The Ghost Blade! A new Dreamcast game coming..

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DarkSynbios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DarkSynbios

RetroMasteR
Αντιδράσεις
214
Νεες φωτογραφιες απο το Ghost Blade που δειχνουν οτι εχουν κανει ωραια δουλεια.Αρχες Απριλιου θα βγαλουν και trailer.

Οι φωτογραφιες ειναι απο την τεταρτη πιστα.

gb_alpha-2013-03-28-21-26-15-10.jpeg

gb_alpha-2013-03-28-21-25-11-03.jpeg

gb_alpha-2013-03-28-21-25-11-09.jpeg

gb_alpha-2013-03-28-21-25-14-09.jpeg

gb_alpha-2013-03-28-21-25-38-10.jpeg

gb_alpha-2013-03-28-21-25-59-09.jpeg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η καταιγιδα τιτλων συνεχιζεται...

Νεες εικονες απο το παιχνιδι αλλα με καθυστερηση για τον Οκτωβριο του '14

gb_alpha-2014-03-05-20-25-19-271.jpg

gb_alpha-2014-03-05-20-23-59-261.jpg

gb_alpha-2014-03-05-20-24-28-26.jpg

gb_alpha-2014-03-05-20-24-59-261.jpg

Παει για 2015 βλεπω αλλα δεν λεει ποτε περιπου

BTW εχει ξεκινησει και η αναπτυξη ενος detective adventure τιτλου επ ονοματα AMEBA

Προσλαβανε καινουργιο προγραμματιστη γιατι ο αλλος εφυγε λογω οτι γινεται πολεμος στην χωρα του. Βασικα το συγκεκριμενο μου φαινεται πιο ωραιο απο τα προηγουμενα τους και θα το τσιμπησω. Τωρα για το AMEBA μου φαινεται κατι σαν ιαπωνικο νοβελ.

Νεο τελικο τραιλερ! Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει στις 27 Σεπτεμβριου σε 2 limited εκδοσεις και μια κανονικη! Παντος δειχνει φανταστικο και η μουσικη του ομορφη!

Αναμενουμε σε αγορα!

https://www.youtube.com/watch?v=0LHD9wiCfWk

Θα το τσιμπησω αρχες Οκτωμβριου! ;)

Aρχισαν να βγαινουν τα πρωτα gameplay videos του Ghost Blade.

Δεν νομιζω Πανο! Οι τυποι ειναι τελειως καραγκιοζηδες απο οσα διαβαζω. Το παιχνιδι δειχνει μια χαρα.

Σημερα το τσιμπησα τελικα και θα το βαλω αργοτερα για να το δοκιμασω. Για εντυπωσεις τις επομενες μερες! :D

Σειρα να παιρνουν και αλλοι! :D

IMG_1150.jpg

LTTP αλλα ενα μπορω να πω: ΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!

Δεν μπορω να καταλαβω το θαψιμο που εφαγε απο το HardCoreGamer. Δεν το εχω παιξει ακομα σε TATE που λενε οτι εχει χαμενα καρε. Βασικα δεν μπορω να παιξω ΤΑΤΕ στο σαλονι. Στο YOKO το ευχαριστηθηκα μια χαρα. Τοσα πολλα αριστα bullet hell υπαρχουν στο DC που μπορουμε να ριχνουμε κουβα σε παιχνιδια τετοιας αξιας για ενα συστημα που αρνειται να πεθανει?

Ισως ειναι λιγο πιο ευκολο απο οτι περιμενα. Αν ειχε αλλο ενα επιπεδο δυσκολιας μπορει να προσθετε λιγο value ακομα αλλα σιγα τα αυγα.

To μονο που με χαλασε ειναι οτι καποια πραγματα διαφερουν απο αυτα που βλεπαμε στα preview. Οχι οτι ειδα κατι ασχημο αλλα δεν ηταν πολυ ξηγημενο απο μεριας των developers.

Οντως ειναι πολυ καλο παιχνιδι και το επαιξα αρκετα αλλα στο θεμα του frame rate καμμια φορα βαραει λιγο στο ματι αλλα και τι να κανεις. Πριν κατι μηνες ειχα μια συζητηση με τον Tulio που ητανε ο προγραμματιστης και τον ρωτησα για το frame rate και μου απαντησε οτι δεν υπηρχε πολυς χρονος για να το διορθωσει.

Οσο για τα πραγματα που διαφεραν στην preview o τυπος απο την hucast εχει αυτην την ταση να το κανει.Και κατι ακομα οι devs εχουν 2 θεματα σοβαρα κατα την γνωμη μου. Πρωτον ειναι τα εργαλεια αναπτυξης αν και ειναι ελευθερα υστερουν πολλα απο τα επισημα της Sega και δευτερον ειναι το μεγεθος του CD που τους περιοριζει και κανουν αλχημειες μεχρι να φτασουν κοντα στα 900 ΜΒ.

Και επειδη μαλλον δεν το πηρες χαμπαρι οριστε το δωρο για σημερα. :)

Μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον!

Το πήρα κι αυτό...βρε σεις θα με καταστρέψετε με αυτά τα posts που κάνετε ! :P :D

Πίσω
Μπλουζα