The Dig

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας manos426f
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το είχα τερματίσει χωρίς λύση πριν κάποια χρόνια και δεν θυμάμαι τίποτα από γρίφους, πλοκή και τέλος. Παρόλο που τα γραφικά του δεν ήταν τόσο εντυπωσιακά για την εποχή που κυκλοφόρησε, έχει καταπληκτική μουσική και speech. Χρόνος να βρεθεί να το ξαναπαίξω.

Εχεις δικιο οταν λες οτι τα γραφικα ηταν ξεπερασμενα για την εποχη, αν και πολυ ομορφα σχεδιασμενα με animations, χρωματα κλπ. Δεν αποκλειεται βεβαια να το εχω αναφερει πιο πανω στο συγκεκριμενο thread αλλα δεν το θυμαμαι :Ρ

Σκαλιζω αυτην την εποχη το the Dig για πρωτη φορα,ποσο με ζηλευετε;;

Ποιος δεν θα θελε να αντικριζε παιχνιδαρες της εποχης ξανα με τα ματια της πρωτης φορας...ασχετο αλλα την φωνη του πρωταγωνιστη την κανει ο Robert Patrick ο terminator του T2.

Από τα παιχνίδια που θέλω να παίξω οπωσδήποτε! Original Aardy ή scumm?

Scumm ,scumm.

Πολυ καλο με ενδιαφερον σεναριο,συνηθως κατι τετοια παιχνιδια με χανουν λογω μη κατανοητου σεναριου κοινως "τι θελει να πει ο ποιητης",αυτο ειναι excellent απο ολες τις αποψεις.

Παιχνιδαρα! Απο τα λιγοστα adventures που εχω παιξει και το εχω τερματισει δυο φορες.. μια οταν ειχε βγει και μια πιο προσφατα. Η υποθεση, τα γραφικα, η μουσικη, οι γριφοι, ολα πολυ καλα. Σιγουρα ομως, σε καποια σημεια κολλας και δεν μπορεις να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις... οποτε ενα οδηγος walkthrough, ειναι απαραιτητος ;)

Απο τοτε που εγραψα σε αυτο το θρεντ, το ξαναεπαιξα προσφατα. Ομολογω οτι με πιο ωριμα ματια με ενοχλησαν καποια πραγματακια και ατελειες, οπως οι δυσκολοι γριφοι που θα θελανε πιο πολυ exposition. Και καποια ισως αφηγηματικα λαθακια και continuity.

(Για παραδειγμα με ενοχλησε που πρεπει να λυσεις παζλ, να κανεις επισκευες και να ενεργοποιησεις εξωηγινους μηχανισμους για να αποκτησεις προσβαση σε καποιο αγνωστο μερος, και μολις φτανεις εκει βλεπεις οτι ενας απο τους αλλους χαρακτηρες εχει ηδη "τηλεμεταφερθει" εκει, χωρις εξηγηση)

Ξαναδιαβαζω το novelization και το audiobook, και ανυπομονω για το docu.

Πίσω
Μπλουζα