The Punisher (Review)

Αφού το παιχνίδι είναι καλό και ο metalcandyman κι εγώ δεν μπορούμε να μην κάνουμε καλό review :D
 
Καλημέρα σε όλους!

Έπαιξα λίγο χθες βράδυ. Με 1 credit έφθασα λίγο μετά το δεύτερο boss, το ρομπότ. Ή να το πω αλλιώς, πέθανα αμέσως μετα το ρομπότ! Εκεί βρίσκεται προς το παρόν το επίπεδο μου :p
 
Αφού κυκλοφορεί και στο Mega Drive νομίζω θα το πάρω. Είναι από τα ωραία γνωστά beat'em up που μεγαλώσαμε. :thumbup:
 
Εχεις ιδεα ποσο εχει για megadrive ? κομπλε σιγουρα αρκετα πανω απο 100.
 
mike είπε:
Εχεις ιδεα ποσο εχει για megadrive ? κομπλε σιγουρα αρκετα πανω απο 100.
Ναι, τώρα μόλις το είδα. Το ξεχνάμε λοιπόν. ΜΑΜΕ και πάλι ΜΑΜΕ :p .
 
Σας εύχομαι μια μέρα να πιάσετε στα χέρια σας τη γνήσια arcade έκδοση.

Κάποια στιγμή ήθελα να πάρω το Undercover Cops για το Super Famicom και ηταν αρκετά ακριβό. Ευτυχώς που δεν το πήρα γιατί τώρα έχω πάρει τη γνήσια arcade έκδοση που ειναι και αρκετά σπάνια. Τα πράγματα αλλάζουν, το ίδιο και οι συλλογές.
 
Eϊναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών.Πώς νόμιζα ότι είχα γράψει τόσο καιρό κάτι.Το έβρισκα στα ηλεκτρονικά της εποχής και δε σταματούσα να παίζω,να πεθαίνω,αλλά να συνεχίζω μέχρι το τέλος.Πολύ εθιστικό το gameplay και ο τρόπος που χτύπαγες μπουνιές με πόρωνε.Απο τα τελευταία καλά παιχνίδια στο είδος,βάσει χρονολογίας του.Ακόμη και σήμερα,συνεχίζω να το παίζω με τον ίδιο ενθουσιασμό και είναι το μοναδικό Punisher που μου αρέσει αν γίνομαι κατανοητός.
 
Τώρα που είπες για τον τροπο που χτυπάς μπουνιές, να συμπληρώσω οτι και όταν τους κόβεις με το τσεκούρι ή τους χτυπάς με τη σφύρα εκτονώνεσαι!
 
Εμένα μου αρέσει και το πιστόλι !!!
 
Ωραίο και το πιστόλι! Η στόχευση ειναι αυτόματη? Αυτη την αίσθηση είχα...

Οι χειροβομβίδα απο ψηλά ειναι ολα τα λεφτά...
 
Eιπα να κανω ενα longplay της παιχνιδαρας να υπαρχει και μια απορια που εχω γιατι αυτο το πραγμα με στοιχειωνει πανω απο 20 χρονια και κανεις δεν το εχει δει κανεις δεν το γνωριζει και πουθενα στο ιντερνετ που εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι.Οταν επαιζα το παιχνιδι την δεκαετια του 90 στα ηλεκτρονικα δυο φορες με ετυχε το εξης περιστατικο.Οταν εφτανα στο ασανσερ που ανεβαινει και πεφτουν οι δυναμιτες στην τελευταια πιστα του παιχνιδιου μολις πηγαινα να πιασω ενα δυναμιτη αυτος εξαφανιζοταν δεν μπορουσα να τους πιασω να τους πεταξω δηλαδη και αυτο ηταν το σημαδι πως το κολπο ειχε πιασει.Ετσι λοιπον μολις εφτανα στον kingpin στον τελικο αρχηγο και τελειωνε ο διαλογος ο kingpin σκοτωνοταν χωρις καν να τον χτυπησω και μετα παρακολουθουσα κανονικα τον τερματισμο.Ειμαι σχεδον σιγουρος για να γινει αυτο ολο το κολπο ξεκιναει απο την δευτερη πιστα η απο την πιστα με το τρενο και παιζει ρολο το ποια ακριβως αντικειμενα υα σπασουμε απο αυτα που βρισκουμε στον δρομο μας απο εκει μεχρι και την τελευταια πιστα του παιχνιδιου.Ολα αυτα τα χρονια απο τοτε μεχρι και σημερα πανω απο 20 χρονια με εχει γινει arcade εφιαλτης αυτο το πραγμα γιατι δεν γινετε να το εχω κανει δυο φορες και πουθενα να μην αναφερεται αλλα και κανεις να μην γνωριζει τιποτα η να μην το εχει δει.Οποιος γνωρισει κατι γιαυτο το θεμα ας το γραψει μπας και λυσουμε ενα μυστηριο 20 και χρονων.

The Punisher - Longplay

 
Πίσω
Μπλουζα