The Other Side of the Wind

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.792
Αντιδράσεις
4.276
Τον Orson Wells τον παω οχι μονο για τον Πολιτη Κέιν αλλα διοτι ηταν χαρακτηριστικη φατσα. Επιβλητικος, με τις καπελαδουρες, την καπα να περιφερεται σαν φαντασμα.

Προχτες χαζευα στο Netflix και βλεπω στα φρεσκα ντοκυμαντερ τη φατσα του. Ακαριαια επιλεγω!

Το ονομα του ντοκυμαντερ: They Will Love Me When I am Dead και περιγραφει την (θεοπαλαβη) ιστορια των γυρισματων της (αλλης μιας) μη ολοκληρωμενης ταινιας του Orson Wells, το Other Side of the Wind (το wiki link εχει μπολικη πληροφορια) που ηταν και η πιο φιλοδοξη του προσπαθεια. Πρωταγωνιστες της ταινιας, ο μεγαλος σκηνοθετης John Houston και ο ετερος σκηνοθετης Πιτερ Μπογντανοβιτς (ναι αυτος ο τυχερακιας που τα ειχε με την Συμπιλ Σεπαρντ οταν ηταν στα ντουζενια της).

Τα πλανα που ειδα στο ντοκυμαντερ με ψιλοσοκαραν (με τη καλη κυριως εννοια). Καποια φαινοντουσαν επιτηδευμενα προχειρα, καποια εντελως χαοτικα και σε αλλα ειχαμε υπεροχη φωτογραφια και πλανα.

Και ενω ρουφουσα οτι εβλεπα, το μεγαλο μπαμ εγινε μολις τελειωσε το ντοκυμαντερ οπου το Netflix ξεκινα να μου δειχνει την ταινια!!

Το σταματησα αμεσως διοτι απαιτω να το δω με την ησυχια μου. Ελπιζω να τα καταφερω το ΣουΚου.

Για να μετριασω τον ενθουσιασμο, η ταινια του Netflix αποτελει μια  σκηνοθετικη εκδοχη/μονταζ απο τις 100 ωρες πλανων της ταινιας που ηταν κατεσχεμενα απο τις αρχες του 80 σε θυριδα στο Παρισι λογω νομικης καραμπολας.

Κριμα που ο Ορσονας δεν καταφερε να μονταρει/τελειωσει το συγεκριμενο φιλμ που το ειχε τοσο μερακι. :(

Το Netflix trailer

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα