The Deadly Spawn (1983)

perlastar

RetroJunkie™
Joined
30 Αύγ 2013
Μηνύματα
2.077
Αντιδράσεις
1.089
Η ταινία μας παρουσιάζει μία εισβολή περίεργων εξωγήινων πλασμάτων, που γίνεται όταν ένας μετεωρίτης πέφτει στη γη, κοντά στο σπίτι που ζει μία οικογένεια. Τα εξωγήινα πλάσματα βρίσκουν καταφύγιο στο υπόγειο του σπιτιού και εκεί πολλαπλασιάζονται συνεχώς, σπέρνοντας τον τρόμο και το θάνατο και στα μέλη της οικογένειας, αλλά και στους υπόλοιπους κατοίκους της μικρής πόλης. Αρχικά η ταινία προχωράει με αργούς κάπως ρυθμούς, αλλά είναι μέχρι να προετοιμάσει το έδαφος και μέχρι να πάρουν φόρα τα πλάσματα. Από κει και πέρα βλέπουμε και απρόσμενες καταστάσεις και γενικά γίνεται χαμός καθώς τα αιμοβόρα τέρατα κατασπαράζουν τους πάντες. Το τέλος είναι κι αυτό αναπάντεχο.



Προβολή συνημμένου 125136
 
Η αφισσα παντως σε προδιαθετει για "ωραια" πραματα.
 
Aardvark είπε:
Η αφισσα παντως σε προδιαθετει για "ωραια" πραματα.
Ε, η αλήθεια είναι ότι η αφίσα το έχει παρακάνει λίγο για να τραβήξει, δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά οκ, έχει και ωραίες σκηνές :)
 
Ωραία , χαμηλού προυπολογισμού ταινία. Έχει μπόλικο gore...
 
Επος,διαμαντι,αριστουργημα ειναι μονο μερικες απο της λεξεις που μπορουν να χαρακτηρισουν αυτη την ταινια που φτιαχτηκε μεσα σε ενα σαββατοκυριακο και κοστισε απο 30 εως 50 χιλιαδες δολλαρια.Οτι αλλο και να γραψω θα ειναι περιττο.Το μονο που θα πω μονο ειναι πως το ανεπισημο sequel αν και δεν ειναι στην ουσια sequel κυκλοφορησε το 1990 με μεγαλητερο μπατζετ και καλητερα ειδικα εφε και ειναι το Metamorphosis: The Alien Factor το οποιο ειναι επισης εκπληκτικο.Βρηκα ποια ταινια θα δω σημερα με την κοπελα μου που με ζαλισε να δουμε καμια ταινια τρομου με εξωγηινους.Τωρα κατι αλλο θα περιμενει παρα το The deadly spawn αλλα τελως παντων χαχαχαχαχαχα :p
 
Οι καλύτερες σκηνές του, είχαν συμπεριληφθεί και στο "TERROR ON TAPE", ένα πολυ καλό ποτ-πουρί ταινιών τρομου, με "οικοδεσπότη" τον Cameron Mitchel.
 
Πίσω
Μπλουζα