plintiriopiaton
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 11
καπου στην Μιαουλη Θεσσαλονικης ειχε ενα μικρο μαγαζι με διαφορα παιχνιδια, (οπως σε καθε γειτονια τοτε που ειχε καμια 5-6 μικρομαγαζα που πουλουσαν σιγουρα χαρτακια με σημαιες, ομαδες χρηματα κτλ και δεκαδες παιχνιδια επιτραπεζια και αυτοκινητακια κτλ) εκει στην βιτρινα ηταν και αυτο το μικρο πως να το πω; ενα πλαστικο πορτοκαλι μινι μονιτορ σαν προτζεκτορας καπως ας το πω με μπαταριες οπου ειχε απο πισω κατι σαν μαγνητοταινια που επαιζε δυο μινι φιλμακια κινουμενων σχεδιων απο τα looney tunes ο σιλβεστερ ο γατος που εκανε σκι και επεφτε πανω σε δεντρα και ενα ακομα που δεν το θυμαμαι, το πολυ να κρατουσαν 1 λεπτο και τα δυο μαζι, και επαιζε αυτη την μουσικη που ακομα την εχω στο μυαλο μου και μαλιστα πρεπει να ειναι λατινοαμερικανικης προελευσης και η αλλη ηταν το εμβατηριο του Αμερικανικου Ιππικου οταν αλλαζε ηχο και φιλμ εκανε ενα κλασσικο κλικλικ...καπως και αλλαζε...μιλαμε για πολυ προχω κατασταση τοτε...χωνομουν κατω απο τα σκεπασματα και την αναβα ενας μικρος προσωπικος κινηματογραφος 30 δευτερολεπτων...καποια στιγμη ηθελα να βρω αν εχει και αλλες ταινιες η αν γυρισω την ηδη υπαρχουσα απο την αλλη μπας και παιξει κατι αλλο...αλλα ματαια, ανοιξα το μηχανιμα και φυσικα κατεληξε στον καδο...απο τοτε δεν εχω βρει τιποτα που να το μιαζει η να εχει κατι σαν αυτο...δεν ξερω καν πως να το ονομασω...αν γνωριζει καποιος θα εχει μεγαλη πλακα πραγματικα η μουσικη ειδικα ηταν το κατι αλλο...!!!
Υ.Γ ισως το ονομα να εχει κατι σαν VIEW...η masterview, viewvideo δεν ειμαι σιγουρος.
Υ.Γ ισως το ονομα να εχει κατι σαν VIEW...η masterview, viewvideo δεν ειμαι σιγουρος.