The Crazies (1973)

RIO

Retro Horrormaniac
Joined
12 Νοέ 2009
Μηνύματα
20.992
Αντιδράσεις
68.048
Σε μια μικρή πόλη της Πενσυλβάνια, κάποιοι κάτοικοι αρχίζουν να παρουσιάζουν μια ανεξήγητα, βίαιη συμπεριφορά. Σαν να μην έφτανε αυτό, σύντομα εμφανίζονται στρατιώτες με παράξενες στολές, θέτοντας την περιοχή σε καραντίνα. Δυο πυροσβέστες και η φίλη του ενός, προσπαθούν να ξεφύγουν από τον κλοιό και να ανακαλύψουν τι συμβαίνει. Η παράνοια όμως κυριαρχεί παντού. Σκηνοθετεί ο George Romero, σε μια από τις λιγότερο γνωστές ταινίες του. Πρόσφατα είχαμε και ριμέικ.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιος! Πρωτη φορα μαθαινω για την ταινια!... Αυτες ειναι Παραγωγες!!! :cool:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και αυτην την ταινια σκοπευω να δω συντομα μιας και λειπει απο την συλλογη μου!!!

Το remake ηταν καλο???? Γιατι ειμουν ετοιμος να το δω στο cinema αλλα ηθελα να δω πρωτα το πρωτοτυπο για να μην μου τη χαλασει!!!
 
Το ριμέικ είναι συμπαθητικό, αλλά αρκετά διαφορετικό από το πρωτότυπο. Προτιμώ την ταινία του '73...
 
Xαίρομαι που αρέσουν και σε άλλους, αυτές οι παλιές καλές τρόμου :) ...
 
Α, για remake πρόκειται; Γιατί είχα διαβάσει υπόθεση και δε μου έκανε καν για τρόμου! Νόμιζα πως επρόκειτο για άλλη ταινία! Ωραία, θα την κυνηγήσω κι αυτήν! Σε όποιον αρέσει ο George Romero ας μπει στον κόπο να δει την παλιά! Κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά εδώ και χρόνια και πιστεύω θα σας αρέσει! ;)
 
Το ειδα το crazies πολυ μου αρεσε. Αν και στην αρχη μου εκανε εντυπωση που δεν ειχε τα χαρακτηριστικα γνωρισματα που εχουν οι ταινιες του ειδους.Στη συνεχεια το επιασα το νοημα και το ειδα πολυ ευχαριστα! Και γενικα το ολο θεμα του φαινοταν πολυ ρεαλιστικο...! ;)
 
Αφίσες και εικόνες της ταινίας




the_crazies_1973_poster_01.jpg

CR4.jpg

screenshot-med-25.jpg

screenshot-med-17.jpg

screenshot-med-07.jpg

the-crazies-1973-crop-2.jpg

screenshot-med-22.jpg

πηγές : the ladysrevenge.com, culttrailers .blogspot, antifilmschoolsite, cinemasquid.com
 
Καλή ταινία και με γουστόζικο ελληνικό τίτλο. Την είχε και σε dvd ,περιοδικό που ασχολούνταν με το σινεμά την προηγούμενη δεκαετία.Δεν θυμάμαι ποιο,αλλά το είχα αγοράσει.
 
  • Like
Reactions: RIO
Πίσω
Μπλουζα