The Prisoner (1967)

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.254
Μια απο τις πιο παραξενες παραγωγες της Αγγλικης τηλεορασης.

Αφυσικα μπροστα απο την εποχη της,ακομα και σημερα φανταζει μοντερνα.

Παρακολουθουμε τις προσπαθειες ενος πρωην πρακτορα που φυλακιζεται σε ενα ερημο μερος (Village) και αποκαλειται Number6 απο τη φωνη του Number 2( ο οποιος κανει οτι μπορει για να τον "σπασει"), να κρατησει τα λογικα του και να αποδρασει.

Και οπως ακουγεται και στο ομωνυμο κομματι των Iron Μaiden πολλα χρονια μετα...Who is Number1? :D

13 επεισοδια-διαμαντια και φημες για remake με τον Christopher Eccleston απο τη Granada για το SkyOne

Εισαγωγη


Η κλασικη ατακα

[edit] The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement. [edit]


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απ: "The Prisoner" (1967)

Παιχτηκε στην κρατικη αυτο; ???

Ρωτω αν ειναι να πιεστω λιγο παραπανω μπας και το θυμηθω.
7d1g8mcoexqm67pbn9bs.gif
 
Απ: "The Prisoner" (1967)

Ρε ειμαι πολυ νιατο! Που να θυμαμαι? :p

Παντως θα φροντισω να στο "θυμισω" εγω ;)
 
Απ: "The Prisoner" (1967)

Απο ότι θυμάμαι έχει παιχτεί στη κρατική τηλεόραση "κάποτε".
 
The Prisoner..δυστυχως για λιγους..

..κατα τη γνωμη μου κορυφαια σειρα επιστημονικης φαντασιας..αν και οταν την προβαλλε το ΜΕΓΚΑ γυρω στο 92,ημουν αρκετα μεγαλος εφαγα σπανιο κολλημα..με συναρπασε..σημερα σκεφτομαι το κονσεπτ και η σειρα δε μου μοιαζει καθολου φαντασιας..ισως απο ενστικτο τη θεωρησα τρομου ..ελεγχος συνειδησεως,εξαναγκασμος,κατευθυνομενη σκεψη,εγκλημα γνωμης..ποσο καθημερινα τεινουν να γινουν ολα αυτα..και ο μιθριδατισμος μας γιγαντωνεται..μου προξενησε εκπληξη οτι σε σχετικο poll εδω,η σειρα πατωσε.δε θα πω περισσοτερα για να μη θεωρηθει οτι πολιτικολογω..ενυγουαιη,η σειρα προβληθηκε απο τα τελη του 67 ως τα μεσα του 68 περιπου απο το ITV και εκανε αισθηση..αφορα ενα πρακτορα που αποφασιζει να αποσυρθει αλλα καποιοι απο ψηλα τον απαγαγουν και τον μεταφερουν σε ενα αγνωστο μερος απο οπου δεν μπορει να διαφυγει φοβουμενοι τα μυστικα που ξερει..προσπαθουν να τον "σπασουν" και τον αποκαλουν νο6 οπως και ολους τους αλλους,με νουμερα..δεν ειχα δει τα τελευταια επεισοδια και δε γνωριζω το τελος..(χελπ..??)ειναι αληθεια οτι ετοιμαζεται ρημεικ??α,το ομωνυμο τραγουδι των IRON MAIDEN ειναι εμπευσμενο απο αυτη τη σειρα..
 
YouTube - Iron Maiden - The Prisoner (1982)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το remake που λεγαμε, ανακοινωθηκε εχτες στην Comic Con και ειχαμε και το παρακατω τρειλερ

http://www.youtube.com/watch?v=3FqQsaK5KpQ

Που να πηγαν οι original Ιδεες? Χμμμμ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πότε προβλήθηκε και δεν το θυμάμαι; Εγώ βρήκα τη σειρά από αντιγραμμένο dvd (επανέκδοσης) του 2006, το οποίο έλαβα μέσω Αγγλίας. Ήμουν βέβαιη ότι δεν είχε προβληθεί ποτέ. @ Wally: το ριμέικ επρόκειτο να γίνει το 2009 με τον Τζιμ Καβίζελ ως πρωταγωνιστή. Λογικά πρέπει να έχει γίνει, δεν ξέρω, θα ρωτήσω την πηγή μου.
 
@LadyNaty Το remake παιχτηκε αλλα μαλλον ηταν τετοιας ποιοτητος που το παρακολουθησαν μονο οι συντελεστες και οι συγγενεις τους (πρωτου βαθμου).

Tα user-reviews που διαβασα ηταν αποκαρδιωτικα.

Το μονο θετικο ηταν η παρουσια του McKellen.

To original παιχτηκε στην Ελλαδα. Το λεω βασισμενος σε μαρτυριες συγγενων, δεν ειχα γεννηθει τοτε...
 
Καλώς σας βρήκα.

Νεκρόφιλο με έλεγε ο μηχανικός μου επειδή -λέει- η μηχανή μου ήταν παλιά. Σιγά, μηχανή του '80 παλιά! Τι άλλο θα ακούσουμε.

Την σειρά την έβλεπα όταν είχε βγεί, στις αρχές της Ελληνικής τηλεόρασης. Ήμουνα δεκακάτι και δεν πολυκαταλάβαινα αλλά μου άρεσε πολύ. Την ξανάψαξα μεγάλος και την βρήκα όπως και το site των fans. Τα επεισόδια (17) κυκλοφορούν.
 
Θέλω τα φώτα σας για να τους καταχωρήσω σωστά στη "The Movie DB" αλλά και στο προσωπικό μου αρχείο. Η "IMDB" έχει τον τίτλο "Φυλακισμένος", όπου αυτός φαντάζομαι ότι ήταν ο πρωτότυπος, όπως αποδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση. Σε πρόγραμμα τηλεόρασης και συγκεκριμένα στην "ΕΤ1" στις 10 Νοεμβρίου 1993 (ημέρα: Τετάρτη) προβλήθηκε μία σειρά χωρίς άλλα στοιχεία και ιστορίες με τίτλο "Ο Αιχμάλωτος"! Είναι άραγε η ίδια σειρά; Κι αν ναι, είναι σωστή η "IMDB"; Υπήρξαν δύο τίτλοι από τη δημόσια τηλεόραση; Παραπάνω λέει ο @don dokken ότι την παρακολούθησε στο "Mega Channel" το '92 όμως... Θυμάται κανείς κάτι ή έχει κάποια επιπλέον πληροφορία;
 
Πίσω
Μπλουζα