The Evil Within

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Ενας Action Horror τιτλος απο τον Creative Director του αρχικου Resident Evil ,το παιχνιδι φαινεται απιστευτο απο τις φωτο και ειχε αρκετες ομοιοτητες με το τελευταιο καλο Resi το 4 και ισως να ειναι αυτο που ψαχνουν απεγνωσμενα οι Horror fans του Resi τοσο καιρο.


Ερχεται στα γνωστα
PC, PS3, 360, PS4 και Xbox One το 2014.

 




The action revolves around Sebastian, a police detective who responds to an incident at a psychiatric hospital after contact is lost with the original unit that was sent in to investigate.
The-Evil-Within-Security-600x337.jpg
The-Evil-Within-Village-Basement-600x315.jpg


The-Evil-Within-Earthquake-600x337.jpg


The-Evil-Within-Morgue-600x337.jpg


 


Περισσοτερα στο λινκ και στον γκουκλη



http://www.vg247.com/2013/05/28/the-evil-within-shinji-mikami%E2%80%99s-bloody-return/

Προβολή συνημμένου 85945Προβολή συνημμένου 85946Προβολή συνημμένου 85947Προβολή συνημμένου 85948
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Shinji Mikami... Εγγύηση!
 
Αν δεν ειναι αυτο Resident Evil,τοτε δεν ξερω τι ειναι.

 


[h=1]PS4™ NEW TITLE TRAILER[/h]

 
26 Αυγουστου κυκλοφορει.
 
Πολυ ενδιαφερον μιγμα Resident evil και alone in the dark.Θα το προτιμησω σιγουρα την PC εκδοση φυσικα.
 
14 Oκτωβρη κυκλοφορει το απολυτο ελπιδοφορο back to the roots horror game.

 


image_320714_full.jpg
 
Aardvark είπε:
Αν δεν ειναι αυτο Resident Evil,τοτε δεν ξερω τι ειναι.
Aardvark είπε:
14 Oκτωβρη κυκλοφορει το απολυτο ελπιδοφορο back to the roots horror game.
Μοιαζει με ενα συνδιασμο των Resident Evil 4/5 και του Alone in the dark 5. Κριμα γιατι πιστευα πως θα ειχε πραγματικα στοιχεια τρομου και δεν θα ηταν ακομα μια προσπαθεια αναβιωσης του Resident Evil 4.
 
Xμμ μπορει να δανειζεται τα στοιχεια του Χειρισμου και του Point of view του Resi 4 και τα υπολοιπα να ειναι καθαρος τρομος,στορυ κ.τ.λ


Απο την αλλη και clone του Resi 4 να ειναι μια χαρα ,μπορει να κανει και πολυ χειροτερα απο το κατα πολλους best game ever.
:)
 
Aardvark είπε:
Xμμ μπορει να δανειζεται τα στοιχεια του Χειρισμου και του Point of view του Resi 4 και τα υπολοιπα να ειναι καθαρος τρομος,στορυ κ.τ.λ
Απο την αλλη και clone του Resi 4 να ειναι μια χαρα ,μπορει να κανει και πολυ χειροτερα απο το κατα πολλους best game ever.
:)
Απο οσα εχουνε δειξει, κανουνε μπαμ πως θελουνε να επιστρεψουνε στη συνταγη του RE4. Περι τρομου.. Δεν θα μπορεσουνε ποτε να κρατησουνε τα κλασικα, παραδοσιακα στοιχεια τρομου και να απευθυνουνε στις μαζες. Δεν πουλησε ποτε οσο θα θελανε κατι τετοιο αλλωστε.

Για το υφος του RE4 παντως καλο φαινεται, ενα action/shooter με καποια στοιχεια τρομου. Πιθανοτατα θα τα καταφερει καλυτερα απο την κωμικη -πλεον- σειρα των Resident Evil.
 
Μολις πριν απο λιγο το δοκιμασα για pc .Για το συγκεκριμενο παιχνιδι οι προτεινομενες απαιτησεις ειναι

  • 64-bit Windows 7 / Windows 8
  • i7 with four plus cores
  • 4GB RAM
  • 50GB of hard drive space
  • GeForce GTX 670 or equivalent with 4GB of VRAM καρτα γραφικων με 4 γιγα .Αν κα εχω δυνατη καρτα γραφικων με 4 γιγα δεν δικαιολογει με τιποτα τις παραλογες απαιτησεις που ανακοινωσαν οι εξυπνοι στην Bethesda..Το ετρεξα ανετοτατα σε 1080p και ολα full graphics .Μερικοι ειναι πολυ παπατζηδες τελικα [h=1]Bethesda warns: you should have 4GB of VRAM to play The Evil Within PC :biglaugh:[/h]
 
Aυτο με τα specs ειναι μεγαλος παπας και εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις σε ολες της αλλες απλα δεν ισχυουν.Και μην ξεχναμε πως αλλο οι καρτες γραφικων με 4gb vram GD3 που κανουν 80 ευρω και ειναι της πλακας και αλλο με 4gb vram GD5 που ξεκινανε απο 200 ευρω και ειναι πολυ καλες.Και στα δυο απο τα 3 pc μου που δοκιμασα το παιχνιδι διαπιστωσα και γω τα παραμυθια της χαλιμας της Bethesda με τα specs.
 
