Μα παραδοθηκα. Ο 2ος τροπος ηταν ο μονος σωστος. Η αμιγκα ειναι η μονη καλη.spyros_s είπε:Δηλαδή στις δισκέτες 3 ιντσων του 6128 και του σπέκτρουμ +3 ή στις 5 1/4 του c64 ή ακόμα και στις δισκέτες παιχνιδιών και προγραμμάτων του st ακολουθούσαν διαφορετική οπτική σειρά από εκείνη που δείχνει το κλασσικό "χεράκι" με την δισκέτα στην αμίγκα; Η επικρατούσα και λογική φορά του αυτοκόλλητου ήταν αυτή που παρατίθεται στην δεύτερη επιλογή του Dino! Ακόμα και εκεί ανάποδοι είστε οι πολέμιοι της αμίγκα...
Ήθελα να ήξερα δεν το βλέπατε στα παιχνίδια του ατάρι που σας έδειχνε κάτι τέτοιο για να βάλετε την επόμενη δισκέτα; Μάλλον με τα γραφικά του st νομίζατε ότι η δισκέτα ήταν...φρυγανιά!!!
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θρεντ; Οπως και πολλα αλλα που γράψατε στην τελευταία σελίδα;Tywien είπε:Επιτελους τα πραγματα θα ορθολογικοποιηθουν. Ειχε φτασει λογω της γενικης ευμαρειας η φουσκα σε σημειο να κοστιζει ενα atari το ακομα και το μισο απο οτι ενα ZX 81. Ερχεται η εποχη που τα πραγματα θα παρουν τη θεση που τους αξιζει.
Καταλογος Διατιμησης κατα ΔΝΤ:
Φραπε στο ενα ευρω.
7 αμιγκες = 1 αταρι (αν μιλαμε για το 400αρι τοτε οι αμιγκες αναπροσαρμοζονται σε 17).
4 αταρι = 1 MSX (και μονο το ημι-συμβατο spectravideo 718 με το κοκκινο joystick, ολα τα αλλα ειναι αναξια λογου)
1 MSX = 1 σπεκτρουμ (ενα ειναι το spectrum).
3 spectrum = 1 ZX 81
6 ΖΧ 81= 1 ΒΙΤ-90
7 BIT 90 = 1 MITS Altair
C64, Amstrad, BBC, PET, VIC, Oric Atmos, ZX + και τα μηχανηματα με ενσωματωμενες δισκετες, δισκους, κασσετοφωνα καταργουνται οριστικα απο τις συλλεκτικες λιστες με ποινη λιθοβολισμου.
Δεν εχω αποφασισει τι πρεπει να γινει με το QL. Οριζω μια προχειρη ισοτιμια
1 QL = 1 Acorn RISC PC 600 και βλεπουμε, ειμαι ανοικτος σε επανεκτιμηση.
spyros_s είπε:είσαι συμφοιτητής μου pooky και δεν ξεκινάω εμφύλιο τώρα λόγω αυτού και μόνο
@ Tywien: Δηλαδή φίλε μου στις κασέτες του προ σπέκτρουμ μηχανήματος σου εσύ έγραφες ανάποδα τον τίτλο; Εγώ το 1983 που απέκτησα γομολάστιχα όπως και όλοι όσοι ξέρω ακολουθούσαμε και στις κασέτες μας την ίδια λογική! Το ίδιο κάναμε και στις κασέτες μουσικής!
Black DaphneOmenforever είπε:Υ.Γ. Ωραίο θέμα Dino. Τι πίνεις;