Και να΄σαι κει, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου, έχεις αποφασίσει να εγκαταστήσεις Linux (το πώς και το γιατί δεν το συζητάμε, έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες ξαφνικών «εκλάμψεων»
) και είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα!
Χμ... ποιο θα είναι αυτό όμως;; :xm: Ποια διανομή θα διαλέξεις; 8) Έλα μου ντε!
Παίρνεις σβάρνα γνωστούς και αγνώστους και ρωτάς: «Τι μου προτείνετε, παιδιά;; Για βάλτε ένα χεράκι...» Και αρχίζει να σου λέει ο καθένας τα δικά του... «Βάλε αυτό», «Βάλε το άλλο», «Όχι! εσένα σου ταιριάζει εκείνο»... Θολώνεις κι εσύ και από το μηδέν που ήσουν, έχεις πάρει την κατιούσα προς τις πολικές θερμοκρασίες! :shake:
Μην πανικοβάλλεσαι όμως! Υπάρχει λύση! Ο οδηγός επιλογής της κατάλληλης διανομής Linux.
Πώς υπάρχει οδηγός επιλογής κατάλληλου επιπέδου μαθημάτων ξένων γλωσσών, κατάλληλης δίαιτας, κατάλληλου αντηλιακού, κατάλληλης αντιρυτιδικής κρέμας (ναι, υπάρχει και αυτό!
); Ε, υπάρχει και οδηγός επιλογής της διανομής Linux που ταιριάζει στον τύπο σου! Απαντάς μερικές ερωτησούλες τύπου κουίζ, που έχουν ως στόχο να σκιαγραφήσουν τις γνώσεις (πχ. ξέρετε τι είναι ποντίκι;
) και τις επιθυμίες σου (πόσα γουάου θέλετε να κάνετε τη μέρα;
), και ο οδηγός σου προτείνει ποια διανομή καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου (ή μάλλον ποια διανομή θα σε ταλαιπωρήσει λιγότερο...)
Αυτό ήταν! Η απόφαση πάρθηκε! Νιώθεις ξαφνικά ήρεμος, τα συννεφάκια πάνω από το κεφάλι σου έχουν διαλυθεί, μια υπέροχη λιακάδα έχει εγκατασταθεί στο μυαλό σου και εσύ είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα! Το Download…
Άντε και καλή τύχη μάγκες!
ΥΓ1. Δε γνωρίζω αν υπάρχει η εναλλακτική πρόταση από τον οδηγό: «Άστο γιʼάλλη φορά καλύτερα... Τα Windows σου ταιριάζουν περισσότερο!»
ΥΓ2. Στον οδηγό δεν υπάρχουν φυσικά όλες οι διανομές (πχ. Sabayon) οπότε πορεύεται κανείς με τις διαθέσιμες (14 στον αριθμό).
ΥΓ3. Το παρόν θέμα έχει περισσότερο ψυχαγωγικό παρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο συγγραφέας του σας εύχεται καλή διασκέδαση!

Χμ... ποιο θα είναι αυτό όμως;; :xm: Ποια διανομή θα διαλέξεις; 8) Έλα μου ντε!

Μην πανικοβάλλεσαι όμως! Υπάρχει λύση! Ο οδηγός επιλογής της κατάλληλης διανομής Linux.

Αυτό ήταν! Η απόφαση πάρθηκε! Νιώθεις ξαφνικά ήρεμος, τα συννεφάκια πάνω από το κεφάλι σου έχουν διαλυθεί, μια υπέροχη λιακάδα έχει εγκατασταθεί στο μυαλό σου και εσύ είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα! Το Download…

Άντε και καλή τύχη μάγκες!

ΥΓ1. Δε γνωρίζω αν υπάρχει η εναλλακτική πρόταση από τον οδηγό: «Άστο γιʼάλλη φορά καλύτερα... Τα Windows σου ταιριάζουν περισσότερο!»

ΥΓ2. Στον οδηγό δεν υπάρχουν φυσικά όλες οι διανομές (πχ. Sabayon) οπότε πορεύεται κανείς με τις διαθέσιμες (14 στον αριθμό).
ΥΓ3. Το παρόν θέμα έχει περισσότερο ψυχαγωγικό παρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο συγγραφέας του σας εύχεται καλή διασκέδαση!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: