The angel and the soldier boy | ΕΤ1 - 1989

PhantomDuck

RetroN00b
Joined
31 Οκτ 2016
Μηνύματα
14
Αντιδράσεις
29
Πρόκειται για ένα κλιπάκι 25 λεπτών, στο imdb είναι καταχωρισμένο εδώ. Βασισμένο στο βιβλίο του Peter Collington, δημιουργήθηκε από τον Alison De Vere το 1989 με μουσική από τους Clannad. Ανασύρθηκε και ψηφιοποιήθηκε από μία βιντεοκασέτα που είχαν γράψει οι γονείς μου για να έχω να βλέπω κινούμενα σχέδια όποτε τους πρήζω. Ο ελληνικός τίτλος που έβαλα στο βιντεάκι είναι δική μου απόδοση, επειδή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ονομασία. Δεν ξέρω πότε προβλήθηκε από την ΕΤ1, όμως δεν πρέπει να ήταν και πολύ καιρό μετά την δημιουργία του, επομένως κάποια στιγμή στις αρχές του '90 το κόβω. Την πρόλαβα στο τσακ την κασέτα. Αφού την έγραψα, την έβαλα να παίξει άλλη μία φορά και ξεκίνησε να αυξομειώνει τον ήχο σε διάφορα σημεία.

25 λεπτά μόνο ήχο με μουσική Clannad,  δεν έχει λόγια το animation επομένως δεν υπήρχε και θέμα μεταγλώττισης. Το παραθέτω, και ελπίζω να το αναγνωρίσει και κανένας άλλος, επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποιον που να το θυμάται :p  

 
Μόλις παρέλαβα το DVD της ταινίας. Συγκινήθηκα πάλι, τόσα χρόνια το είχα στο μυαλό μου, δεν το  θυμόταν κανείς, δεν μπορούσα να βρω πληροφορίες, και ύστερα από δυόμιση δεκαετίες, έχω το επίσημο DVD να φιγουράρει στην βιβλιοθήκη μου. Θα αφήσω το παλιό της ΕΤ1 προφανώς για αρχειακούς λόγους, όμως το ανέβασα και εκ νέου σε πολύ καλύτερη ποιότητα ως σημείο αναφοράς.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα