The Legend of Zelda Breath of The Wild 2 (sequel)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.814
Oτι και να σκαρφιστουν οι ανταγωνιστες οσους kianu reeves και super cars φτιαγμενα απο lego να εμφανισουν αν θελει η κορυφαια και ποιο ιστορικη εταιρια στο χωρο των Video games να κλεψει την παρασταση μπορει να το κανει απλα και μονο με ενα βιντεο ενος λεπτου και 26 δευτερολεπτων.Ετσι λοιπον η NINTENDO κρατουσε το καλυτερο για το τελος με την ανακοινωση του sequel του zelda breath of the wild και η γη σταματησε να γυρναει σεισμοι και πλημμυρες εμφανιστηκαν σε καθε σημειο της γης και επεσαν resetera,neogaf και ολα τα μεγαλα gaming sites που υπαρχουν και δακρυα χαρας εμφανιστηκαν στα ματια ολων των οπαδων της σειρας zelda και της NINTENDO.Eιδαμε λοιπον την zelda κουρεμενη με κοντο μαλι και ειδαμε μια ανωτερη δυναμη ενα χερι να κραταει το πτωμα του ganon και γενικα να γινετε χαμος μεσα σε ενα πολυ dark σκηνικο που οπως φαινεται θα ειναι το κορυφαιο σκοτεινο zelda μετα το majoras mask και το twilight princess.Mαλιστα ενα φοβερο hint ειναι πως η μουσικη που ακουγετε απο την αρχη του βιντεο αυτη η περιεργη μουσικη θυμιζει μοιαζει παρα μα παρα πολυ με το song of unhealing απο το  Zelda majoras mask βαζω παρακατω βιντεο να το κουσει οποιος θελει.Οτι πληροφοριες θα υπαρξουν για το παιχνιδι απο δω και περα μεχρι την κυκλοφορια τους θα μπαινουν σε αυτο το θεμα και οταν μαθουμε το πληρες ονομα του παιχνιδιου καποιος απο τα κουμαντα του forum θα αλαξει τον τιτλο.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεγαλη ανακοινωση αυτη... μας επιασε απροετοιμαστους η Nintendo. Παιχνιδαρα θα ειναι το ξερουμε ηδη , το μονο κακο ειναι η αναμονη μεχρι να βγει  :xm: .
 
Eσκασε μια πληροφορια/φημη σημερα απο τον γνωστο Leaker Sabi που δεν ειναι κανας τυχαιος αλλα εχει επιτυχιες στο ενεργητικο του πως η παιχνιδαρα του θεματος θα κυκλοφορησει τελικα μεσα στο 2020.Μακαρι να επιβεβαιωθει ο τυπος αν και προσωπικα περιμενα κατι τετοιο γιατι σιγουρα κερδισαν πολυ χρονο αφου η μηχανη γραφικων που θα χρησιμοποιει το παιχνιδι θα ειναι ιδια με του αρχικου Zelda breath of the wild ισως με καποιες βελτιωσεις φυσικα αλλα στην ουσια η ιδια θα ειναι.

 
Εγω το εχω σιγουρο να βγει κοντα στα Χριστουγεννα του 2020 για να εχει ενα μεγαλο χαρτι η Nintendo εναντιον του Ps5...
Επισης πιστευω οτι το Botw 2 ισως βγει παρεα με το Switch Pro :p (αν υπαρξει ποτε Switch Pro εκεινο το Timing νομιζω οτι θα ειναι το καλυτερο)
 
Aν το Zelda breath of the wild ηταν μια φορα τεραστιο το sequel του μιλαμε θα ειναι εξωπραγματικα τεραστιο καθως συμφωνα με το νεο Trailer που ειδαμε απο την NINTENDO στην Ε3 εκτος απο την γη αυτη την φορα θα εχουμε και τον ουρανο στην διαθεση μας προς εξερευνηση με την ολη φαση να θυμιζει κατι απο Zelda skyward sword.Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει το 2022 και προβλεπεται να ειναι απλα απιστευτο.

 
Περίμενα να δειξουνε κάτι παραπάνω, αλλά το setting με τα floating islands φαίνεται πολύ ωραιο! Το περιμένουμε πως και πως.

Ps.κραταμε μικρό καλάθι για το 2022... Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος :whistle:
 
Επισημη πλεον η καθυστερηση για το παιχνιδι που ολοι μας την ειχαμε σχεδον σιγουρη (κυριως λογo covid).Το μονο καλο ειναι πως πλεον εχουμε καποια στανταρ περιοδο και αυτη ειναι spring 2023 και αν θελω να υποθεσω κατι μαλον κατα κει παει και η κυκλοφορια του νεου Switch οποτε λογικα θελουν να συνδιασουν νεα κονσολα με την παιχνιδαρα αυτη και να γινει πανικος.Υπομονη μεχρι το 2023 λοιπον.

 
Επισημη πλεον η καθυστερηση για το παιχνιδι που ολοι μας την ειχαμε σχεδον σιγουρη (κυριως λογo covid).Το μονο καλο ειναι πως πλεον εχουμε καποια στανταρ περιοδο και αυτη ειναι spring 2023 και αν θελω να υποθεσω κατι μαλον κατα κει παει και η κυκλοφορια του νεου Switch οποτε λογικα θελουν να συνδιασουν νεα κονσολα με την παιχνιδαρα αυτη και να γινει πανικος.Υπομονη μεχρι το 2023 λοιπον.

de

Βασίλη δεν έχεις και άδικο, αν και πιστεύω ότι θα το τραβήξουν το switch, για 24 το βλέπω το επόμενο, δεν θα ξανακάνουν το λάθος που έκαναν με το Wii...
 
Βασίλη δεν έχεις και άδικο, αν και πιστεύω ότι θα το τραβήξουν το switch, για 24 το βλέπω το επόμενο, δεν θα ξανακάνουν το λάθος που έκαναν με το Wii...
Μπα Αντωνη ειναι πολυς καιρος μεχρι τοτε φιλε και δεν προκειται να αντεξει το Switch μεχρι τοτε.Καλο χρυσο το Switch oled ομως αναβαθμιση φοβερη και τρομερη δεν την λες και μπορει να ξεσκιζει σε πωλησεις τωρα ομως μεχρι το 2024 ειναι πολυς καιρος για να κρατηθει στα ιδια standards.Εγω πιστευω θα γινει ιδια δουλεια οπως εγινε με το Switch και το Wii U απλα εδω θα μιλαμε για το ιδιο οικοσυστημα κονσολων.Το Βretah of the wild δηλαδη ηταν παιχνιδι του Wii U στην ουσια ομως το καθυστερησαν για να προλαβει το launch του Switch οποτε για εκει πολυδιαφημιστηκε και απλα το απολαυσαν και οι κατοχοι Wii U γιατι δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο η NINTENDO και να τους γραψει εκει που δεν πιανει μελανι.Ετσι λοιπον και τωρα πιστευω πως το παιχνιδι θα ειναι launch τιτλος του νεου Switch ισως και με καποια χαρακτηριστηκα που θα εκμεταλευεται το παιχνιδι στην νεα κονσολα ομως ενοειται πως θα κυκλοφορησει και στα προηγουμενα μοντελα γιατι δεν απαξιωνονται ετσι 106 μυρια κατοχοι μεχρι αυτη την στιγμη που μιλαμε.
 
Στο τελος του σημερινου NINTENDO Direct ειχαμε ενα μικρο trailer στην ουσια για να μας αποκαλυψουν το ονομα και την ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου.Το ονομα λοιπον του GOTY 2023 ειναι The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και θα το εχουμε στα χερια μας στης 23/5/2023.

ΥΓ: Ας αλλαξει καποιος υπευθυνος τον τιτλο του θεματος και ας βαλει τον επισημο πλεον τιτλο.

 
  • Like
Reactions: Ace
Πίσω
Μπλουζα