Terrence Grandchester

akaliakoukou

RetroMaNiaC
Joined
19 Απρ 2008
Μηνύματα
751
Αντιδράσεις
3
Ο Τέρυ








Όνομα: Terrence Greum (or Graham) Grandchester


Ημερομηνία Γέννησης: 28 Ιανουαρίου 1897


Ζώδιο: Υδροχόος


Κινέζικο ωροσκόπιο: Κόκορας


Πατέρας: Δούκας Richard D. Grandchester


Μητέρα: Eleanor Baker, διάσημη ηθοποιός του Broadway


Οικογένεια: Έχει τρία μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια, ένα αγόρι και δύο κορίτσια.


Σπουδές: Κολέγιο Αγίου Παύλου, Λονδίνο από όπου έφυγε το 1913 και πήγε στην Αμερική, να γίνει ηθοποιός


Επάγγελμα/καριέρα: Ηθοποιός του Broadway στον θίασο του Stratford


Ύψος: 1,73


Βάρος: 53 kg


Νούμερο παπουτσιών: 25,5


Ομάδα αίματος: ΑΒ


Αγαπημένο χρώμα: μαύρο


Χρώμα μαλλιών: καστανό


Χρώμα ματιών: γαλαζοπράσινο


Η πιο ευτυχισμένη του ανάμνηση: ένα πικνίκ, μια όμορφη ημέρα την οποία πέρασε μαζί με τους γονείς του


Αδελφή ψυχή/αγάπη της ζωής του: Candice White Andrew


Τρέχον καθήκον/υποχρέωση: να φροντίζει τη Susanna Marlowe


Χόμπι/ενδιαφέροντα : του αρέσει να παίζει φυσαρμόνικα που η Κάντυ του χάρισε για να κόψει το τσιγάρο, και διαβάζει έργα του Shakespeare


Αγαπημένα αθλήματα : ξιφασκία, ιππασία και κολύμβηση,


Μελλοντικές φιλοδοξίες : επανασύνδεση με το άλλο του μισό, την Candice White Andrew

 

 

 








 

 

 

 


Είναι πράγματι τόσο κακός και σκληρός όσο θέλει να δείχνει, ή στην ουσία κρύβει μέσα του μια μοναχική και ευαίσθητη ψύχη?



Ο Τέρυ είναι ο παράνομος γιος ενός Άγγλου δούκα και μιας Αμερικανίδας ηθοποιού. Το γεγονός ότι οι γονείς του ζούνε χώρια αλλά και η έλλειψη αγάπης τον κάνουν να νιώθει ότι τον έχουν παραμελήσει και συχνά γίνεται επαναστατικός, οξύθυμος και αγενής, έτοιμος να μπλεχτεί σε καυγάδες.



Στην ουσία όμως έχει μια χρυσή καρδιά, αστειεύεται, είναι γενναίος και γλυκός, με καλές προθέσεις και ευγενικά αισθήματα, ενθουσιώδης, στοργικός και αξιαγάπητος.


 




 


Το όνειρό του: να γίνει ηθοποιός


Η μεγάλη του αγάπη: η Κάντυ.




 


Λίγα λόγια για τη ζωή του:



Ο Terry γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1897, στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά στην ηλικία 5 ετών (λίγο πολύ) ο πατέρας του τον πήρε στην Αγγλία. Η μητέρα του, η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός Eleonor Baker και ο πατέρας τους Duke de Grandchester, ζουν χωρισμένοι. Ο πατέρας του εγκατάλειψε την Eleonor, που δεν ήταν αποδεκτή στον κύκλο των ευγενών, πήρε τον Terry στην Αγγλία και εκεί παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησε 3 ακόμη παιδιά. Ο Terry έχει κακή σχέση με τον πατέρα του, τη μητριά του αλλά και με τα αδέλφια του. Τον πήγαν να σπουδάσει στο κολέγιο του Αγίου Παύλου, όπου, παρά την άσχημη συμπεριφορά του, το σχολείο τον κρατούσε, χάρη στις δωρεές του πατέρα του.



Στα 15 του ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συναντήσει τη μητέρα του, όμως εκείνη δεν τον δέχτηκε όπως έλπιζε, γιατί φοβόταν το σκάνδαλο που θα ξεσπούσε, αν μαθευόταν ότι είναι γιος της. Απογοητευμένος όπως ήταν, έφυγε χωρίς να την αφήσει να του εξηγήσει το παραμικρό και πήρε το πρώτο πλοίο που βρήκε μπροστά του, για να επιστρέψει στην Αγγλία.



Σʼαυτό το πλοίο πρωτοσυνάντησε την Κάντυ, που όταν τον είδε της θύμισε πολύ τον αγαπημένο της Άντονυ. Παρόλο που η Κάντυ τον είδε να κλαίει, εκείνος προσπάθησε να κρύψει τα αληθινά συναισθήματά του, δεν το παραδέχτηκε ότι είναι στεναχωρημένος, την πρόσβαλε και την έδιωξε.. Επέστρεψε στο σχολείο, όπου ανακάλυψε ότι σπουδάζει και η Κάντυ εκεί.



Ο Τέρυ στο σχολείο είχε άσκημη συμπεριφορά και προς τους συμμαθητές του και προς τις δασκάλες τους, και όλοι έδειχναν να τον φοβούνται και να τον αποφεύγουν. Όσο ο Τέρυ έβλεπε ότι η Κάντυ τον προσέχει την πείραζε και την έλεγε δεσποινίς φακιδομουτράκι εκείνη γινόταν έξαλλη και συνεχώς τσακώνονταν. Όμως ο Τέρυ στην πραγματικότητα την είχε ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν. Για την Κάντυ δεν ήταν εύκολο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.



Μια νύχτα ο Τέρυ το έσκασε από το σχολείο και μπλέχτηκε σʼένα καυγά στο δρόμο. Εκεί γνώρισε τον Άλμπερτ ο οποίος τον βοήθησε και έγιναν φίλοι.



Σύντομα ανακάλυψε ότι ο Άλμπερτ είναι και φίλος της Κάντυ.



Όταν κάποιες στιγμές η Κάντυ ανέφερε το όνομα του Άντονι, κινούσε την περιέργεια του Τέρυ που πολλές φορές έπιανε τον εαυτό του να ζηλεύει. Η Κάντυ δεν είχε ξεχάσει τον Άντονι και είχε φοβίες για τα άλογα, που τόσο της θύμιζαν τη μέρα του δυστυχήματος…



Κατά τη διάρκεια του «φεστιβάλ του Μαΐου», ο Terry ομολογεί την αγάπη του στην Κάντυ, (με τον δικό του τρόπο) και την έκανε να ξεπεράσει τους φόβους της ανεβάζοντας της με το ζόρι σʼένα άλογο. Της είπε ότι ο Άντονι έχει πεθάνει, αλλά εκείνοι είναι ζωντανοί και πρέπει να ζήσουν τις χαρές της ζωής, που είναι όλη μπροστά τους.



Μετά από το φεστιβάλ, φθάνουν οι καλοκαιρινές διακοπές και πάνε κι οι δυο στη Σκωτία. Εδώ είναι όπου η αγάπη ανθίζει και για τους δύο. Επιπλέον η Κάντυ τον βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα με τη μητέρα του, η οποία πήγε να τον επισκεφτεί και να του ζητήσει συγγνώμη και κατάφεραν επιτέλους να συμφιλιωθούν.



Δυστυχώς οι ευτυχισμένες μέρες για την Κάντυ και τον Τέρυ δεν κράτησαν πολύ! Στο τέλος των διακοπών επέστρεψαν στο σχολείο. Όμως η Ελίζα που ήθελε κι εκείνη τον Τέρυ, τους έστησε παγίδα, κι αποφάσισαν να αποβάλουν την Κάντυ. Ο Τέρυ για να μην αποβληθεί η Κάντυ αποφασίζει να θυσιαστεί ζητώντας από τις αδελφές να αποβάλλουν εκείνον στη θέση της.



Έτσι, άφησε το κολέγιο και γύρισε πίσω στην Αμερική.



Αποφάσισε να πάει στο Broadway, εκπληρώνοντας το όνειρό του να μπει στο θέατρο και να γίνει ηθοποιός, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του. Το απέραντο ταλέντο του, από τον πρώτο του κιόλας ρόλο στον Βασιλιά Ληρ του Shakespeare (βασιλιάς της Γαλλίας) δεν πέρασε απαρατήρητο, και πολύ γρήγορα κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ρωμαίου, στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Shakespeare.






Μέσα στο θέατρο υπάρχει μια νέα ανερχόμενη ηθοποιός, η Susana, η οποία ερωτεύεται με τον Τέρυ. Ο Τέρυ όμως ποτέ δεν την πήρε στα σοβαρά, γιατί πάντα έχει στην καρδιά του την Κάντυ. Μια μέρα η Σουζάνα του σώζει τη ζωή σʼένα ατύχημα, αλλά έχασε το ένα της πόδι. Αν και ο Τέρυ αγαπάει ακόμα την Κάντυ, αναγκάζεται να μείνει από υποχρέωση στο πλευρό της Σουζάνας.


 

 

 




Οι γονείς του:

 

 




 

 

 


Ο πατέρας του Τέρυ:


 

 







 


Αυτός είναι ο πατέρας του Τέρυ, ο Richard Granchester (Ρίτσαρντ Γκράντσεστερ).



Του άρεσε πολύ να ταξιδεύει με αεροπλάνα. Σε ένα από τα ταξίδια του γνώρισε την Elinor Baker, ερωτεύτηκαν και έκαναν ένα παιδί (τον Τέρυ). Όμως έβαλε πάνω από τα συναισθήματά του την ευγενική του καταγωγή, χώρισε με την Elinor και παντρεύτηκε μια Αγγλίδα. Ο Τέρυ είναι αντίθετος με τις πράξεις του πατέρα του και δε θέλει να του μοιάσει.


 

 




Η μητέρα του Τέρυ:

 

 







 


Αυτή είναι η Elinor Baker, η μητέρα του Τέρυ. Είναι όμορφη και διάσημη ηθοποιός του Broadway. Όταν ο Τέρυ πήγε να την επισκεφτεί στη Νέα Υόρκη, του ράγισε την καρδιά όταν του είπε πως κανένας δεν πρέπει να μάθει ότι είναι γιος της και από τότε την μίσησε. Αυτό που προσπάθησε να κάνει η Elinor ήταν να διαφυλάξει το όνομά της, την καριέρα της, τη δουλειά της κι όχι να πληγώσει τα αισθήματα του Τέρυ.



Το καλοκαίρι πήγε να τον συναντήσει στη Σκωτία αλλά εκείνος αρνήθηκε να τη δει. Η Κάντυ κατάφερε να τους συμφιλιώσει, λέγοντας τους πόσο θα ήθελε να είχε κι εκείνη μια μητέρα. Είπε του Τέρυ ότι είναι τυχερός που έχει μια μητέρα που έκανε ολόκληρο ταξίδι για να τον συναντήσει και ότι δεν πρέπει να είναι σκληρός μαζί της. Ο Τέρυ άκουσε την Κάντυ και άφησε τη μητέρα του να του εξηγήσει. Μετά από αυτό ό Τέρυ κατάλαβε ότι η μητέρα του δεν ήθελε να τον εγκαταλείψει και συμφιλιώθηκαν.


 




 

 

 




Η μητριά του:

 

 







 


Αυτή είναι η κυρία Granchester, η μητριά του Τέρυ. Δεν τον χωνεύει καθόλου, της θυμίζει πολύ τη μητέρα του, την οποία επίσης αντιπαθεί και κατηγορεί συνεχώς και πολύ θα ήθελε να τον πετάξει έξω από την οικογένειά της.


 

 




Τα αδέλφια του:

 

 




 


Αυτά είναι τα 3 ετεροθαλή αδέλφια του Τέρυ. (μοιάζουν πολύ στη μητέρα τους!)


 


ας ελπίσουμε ότι δεν έχουν για τον Τέρυ τις ίδιες απόψεις με κείνη!





Προβολή συνημμένου 56141 Προβολή συνημμένου 56142Προβολή συνημμένου 56143 Προβολή συνημμένου 56144 Προβολή συνημμένου 56145 Προβολή συνημμένου 56146

Προβολή συνημμένου 71977Προβολή συνημμένου 71978Προβολή συνημμένου 71979
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ολα καλα βρε akaliakoukou αλλα πρεπει να κανω ενα χιλιομετρο απο την μια ακρη της οθονης ως την αλλη για να διαβασω και να δω τις εικονες. Κανε ενα edit σε παρακαλω γιατι ειναι κουραστικο :)
 
akaliakoukou το αφιερωμα σου στον Τερρυ ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ :award: Εισαι απιστευτη :clap:

Συγχαρητηρια για την προσπαθεια και την δουλεια σου. Πού βρηκες ολες αυτες τις πληροφοριες? Πες μας οτι θα γραψεις κατι και για τους αλλους ηρωες της σειρας :happyjump:

Η αγαπημενη μου αναφορα σου για τον Τερρυ:

Μελλοντικές φιλοδοξίες : επανασύνδεση με το άλλο του μισό, την Candice White Andrew :hurrah:

 


 
Ωχχχχ...8)

Akaliakoukou, που βρήκες τέτοιες λεπτομέρειες;;;;

Κινέζικο ωροσκόπιο;;;;

Ομάδα αίματος;;;;

Νούμερο παπουτσιών;;;; :D

Στο manga δεν νομίζω ν΄αναφέρονται και στο anime δεν τα έχω δει...

