The Official 2008 Releases Thread (56Κ Νο!)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keeper7k
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Άψογο ποστ Keeper!Κάτι μου θυμίζει από neogaf βέβαια...(κάρφωμα,ε; :P )

Από ότι φαίνεται, XBOX 360 πήρα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή! :thumb:

keeper7k είπε:
Το Ikaruga πρέπει να το δεις ΠΡΩΤΑ στο Dreamcast!!!
( εκ της Dreamcast GRM Clan)
To Ikaruga ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το δεις ΠΡΩΤΑ στο Dreamcast!!!

TallMan είπε:
Άψογο ποστ Keeper!Κάτι μου θυμίζει από neogaf βέβαια...(κάρφωμα,ε; :P )
Thanx ψηλέ :thumb:

Όσο για το κάρφωμα, no worries - έχω μεταφέρει πολλάκις καλά πράγματα απο το GAF στο GRM (είμαι γνωστός κλέφτης δηλαδή) :P

Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει το θρυλικό Commando από τα coin op και μετά στους 8bit υπολογιστές; Θα το δούμε και σε 3d version στο 360 πλέον μέσα στο χρόνο.

2003895111291147903_rs.jpg

2003812456717709636_rs.jpg

2003840831134047637_rs.jpg

Μεγάλη ζημιά αυτό το τόπικ. Αν τα ghost buster & commando έχουν και καλό gameplay με βλέπω για αναβαθμιση... thx guys

Lipon..katarxas kalos sas vrikas.

San katoxos 360 exo na kano kapies dior8oisis/episimanseis..

Katarxas meinete oso pio makria mporite apo to Burnout Paradise..to opio agorasa kai eklapsa ta lefta mou...

Episis..to World in Conflict kai to Universe at War den einai mono gia xbox giati tote pos diaolo ta exo termatisei sto pc mou?

Auta pros to paron...

Keeper μας έχεις ξεσκίσει με τα απανωτά screenshots...Ιδικά το Mafia2 το περιμένω πως και πως χρόνια τώρα!!!!

.... state of the art gfx!

όλα είναι super!

akmakas είπε:
Keeper μας έχεις ξεσκίσει με τα απανωτά screenshots...Ιδικά το Mafia2 το περιμένω πως και πως χρόνια τώρα!!!!
Κόλαση θα γίνει με το Mafia :thumb:

Όσο για τα screenshots ... να'ναι καλά οι broadband συνδέσεις :P

Rygar είπε:
Θελει κανείς 1 χρόνο άδεια για να τελειώσει τα μισά απ'αυτά.
Και 1 χρονο σερι δουλεια με σαββατα, αργιες και υπερωριες για να τα παρεις!!!!

Το 360 αξιζει με το παραπανω απο οτι PC και να βαλεις διπλα Rygar. Και σωστος με τις σκεψεις σου για τις αναβαθμισεις..

Keeper7k: φοβερο preview και απλα αντικατοπτριζεις οτι συμβαινει εδω με το XBOX360.. ηδη προπωλουνται τα Ninja Gaiden II και το Lost Odyssey στα 59.99$ και πουλανε σαν τρελα!

Και ειδικα οταν βλεπω το σηματακι [ONLY ON XBOX] εκει οντως ειναι ολα τα λεφτα (εδω επαθα πλακα με τα απλα XBOX 1 exclusives, μην μου ανοιγετε ιστοριες με το 360!!!)

Ιδου μερικα μικρα δειγματα απο τα διαφημιστικα φυλαδια που κυκλοφορουν εδω (sorry για την κακη φωτογραφηση - επιφυλασσομαι ανανεωση)

XBOXprev1.jpg

XBOXprev2.jpg

XBOXprev3.jpg

XBOXprev4.jpg

..

Mpori kapios an dosi info sxetika me to LOST ODYSSEY?

Ti eidous game einai?

Senario?

Grafika,hxos,gameplay?

Χμμμμ...να στο πω ΑLA Μαμαλακης

Τι βγαινει οταν παιρνεις

τον Hironobu Sakaguchi (δημιουργο των Final Fantasy)

τον Nobuo Uematsu (μαζι με τον Huelsbeck οι μεγαλυτεροι music composers στα VideoGames IMHO)

τον Inoue Takehiko (δημιουργος των Buzzer Beater, Vagabond κτλ animes)

την Sheena Easton στο title song

την UnrealEngine3

πολλα λεφτα

και τα βαζεις σε 4 dual layer DVDs?

:D

Wally είπε:
και τα βαζεις σε 4 dual layer DVDs?

:D
Ακου 4 dvds, θα θυμηθειτε τις παλιες καλες εποχες της Amiga με το μπαζε βγαζε 12 δισκετες το παιχνιδι. :biglaugh:

Ωχ η κοιλια μου δεν μπορω . :rofl:

Γιατί; Τόσα χρόνια τα περισσότερα JRPG σε πολλαπλά δισκάκια βγαίνουν (μάλιστα πολλές φορές θεωρείται και ως δείκτης του πόση δουλειά έχει πέσει στο παιχνίδι) και ουδείς παραπονέθηκε ποτέ... Το αντίθετο γίνεται συνήθως... ;)

Ναι αμε αφου η m$ στην επομενη της κονσολα σκεφτεται να το γυρισει σε CD ετσι ωστε να εκτιμουν οι πελατες της τι δουλεια που εχει γινει. :rofl:

48 cd το παιχνιδι. :D

Αλλη μια official 2008 release ειναι αυτη της μαυρης κονσολας 360!

Ηδη εχει μπει σε παραγωγη και θα ειναι κοντα μας σε πολυ λιγο καιρο!

Wally: κανε χωρο στο σαλονι σου για το blackie που ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις!

..

Πίσω
Μπλουζα