keeper7k
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 26
Θα ήθελαcrimson είπε:πήγες ;
Απο τα καλύτερα live που έχω ακούσει πάντως
Θα ήθελαcrimson είπε:πήγες ;
να το προσέχεις το κόκκινο, δεν ταιριάζει σε όλες τις δερματικές αποχρώσειςStarbuck είπε:αχ.. εγώ πάντως εξαιτίας του Ρόμπερ Σμιθ άρχισα να πασαλείβω κόκκινα τα χείλια μου.. :redlips:
πράγματι είναι δύσκολο το κόκκινο κραγιόν.. όταν το τολμήσεις πρέπει να το υπερασπιστείς.. μην φοβάσαι καλή μου κρίμσον, ξέρω τι κάνω.. (χμ.. για να πειράξω λίγο και το άβαταρ..) :animrolleyes:crimson είπε:να το προσέχεις το κόκκινο, δεν ταιριάζει σε όλες τις δερματικές αποχρώσεις
πωπω αυτό το ακούω από δεκάδες άτομα ,επακριβώς τα ίδια ονόματα που εξυμνούν κάτι δήθεν μουσικογνώστες και χίπστερς όπως λές.Σαν να τους έχουν κάνει κάποιο εμβόλιο να λένε τα ίδια πράγματα ρε παιδί μου!Στο 'τζάμιν' είχα πάρει πρώτος τηλέφωνο και τους ξέχεσα στον αέρα!!!!
Αυτό πάλι με τους , τότε , δήθεν μουσικογνώστες και τώρα τους χίπστερς?
Οι pixies και οι smiths τα επιδραστικότερα συγκροτήματα...
Οι radiohead θεοί , οι blur τιτάνες !!!!
cure ,depeche και bauhaus σε καμία λίστα της θολοχιπστεροκουλτούρας.
Μέγα λάθος. Ετσι ψιλονόμιζα κι εγω.Η Cure είναι το μοναδικό συγκρότημα που δεν χώνεψα ποτέ...δεν ξέρω αλλά πλην 2,3 τραγούδια τους τα άλλα τα θεωρώ βαρετά...
Depeche Mode... Οι γιγαντες της ηλεκτρονικής pop. Απο τα λιγα συγκροτηματα που τα τραγουδια τους εχουν γινει εκατονταδες covers.πωπω αυτό το ακούω από δεκάδες άτομα ,επακριβώς τα ίδια ονόματα που εξυμνούν κάτι δήθεν μουσικογνώστες και χίπστερς όπως λές.Σαν να τους έχουν κάνει κάποιο εμβόλιο να λένε τα ίδια πράγματα ρε παιδί μου!
Τραγούδι - κομψοτέχνημα θα το χαρακτήριζαΕνταξει, δεν με ξετρελαινουν ολα τα τραγουδια τους, αλλα υπηρχε εποχη (μεσα δεκαετιας '80) που τους ακουγα πολυ αυτους τους κυριους.
Οσο για το τραγουδι που ακολουθει, τι να πω; Αυτο τα λεει ολα!
Και ακρως αισθησιακο επισης.Τραγούδι - κομψοτέχνημα θα το χαρακτήριζα
Οντως. Υπήρχε πάντως και η πιο κάτω έκδοση της οποίας τα ντραμς χαλάνε αυτό τον αισθησιασμό. Δεν ξέρω ποιά από τις δύο βγήκε πρώτη.Και ακρως αισθησιακο επισης.
Μέχρι να μπει η φωνή του Σμιθ άνετα θα το έκανες για τραγούδι των Sisters of Mercy από τις πρώιμες εποχές τους.Σπουδαία, διαχρονική μπάντα, αγαπημένη από παλιά. Mε μεγάλη επιρροή στην pop κουλτούρα των 80s.
Δύο track, που τα έχω ποστάρει ξανά.
The Cure - A Forest (1980)