(αν και μου λείπουν επεισόδια...)
 
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν!!!

 


Κάποια στιγμή η Μιζούκι είχε εκδόσει σε ένα περιοδικό στην Ιαπωνία, κάτι κάρτες που έγραφαν προσωπικά στοιχεία για τους πρωταγωνιστές της ιστορίας. Τα πέτυχα τυχαία σε μια σελίδα στο ίντερνετ που ήταν στα Ισπανικά! θα ψάξω να την βρω ξανά και θα σας τη δώσω!



Αυτή τη σελίδα την ανακάλυψα εντελώς τυχαία, όταν έψαχνα στοιχεία για τον αγαπημένο μου Τέρυ!


 


Πριν βρω την παρέα σας, συγγνώμη, την παρέα μας ήθελα να πω!, βρήκα ένα άλλο φόρουμ το οποίο φτιάχτηκε από την Ελένη αποκλειστικά και μόνο για την Κάντυ.



Εκεί λοιπόν μια άλλη κοπέλα, η Λορένα, όταν είδε την κάρτα με τα στοιχεία του Τέρυ, μου πρότεινε να γράψουμε για όλους τους χαρακτήρες, μιας και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά!



Έτσι ξεκίνησε.



Πριν λίγο καιρό, έφτιαξα αυτή τη σελίδα, όμως ακόμα έχω πάαααααρα πολλά πράγματα να προσθέσω.



http://candy-terry.page.tl/

 


Τώρα όμως που σας βρήκα, δεν ξέρω τι να κάνω!!!



Να συνεχίσω να τα γράφω εκεί, ή εδώ?



Μάλλον θα το κάνω και στα δύο!



Απλά εδώ ακόμα δυσκολεύομαι λίγο στο να περνάω τις εικόνες.



Και πού θα ήταν καλύτερο να γράψουμε τα στοιχεία για τους πρωταγωνιστές της ιστορίας?



Domniki βοήθεια!!!
 
Mην ανησυχεις Akaliakoukou, ολα θα γινουν σιγα σιγα. Θα θελαμε παρα πολυ, παραλληλα με το δικο σου site, να ποσταρεις κ'εδω τις πληροφοριες που εχεις για καθε ηρωα... :please:

 


Μπορεις να ποσταρεις για τους Αλμπερτ, Αντονυ, Νηλ, Ελιζα στους αντιστοιχους υποπινακες, οπως εκανες και για τον Τερρυ. Για τους υπολοιπους ηρωες, θα δουμε πως θα γινει...παντως σε παρακαλουμε ολοι μην σταματας να μας δινεις τις πληροφοριες σου
:happyjump:

 

 


 
Οκ!!! θα τα κάνω μια αντιγραφή εδώ και το αφήνω σε εσένα Domniki να τα τακτοποιήσεις όπου εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερα.


Θα ξεκινήσω τους βασικούς χαρακτήρες, με τη σειρά που παρουσιάζονται στην ιστορία.



Θέλω όμως να πω ότι για τους τρεις από αυτούς, δεν έχω γράψει εγώ, αλλά η
Λορένα.


Αυτοί οι τρεις είναι: η Κάντυ, η Άννυ και ο πρίγκιπας του λόφου.
 
Αναμενουμε με αγωνια...ειδικα για την Αννυ, που ειναι πολυ παρεξηγημενος χαρακτηρας, και προσωπικα την συμπαθω πολυ :clap:
 
akaliakoukou υποκλινομαι για αυτην την τοσο ωραια παρουσιαση :worship: ... και περιμενω με ανυπομονησια και τις υπολοιπες
 
Ναι ναι Akaliakoukou μας... :wave:

Να μας γράφεις να ενημερωνόμαστε!!!

Είχαμε και μιά διαφωνία προ μηνών σχετικά με τα ζώδια (δυτικά) των αγαπημένων μας καρτούν.

