DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.282
Προγραμματιστές: Moss, Manikin, Digital Insanity
Γραφικά: Moss, Spaz
Μουσική: Mad Max, Crispy Noodle
Πλατφόρμα: Atari ST
Έτος: 1990
Το Mindbomb Demo των Lost Boys, δε διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, όμως είναι το πρώτο (mega) demo που παρακολούθησα ποτέ στον ST μου, το 1990, και γι'αυτό κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου...
Η πρώτη οθόνη αποτελεί "πείραγμα" στο αντίπαλο στρατόπεδο demo coders, Carebears (TCB) και μετά μπορείτε να δείτε το logo των Lost Boys, σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια...
Τα mega demos, συνήθως έχουν ένα κεντρικό μενού με έναν χαρακτήρα, τον οποίο κινείτε με τα cursor keys ή το joystick, να μπαίνει σε διάφορες πόρτες, στις οποίες βρίσκονται τα demos, και το Mindbomb, δεν αποτελεί εξαίρεση...
Ελέγχετε λοιπόν ένα "γοριλοειδή" χαρακτήρα (έτσι τουλάχιστον τον βλέπω εγώ), οποίος ανεβοκατεβαίνει σκάλες και ξετρυπώνει τα demos, με εξαιρετικά ομαλή κίνηση υπό τους μελωδικούς ήχους του τσιπακίου του ST.
Όλα τα κλασικά εφέ της εποχής βρίσκονται εδώ, με αποκορύφωμα φυσικά τα ατελείωτα scrolltexts!
Τότε ήμουν ενθουσιασμένος με όλα αυτά που έβλεπα, αλλά ένα demo απ'όλα με έκανε να ξετρελλαθώ...
Ήταν το sub-demo "Digi-Synth" όπου έπαιζε sampled μουσική (.mod), όπου μπορούσες να επιλέξεις με τα Function Keys, ποιό κομμάτι ήθελες να ακούσεις.
* Παρατηρείστε το σεμενάκι πάνω στην οθόνη...
Screens: AtariMania
Το Mindbomb Demo στο Pouet
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: