• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

The Pirate (1948)

aNwDyNos

RetroN00b
Joined
27 Δεκ 2010
Μηνύματα
38
Αντιδράσεις
37
Διαφήμιση της ιστορικής περιπέτειας με πρωταγωνίστρια τη Τζούντι Γκάρλαντ, όπως δημοσιεύτηκε σε ελληνική αθλητική εφημερίδα, με ημερομηνία 11 Απριλίου 1949. Έχουν ... μετατρέψει το μικρό όνομα του συμπρωταγωνιστή, από Τζιν σε Τζων... ;) Από κάτω παραθέτω την αυθεντική αφίσα του έργου.
Τζούντυ Γκάρλαν (Α.Η., φ. 11-4-1949).png

The_Pirate_(1948_movie_poster).jpg
 

elephadas

RetroJunkie™
Joined
22 Οκτ 2010
Μηνύματα
3.527
Αντιδράσεις
2.417
Και η Γκάρλαντ έχασε το τελικό της d.

Οι πειρατές τέτοια μαστίγια είχαν, σαν του Ζορρό? (και φορούσαν εφαρμοστά κολάν?). Νόμιζα ότι το πρωτιμ΄ςμενο μαστίγιο ήταν το "cat o' nine tails" που ήταν εννιαπλό κι έτσι λιγότερο κουραστικό για τον μαστιγωτή (μην ιδρώσει και κρυολογήσει όπως θα έλεγε κι ο Καραγκιόζης). Πολύ θα ήθελα να έβλεπα την ελληνική διαφήμιση / αφίσα του έργου. Η λεζάντα της εφημερίδας είναι πολύ συγκρατημένη.
 
Μπλουζα