Να δούμε αν θα έχουμε πέσει μέσα σε κανέναν... :D :D:D
 
To μονο που θα ηθελα να προσθεσω στο ομορφο αφιερωμα/βιογραφικο του Τερρυ ειναι οτι κατα την διαρκεια των καλοκαιρινων διακοπων στη Σκωτια o Terry βοηθα την Καντυ να ξεπερασει το φοβο της για τα αλογα και τον θανατο του Αντονυ με την τεχνικη της ομοιπαθητικης: την ανεβαζει στο αλογο και καλπαζουν σε ενα ομορφο λιβαδι. Αυτο την βοηθα να νιωσει και παλι ζωντανη!

Επισης στη Σκωτια της δινει και το μοναδικο φιλι :hurrah: Eιναι τα καλυτερα 30 δευτερολεπτα στην ιστορια της ΤΟΕΙ :clap:
 
Στο περιοδικό πάλι είναι διαφορετικά τα πράγματα!

Ο Τέρυ φίλησε την Κάντυ στη γιορτή του Μάη.Ενώ χόρευν, η Κάντυ σκεφτόταν τον Άντονι. Ο Τέρυ τη ρώτησε πολύ γλυκά τι συμβαίνει, κι εκείνη του είπε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι της θυμίζει τον Άντονι. Εκεί ο Τέρυ σταμάτησε το χορό και τη φίλησε.

Μετά από το χαστούκι, και αφού η Κάντυ του έλεγε ότι ένιωθε σαν να χόρευε με τον Άντονι και ότι ο Άντονι δε θα το έκανε ποτέ αυτό, ο Τέρυ έγινε πυρ και μανία. Τότε λοιπόν της είπε, εγώ θα σε κάνω να ξεχάσεις αυτό το αγόρι! Και την ανέβασε πάνω στο άλογο, κλπ...
 
Η αλήθεια είναι πως εμένα μου αρέσει περισσότερο η εκδοχή του manga που δικαιολογεί στη συνέχεια την αλλαγή στάσης της Κάντυ.

 


Στη Σκωτία, αν και το περιβάλλον είναι πιό ρομαντικό από ό,τι η αυλή του σχολείου, με χαλάει η αντίδραση της Κάντυ γιατί στο κάτω κάτω τόσους μήνες αμφίδρομης πολιορκίας ένα φιλί ήταν απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο.


 


(΄Ισως όμως να ήθελε να δείξει στον Τέρρυ πως δεν είναι και του χεριού του...
:D )
 
Αγαπητή μου akaliakoukou υποκλίνομαι :worship: !!!!

Εκπληκτική η παρουσίαση σου , εφάμιλλη του μεγέθους του ηθοποιού!!!
 
Juanita είπε:
Η αλήθεια είναι πως εμένα μου αρέσει περισσότερο η εκδοχή του manga που δικαιολογεί στη συνέχεια την αλλαγή στάσης της Κάντυ.
Εχω την εντελως αντιθετη γνωμη.

Στο anime το φιλι ερχεται πιο φυσιολογικα και ειναι αναμενομενο. Μετα απο ενα καλοκαιρι μαζι και ενω ο Τερρυ εχει μαθει πολλα για την Καντυ, καθως και η Καντυ εχει μαθει τα παντα για τον Τερρυ, ερχεται σαν επισφραγισμα της σχεσης. Eιναι σαν να εχει προχωρησει η σχεση σε ενα αλλο επιπεδο. Ενταξει θα μου πειτε οτι στο επομενο επεισοδια η Ελιζα τους στηνει παγιδα και τους διωχνουν απο το σχολειο. Αλλα παντα ετσι ηταν η σειρα: μετα απο καθε ονειρεμενο επεισοδιο, ερχεται η καταστροφη. Το ιδιο γινεται και με τον θανατο του Αντονυ. Ετσι ειναι η Μιζουκι.

Αντιθετα, οπως το περιγραφεις juanita στο manga την φιλαει στη γιορτη του Μαη και ολο το καλοκαιρι δεν γινεται τιποτα...ειναι σαν να το κανει για να την "καψουρεψει"...σαν σκωτσεζικο ντουζ!

Για μια ακομη φορα, το anime ειναι ανωτερο :clap:

Ενταξει θα μου πειτε οτι στο επομενο επεισοδιο του φιλιου η Ελιζα τους στηνει παγιδα και τους διωχνουν απο το σχολειο. Αλλα παντα ετσι ηταν η σειρα: μετα απο καθε ονειρεμενο επεισοδιο, ερχεται η καταστροφη. Το ιδιο γινεται και με τον θανατο του Αντονυ. Ετσι ειναι η Μιζουκι :banghead:
 
domniki είπε:
Εχω την εντελως αντιθετη γνωμη.

Στο anime το φιλι ερχεται πιο φυσιολογικα και ειναι αναμενομενο. Μετα απο ενα καλοκαιρι μαζι και ενω ο Τερρυ εχει μαθει πολλα για την Καντυ, καθως και η Καντυ εχει μαθει τα παντα για τον Τερρυ, ερχεται σαν επισφραγισμα της σχεσης. Eιναι σαν να εχει προχωρησει η σχεση σε ενα αλλο επιπεδο. Ενταξει θα μου πειτε οτι στο επομενο επεισοδια η Ελιζα τους στηνει παγιδα και τους διωχνουν απο το σχολειο. Αλλα παντα ετσι ηταν η σειρα: μετα απο καθε ονειρεμενο επεισοδιο, ερχεται η καταστροφη. Το ιδιο γινεται και με τον θανατο του Αντονυ. Ετσι ειναι η Μιζουκι.

 


Αντιθετα, οπως το περιγραφεις juanita στο manga την φιλαει στη γιορτη του Μαη και ολο το καλοκαιρι δεν γινεται τιποτα...ειναι σαν να το κανει για να την "καψουρεψει"...σαν σκωτσεζικο ντουζ!


 


 


Μα...:what: όλο το καλοκαίρι στη Σκωτία δείχνει ότι μεταξύ τους υπήρχε κάτι παραπάνω από φιλία.


 


Και αν η Κάντυ δεν έκανε ναζάκια και κοροϊδιούλες στον Τέρρυ θα είχαν ξαναφιληθεί... Βέβαια όσα δεν είδαμε δε σημαίνει πως δε συνέβησαν...



Μπορεί εκείνο το απόγευμα μετά τη βροχή καθισμένοι μπροστά στο τζάκι να ξαναφιλήθηκαν
:flower: απλά η Μιζούκι να μην το θεώρησε απαραίτητο για τη συνέχεια της ιστορίας...


Τι πιό φυσιολογικό μετά από ένα χορό, ο Τέρρυ να σκύψει να φιλήσει την γλυκιά
:wub: του Ιουλιέτα... (καλά... δεν έσκυψε ακριβώς...) Τη φάση του φιλιού στο manga ακολούθησε το χαστούκι και μετά η "λυτρωση" από τους εφιάλτες με το άλογο... Σα να ξημέρωνε μιά νέα μέρα για την Κάντυ χάρη στον Τέρρυ...

 


Στο anime το φιλί και ο χορός έρχεται σαν αντάλλαγμα του Τέρρυ για την επανένωση με τη μητέρα του...
 
Το εχω ξαναπει, ειμαι παιδι του anime. Και στο anime η αντιδραση της Καντυ ειναι μια πολυ πιθανη αντιδραση ενος δεκατετραχρονου κοριτσιου. Αν σκεφτει κανεις το βλεμμα του Τερρυ στη σκηνη του φιλιου, μου φαινεται ακομα πιο αναμενομενη η αρνηση της, ειναι τοσο βλοσυρος, ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τον εχουν ζωγραφισει ετσι. Αν και δεν χρειαζοταν να τον χαστουκισει αν δεν ηθελε να την φιλησει...η αποφυγη ενος φιλιου με πολυ πιο ανωδυνους τροπους ειναι τοσο πιο απλη, ευκολη και πολυ λιγοτερο φαντασμαγορικη...αλλα φυσικα τι θα ειχαμε να σχολιαζουμε μετα εμεις :hurrah:

Γενικα θα παρακαλεσω οι αναφορες στο manga να μπαινουν στην κατηγορια manga vs anime, για να ειναι ξεκαθαρα καποια πραγματα, ή ακομα και σε ξεχωριστο θεμα.
 
Δεν ηξερα οτι ο τερρυ-το μαναρι μου εχει και σελιδα στο facebook?? εχει και φιλη την candy και τον albert!! :cheers:
 
λολ, τελικα οντως ΟΛΟΙ ειναι στο facebook!! (εκτος απο μενα!)
 
Πίσω
Μπλουζα