The 90's Arcade Racer [Pelikan13]

Τελευταίο update στο kickstarter 1 Νοέμβρη του 2015. Μαζί τους δεν λέω, αλλά ούτε την επόμενη τριλογία του star wars να γύριζαν..
 
Τελονιο , ειναι βεβαιο οτι πρωτα η Ελλαδα θα βγει απο τα μνημονια και μετα θα "βγει" το 90s arcade racer.
 
Τελευταίο update comment του τύπου στις 1 Νοεμβρίου 2015. Από τότε σιγή ιχθύος, ή έπεσε σε κώμα ή πέθανε ή απλά πήρε τα 16 χιλιάρικα λίρες και πήγε διακοπές. Κρίμα και φενόταν ένα παιχνίδι πολλά υποσχόμενο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυστυχως καπως ετσι ειναι τα πραγματα Μαριε...
 
telonio είπε:
Τελευταίο update comment του τύπου στις 1 Νοεμβρίου 2015. Από τότε σιγή ιχθύος, ή έπεσε σε κώμα ή πέθανε ή απλά πήρε τα 16 χιλιάρικα λίρες και πήγε διακοπές. Κρίμα και φενόταν ένα παιχνίδι πολλά υποσχόμενο.
Όχι ρε φιλε και έτσι..Τι είναι αυτά που γράφεις...ούτε καν για αστείο τα αναγραφόμενα σου!

Ας είναι καλα το παλικάρι οπου και ότι και αν κάνει!
 
Προφανώς έπρεπε να βάλω κάποιο emoticon για να καταλάβεις πως κάνω χιούμορ. Πάσο, δεν τα έγραψα κατανοητά. Εννοείται να είναι καλά ο άνθρωπος δεν έχω προηγούμενα μαζί του, ούτε καν τον γνωρίζω. Αλλά δες το λογικά, μετά από τόσο καιρό και ενώ έχει τα χρήματα του κόσμου και δεν έχει ανεβάσει ούτε ένα σχόλιο στο kickstarter, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να μην σκεφτείς πως κάτι δεν πάει καλά. Μακάρι μεν ακόμη και τώρα, γιατί περιμένω πως και πως αυτό το παιχνίδι.
 
Γιαυτό θεωρώ το crowdfunding μεγάλη απάτη. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω χρήματα για ένα προϊόν που δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και δεν γνωρίζω πότε, αν θα βγει και αν αξίζει η αγορά του. Άσε που είναι και εύφορο το έδαφος του crowdfunding για μεγάλες απάτες. Μάλλον ο τυπάς μάζεψε τα λεφτά από τους αφελείς gamers και έφυγε.
 
Ο άνθρωπος μας έχει δώσει ήδη ένα remake του streets of rage.Προφανώς κάτι του έτυχε, κάτι δεν πήγε καλά. Η γκρίνια όλη είναι που δεν έχει δώσει καμιά πληροφορία εδώ και τόσο καιρό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ετοιμάζω ολόκληρο arcade για αυτό το παιχνίδι.
 
telonio είπε:
Ο άνθρωπος μας έχει δώσει ήδη ένα remake του streets of rage.Προφανώς κάτι του έτυχε, κάτι δεν πήγε καλά. Η γκρίνια όλη είναι που δεν έχει δώσει καμιά πληροφορία εδώ και τόσο καιρό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ετοιμάζω ολόκληρο arcade για αυτό το παιχνίδι.
Μάλλον ασχολείται αποκλειστικά με το The TakeOver, και είναι active εκεί, last post 1η Αυγούστου.
 
Νόμιζα πως το είχε τελειώσει αυτό. Προφανώς alpha demo ήταν αυτό που είχα δει.
 
O Pelican δεν είναι το παλικάρι από Ελλάδα που έφτιαξε το Sonic Fan Remix? Μάλιστα είχε και account εδώ θυμάμαι.
 
telonio είπε:
Aπό το κράξιμο εδώ του 2016 ακόμη κανένα update. http://cliqist.com/2016/08/23/90s-ar...zarre-journey/
Και τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί στους backers. Απλά ξεφτίλα μεγάλη.
Συγγνώμη, για να καταλάβω πήρε απο 700 backers... £16,039 (σχεδόν 19.000 Ευρώ) και δεν τον κυνηγάει κανένας....

Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποια νομική δικλίδα για τέτοιες περιπτώσεις!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομικά δεν παίζει τίποτα, στην σελίδα του kickstarter κάπου έλεγε πως δεν είναι ευθύνη της εταιρίας του kickstarter και γενικώς υποτίθεται ότι το μόνο μείον είναι πως θα χάσει αξιοπιστία αυτός που κάνει το project. Και επίσης το kickstarter δεν θεωρείται preorder. Είναι περισσότερο μια υποστήριξη ενός creator και δεν έκανα back ποτέ με την ιδέα ότι θα πάρω ντε και καλά το προϊόν. Άλλωστε ξέρουμε και από τώρα πολλά και διάφορα projects που πατώσαν ή δεν βγήκαν ποτέ και έχοντας πάρει πολύ περισσότερα χρήματα.

Το συγκεκριμένο και εγώ το backαρα και ακόμα το περιμένω. Ένα 80% ίσως από τα projects που έχω μπακάρει και αυτά τα περιμένω. Τουλάχιστον τα game projects δεν είναι και πως έδωσα πάνω από 20$ οπότε δεν τα κλαίω. Φαντάσου να μπακάρεις hardware project και να έχεις δώσει τρία κατοστάρικα και να περιμένεις.
 
Δυστυχως το Kickstarter δεν σου εγγυαται τιποτα. Αλλωστε εχει πεσει επιδημια με μουφα projects.

Παντως για το συγκεκριμενο λεγεται (φημες) οτι ο δημιουργος του το πουλησε στην Nicalis οπου ειναι μια εταιρια με κακους τιτλους και ρεκορ ακυρωσεων.

Κριμα.
 
To διάβασα και εγώ αυτό με την Nicalis. Το θέμα είναι πως και ο δημιουργός δεν έχει κάνει τουλάχιστο έστω μια ανακοίνωση να ενημερώσει τους backers.
 
Το ταλέντο του Pelican άλλη μια φορά πάει χαμένο. Οπως και με το Sonic fan remix αλλά πες ότι αυτό ήταν personal project και δεν ήταν σίγουρο ότι θα γίνει full game. Αλλά το 90's Arcade Racer φαινόταν ολοκληρωμένο... τι πήγε στραβά δεν μπορώ να καταλάβω. Αναρωτιέμαι αν ο developer αυτός θα δει ποτέ κάποια δουλεία του να κυκλοφορεί...
 
Οχι και κακους τιτλους η Nicalis μην τρελαθουμε τελειως τωρα παιχνιδαρες εχει στο παλμαρε της και αν δεν αρεσουν σε ολους ειναι αλλο θεμα.Οσο για το 90's arcade racer μακαρι να βγει και να μιλησει ο τυπος αυτος που το εφτιαχνε γιατι ο παπας αυτος δεν τρωγεται ευκολα με αυτο που συμβαινει και που οπως πολυ σωστα ειπε ο τασος μιλαμε για ενα παιχνιδι που φαινοταν ολοκληρωμενο.
 
Λοιπον εχουμε νεοτερα για το παιχνιδι.Τελικα οι φημες για την Nicalis βγαινουν αληθινες και μαλιστα υπαρχει και σελιδα του παιχνιδιου στο site τους με αλλο ονομα πλεον γιατι το παιχνιδι δεν θα ονομαζεται 90's arcade racer αλλα το τελικο του ονομα θα ειναι '90s Super GP και θα κυκλοφορησει σε NINTENDO SWITCH,PS4 και PC με αγνωστη ημερομηνια κυκλοφοριας προς το παρον.Επισης στην σελιδα εκει που αναφερει τον Developer γραφει Nicalis.inc/Pelikan13

http://www.nicalis.com/games/90ssupergp
 
Αραγε οι δυσμοιροι backers θα δικαιουνται κατι τζαμπε ή απλα θα ξαναπληρωσουν για να το παιξουν?
 
Πίσω
Μπλουζα