The Man who haunted Himself (1970)

RIO

Retro Horrormaniac
Joined
12 Νοέ 2009
Μηνύματα
20.653
Αντιδράσεις
66.166


O Harold Pelham ( Roger Moore), είναι ο κλασσικός τύπος Βρετανού επιχειρηματία. Συγκρατημένος, συντηρητικός, με μια ήρεμη και προβλέψιμη οικογενειακή ζωή. Μια μέρα ενώ θα οδηγεί για την δουλειά του, θα του συμβεί κάποιο ατύχημα και θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για κάποιες μέρες. Όταν βγει από το νοσοκομείο, κάποια παράξενα περιστατικά, θα αρχίσουν να συμβαίνουν στην ζωή του.

Ο φίλοι και γνωστοί θα ισχυρίζονται πως τον είδαν σε μέρη που δεν θυμάται και πως συμπεριφερόταν με εντελώς διαφορετικό τρόπο, από αυτόν που ήξεραν. Επίσης στην δουλειά του μαθαίνει πως στο συμβούλιο, είχε προτείνει να πάρουν μια απόφαση εντελώς διαφορετική, από αυτήν που υποστήριζε τόσο καιρό. Απελπισμένος ο Pelham πρέπει να ανακαλύψει τι συμβαίνει , πριν οδηγηθεί στην παράνοια....

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος ο Moore, δίνει σε αυτήν την άδικα ξεχασμένη ταινία μυστηρίου, την καλύτερη ερμηνεία του. Δυστυχώς , αργότερα τυποποιήθηκε στον συγκρατημένο ρόλο του γνωστού υπερπράκτορα, που όλοι ξέρουμε.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Να σαι καλα 1@RIO[/USER] που μου εδωσες κινητρο να την παρακολουθησω.

Ωραιες ερμηνειες απο τον Roger Moore, απο την αριστοκρατικοτατη Hildegard Neil (που ειναι και συζυγος του φωνακλα Brian Blessed) και τον Fredie Jones (στο μικρο ρολο του ψυχιατρου).

1970_film_the_man_who_haunted_himself_neil_moore.jpg


Εχει τα κενακια του το σεναριο αλλα σε κρατα σε αγωνια καθ ολη τη διαρκεια της ταινιας!!

Το τελος ειναι παραξενο...

Διαβασα οτι ο σκηνοθετης σκοτωθηκε σε αυτοκινητιστικο κοντα στο μερος του τελευταιου ατυχηματος της ταινιας την επομενη χρονια!!! (τρελη συμπτωση)

 
Πίσω
Μπλουζα