ να παλεύει να παίξει καμιά CPU RISC κλπ. Είναι x86 εξαρχής
 
Το InitialD6 ειναι παιχνιδαρα. Το Sega Racing Classic (ουσιαστικα καλοπισμενο Daytona μεσω εξομεοωσης ειναι) ειναι το μονο που θελει AMD καρτα (σε Nvidia βγαζει καποια arifacts)
 
Teknoparrot 1.40a Patreon version (σε κανα δυο βδομαδες για ολους)

 
Άραγε ο Windows Defender που "χτυπάει" στο ParrotLoader.exe, του TeknoParrot 1.35 Hotfix, να είναι false positive. Εδώ λένε ναι, αλλά δεν βρίσκω καμία άλλη αναφορά επί του θέματος...

τεκνοπαρροτ.jpg
 
Ειναι μια αποφαση ρισκο που ισχυει για ολα τα Ρωσσικα προγραμματα χαχαχαχαχα
 
On 3/31/2018 at 4:03 PM, Wally said:

Lindbergh!!!!


...
 
Ασχολείται κανείς με αυτόν τον emulator?

Εχω μια ερώτηση σχετικά με τα γραφικά. Τρέχω το Sega Rally 3 μια χαρά αλλά έχω την εντύπωση ότι λείπουν κάποια εφέ, πχ θυμάμαι στις εκδόσεις των κονσολών, η λάσπη ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή και τα λάστιχα γεμίζανε από αυτήν. Αλλά στο arcade είναι τελείως flat, σαν να παίζεις το παιχνίδι σε lower settings.

Ειναι κάποιο bug αυτό? Είναι η arcade έκδοση κατώτερη από τις home στα γραφικά? Υπάρχουν graphics settings ακόμα και στο arcade που μπορείς να μειώσεις ή να αυξήσεις? Γενικά δεν μπορώ να βρω μία απάντηση σε αυτό ακόμα.
 
Μετα απο σχεδον δυο χρονια, πηγα να δω που βρισκεται η φαση Teknoparrot για να το βαλω στο Launchbox.

Δεν πολυκαταφερα να βγαλω ακρη με τις εκδοσεις και την εξελιξη του.

Εχω μπλεχτει με τις διαφορες εκδοσεις, τα διαφορα sites και τα διαφορα UIs

Ποια ειναι η πιο φρεσκια εκδοση του TeknoParrotUI?
Απο που το κατεβαζω?
Τι ειναι το TeknoparrotCore?
Απο που το κατεβαζω αν δεν ειμαι Patreon?
Eιναι αντικαταστατης του TeknoParrotUI? Καλυτερο? Θελει αλλα dumps?
Το Lindbergh σε τι φαση εξομοιωσης ειναι?
Το SegaRally3 συνεχιζει να μην παιζει στα Windows10 με τη νεα αναβαθμιση?

Ετσι...μια δεκαρια ερωτησουλες για καλημερα :)
 
Κι εγώ το έχω παρατήσει το συγκεκριμένο εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Δεν με εμπνέει ιδιαίτερα γιατί δεν είναι emulation αλλά ουσιαστικά απλά PC games που προσπαθούν να τα πατσάρουν για να παίζουν στα Windows. Οπότε δεν το βλέπω σαν ένα σύστημα αλλά σαν ξεχωριστά games. Και πέρα από το Mario Kart, τα Initial D και το AfterBurner Climax δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει κάτι άλλο σε αυτόν τον τομέα. Ήθελα και το Outrun αλλά η PC έκδοση με μία διόρθωση και λίγο πατσάρισμα από το community γίνεται το ίδιο η και καλύτερο σε γραφικά.
 
FYI εχει απλευθερωθει το build και για non-patreons που τρεχει Rambo Και Sega Race TV
(στηνεις αυτο που υπαρχει στο site και τις ενημερωσεις τις λαμβανεις με auto updates)
 
Εκανα ενημερωση αλλα δεν με ενδιαφέρει κατι αν δεν τρεχει τέλεια. Το Sega Race TV εχει πολλα θέματα. Α και το Sega Rally 3 σταματησε να μου δουλευει λόγω Windows update.
 
Τι προβλημα εχεις? Δεν προσεξα κατι που να βγαζει ματι.
Ναι ξενερωσα με το SR3...ειχα καιρο να ασχοληθω με Teknoparrot (ειχα 7αρια τοτε)
Παντως παρα το κραξιμο που τρωνε, εχουν δωσει πολυ arcade πραμα
 
Δεν το εβαλα απλα ειδα κατι βιντεο και ο τυπος λεει οτι μετα απο καποιες πιστες κρασαρει. Συν οτι μπορει να κρασαρει και σε random φαση.

Παντως το initial D 8 το εχω ευχαριστηθεί. Θα ηθελα να παιξω και το zero.
 
Στο ID8 εχω ενα θεμα...μου τραβαει λιγο αριστερα..δεν εχω προλαβει να ασχοληθω πολυ γιατι εβαζα πραμα
 
Εγώ έχω πάντα το Joytokey ενεργοποιημένο στο background για τα emulators κλπ. Μπορείς να φτιάξεις ένα profile για αυτό και να χαμηλώσεις την ευεσθησία του μοχλού. Πάντως τo analog του XBOX One controller μηδενίζει πολύ καλύτερα από όλα τα 360 pads που έχω.
 
Πίσω
Μπλουζα