Μου αρέσει που στα recommended specs έχουν την καλύτερη/ακριβότερη CPU που μπορείς να πάρεις, δηλαδή έναν i7. Ουτε καν i5... Ασε, άμα έχεις i3 την πάτησες μεγάλε (ασχέτως αν ο i3 διαλύει με ευκολία τις άθλιες CPU των κονσολών). Η τουλάχιστον έτσι μας λέει η Bethesda. Και φυσικά 4GB VRAM, sorry μεγάλε, η κάρτα που πήρες πριν από 1 χρόνο δεν μας κάνει... Και να πεις ότι το παιχνίδι έχει τα φοβερά γραφικά... καλά είναι αλλά όχι ότι δεν έχουμε δει καλύτερα σε PC και με πιο μικρά specs... Μας δουλεύουν ψιλο γαζί μου φαίνεται. Είδαν ότι το PC gaming παίρνει τα πάνω του και είπαν να μας τρολλάρουν, ίσως γιατί δεν βγάζουν τόσο κέρδος όσο στις κονσόλες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κανονικα οπως τα λες ειναι .Σεπτεμβριος και οκτωβριος ειναι μηνες οπου σημαντικες κυκλοφοριες εχουν καταφθασει στο pc και εχω στην κατοχη μου τις περισσοτερες .Ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν τα δοκιμαζουν οταν προτεινουν ελαχιστες και προτεινομενες απαιτησεις στα παιχνιδια ανεβαζοντας συνεχως τα νουμερα λες και ο κοσμος ειναι προβατα και ανιδεοι και θα τρεχουν να αναβαθμισουν καθε λιγο και λιγακι το pc τους (χωρις λογο ) .Στα 8 -9 νεα παιχνιδια που δοκιμασα και ασχοληθηκα ουτε στα μισα οι απαιτησεις ηταν πραγματικες .Και φυσικα το Α και το Ω στα παιχνιδια του pc ειναι το optimization η αλλιως ποση ορεξη ειχαν τα παλικαρια της εκαστοτε εταιριας να δουλεψουν στο παιχνιδι επανω ωστε να κυκλοφορησει χωρις να θελει 50 patches fixes update κτλ .Η πιο τραγικη η capcom με το dead rising 3 (που τερματισα) που γεμισε τις πιστες με εκατονταδες zombies κανοντας το σε full graphics 'βαρυ' ας το πουμε .Πραγματικα μερικα ports για pc ειναι προχειρο-μεταφορες !

Ιmgema παρε και ενα like απο εμενα !
 
Παντως έχει πλάκα.... παλιότερα θυμάμαι που τα requirements ζητούσαν λιγότερα από όσα πραγματικά θέλει ένα παιχνίδι για να παίξει σωστά, έτσι ώστε να απευθυνθούν σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό. Και εσύ παρόλο που ήσουν στα recommended settings, το παιχνίδι δεν το έπαιζες με την καμία στα max, άντε να έπαιζες στα medium. Και τώρα έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών και πλέον ζητάνε περισσότερα από όσα θέλουν τα games. Marketing ρε παιδί μου, τι επιστήμη και αυτή, μπέρδεμα.

Psy_Danis, άρπα ένα Thanks για το like σου ;)
 
Psy_Danis_3 είπε:
Μολις πριν απο λιγο το δοκιμασα για pc .Για το συγκεκριμενο παιχνιδι οι προτεινομενες απαιτησεις ειναι
  • 64-bit Windows 7 / Windows 8
  • i7 with four plus cores
  • 4GB RAM
  • 50GB of hard drive space
  • GeForce GTX 670 or equivalent with 4GB of VRAM καρτα γραφικων με 4 γιγα .Αν κα εχω δυνατη καρτα γραφικων με 4 γιγα δεν δικαιολογει με τιποτα τις παραλογες απαιτησεις που ανακοινωσαν οι εξυπνοι στην Bethesda..Το ετρεξα ανετοτατα σε 1080p και ολα full graphics .Μερικοι ειναι πολυ παπατζηδες τελικα Bethesda warns: you should have 4GB of VRAM to play The Evil Within PC :biglaugh:
To Wolfenstein the new order είχε εξίσου παράλογες απαιτήσεις σε hardware (64 bit 7/8, intel i7, 4 GB ram, 50 GB HDD space,,geforce 460). εγώ το τρέχω ανετότερα με την πιο φτηνή FX της AMD (συγκεκριμένα την FX 4130),( 8GB ram 1600, Gigabyte geforce GTX 650 1GB DDR5). Φυσικά στο medium όλα, αλλά ο i7 κάνει και τρεις φορές τα λεφτά του επεξεργαστή μου, κι εγώ το παίζω μια φορά τον μήνα και δεν με νοιάζει κι αν δεν τρέχει και με 500 χιλιόμετρα την ώρα. Πάντως είναι φανταστικό παιχνίδι. προς το παρόν δεν με βλέπω να παίρνω άλλο παιχνίδι, αλλά το evil within ακούγεται ωραίο, τώρα αν θέλει i7 τούμπανο είναι άλλη υποθεση.
 
Ρε παιδιά, κάπου πήρε το μάτι μου (σε κάποιο thread για τις ακόμα ποιο γελοίες απαιτήσεις του καινούριου Ass Creed, από την ακόμα ποιο γελοία Ubisoft) ότι στην πραγματικότητα το Evil Within στο PC χρησιμοποιεί maximun 1.5GB VRAM.... αληθεύει? Αν ναι, τότε όντως μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κανονικά! Απλά για να πουληθούν οι κάρτες γραφικών που μείνανε στο stock. Μην τσιμπάτε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα