[edited by manos426f]
Ήμουν στους blind guardian, iron maiden, my dying bride, muse, white snake, tuxedo moon, TooL, Uriah heep, Lacuna Coil, Iced Earth, Savatage. Τους υπόλοιπους δεν τους ακούω, ή δεν πήγα για συγκεκριμένους λόγους.
Εχω δίπλωμα σε μικροφωνικές εγκαταστάσεις εξωτερικών χωρων και οι κοινωνικές συναναστροφές μου περιλαμβάνουν αποφοίτους της SAE και επαγκελματίες μουσικούς και ηχολήπτες.
Δεν εχω παει σε συναυλία που ο ήχος να είναι έστω καλός, με εξαιρεση τις συναυλιες της Teressa Salgueiro και των Tiger Lillies που εγιναν στο Παλλας και στο badmington αντιστοιχα.
Συμπέρασμα: οι συναυλίες σε κλειστό και ελεγχομενο χώρο (παλλας, badmington) μπορούν να έχουν καλό ηχο, αντιθετα με τα ανοιχτά (και μερικα κλειστα, πχ Silo) που ο ήχος παει οπου φυσάει ο άνεμος, ακόμα και στο Λυκαβητό, μια μικρή εξαίρεση ειναι η Μαλακασα οπου δείχνει σημάδια βελτίωσης αλλα το ήχο, καλό δεν τον λές.
Και επειδή είμαι άνθρωπος που καταλαβαίνει διαφορά στα mp3 128(ταψι) 162(οι αρμονικές πήραν ρεπο) και 198(απλά αποδεκτό) μπορώ να καταλάβω ποτε ο ήχος είναι καλός και πότε οχι, και συνήθως και τι φταίει.
Πάντως, αν και διαφωνώ μαζί σου σε πολλά (υφος γραφής, αποψεις κλπ) σου βγάζω το καπέλο που τα λές επώνυμα.
Αβρονιδάκης Γεώργιος