The stranglers

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας candy
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

candy

RetroNuts!
Αντιδράσεις
110
Γέννημα θρέμμα της punk/new wave εποχής οι stranglers (1974/75) αποτέλεσαν το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της, μονολότι διατήρησαν low profile σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους. Με τον Hugh Cornwell στα vocals μέχρι το 1990 και βασικό ιδρυτή του συγκροτήματος, οι stranglers μέσα από πολλαπλούς μουσικούς πειραματισμούς συνέθεσαν τραγούδια που παρέμειναν ανεξίτηλα στο χρόνο. Είχα την τιμή να παρευρίσκομαι φέτος στην μοναδική συναυλία που έδωσαν στην Ελλάδα (στην Πρέβεζα) και η οποία ήταν τόσο απρόσμενη, όσο απρόσμενη ήταν και η εμφάνιση τους σε ένα κηποθέατρο που κάθε άλλο παρά συναυλιακό χώρο θύμιζε. Η επιλογή αυτή και μόνο, νομίζω ότι αντιπροσωπεύει την ίδια την ιδεολογία αυτού του συγκροτήματος, που με την εμφάνισή του απέδειξε πως δεν χρειάζεται να έχεις τόσο φως ώστε να προβάλεις κάτι που από μόνο του αρκεί για να φωτίζει τις ψυχές ανθρώπων στα σκοτεινά μονοπάτια της μουσικής. Παραθέτω link το μοναδικό τραγούδι που δεν παίχτηκε, ωστόσο χαρακτήριζε όσο κανένα άλλο εκείνη την μαγική νύχτα....midnight summer dream...

http://www.youtube.com/watch?v=EOSTEz9Aah4

thestranglersqf2.gif

http://www.stranglers.net/ref_arts.html

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πραγματικά ήταν ένα ιστορικό συγκρότημα...

Μπράβο candy πολύ καλό review!

Τυχερήηηη...Άντε ζηλέψαμεε...Ωραιο review μικρή!Παρεπιπτόντως το Midnight Summer Dream ειναι απο τα πολυ αγαπημένα μου...

Arduinna ποια είναι η κοπέλα στο avatar?

Α δεν την γνωρίζω την κοπέλα...Κάπου στο νέτ την ψάρεψα..με την καλή έννοια!

@ Arduinna :

Καλά, βλέπω ότι αλλάζεις τα avatar με γοργούς ρυθμούς !

Επίσης παρατηρώ ότι από την αθώα Μαφάλντα, φτάσαμε στην αισθησιακή κοπέλλα !

Να περιμένουμε κι άλλα ;

Βρε εγώ παρατηρώ οτι την Μαφάλντα ούτε να τη χ***τε αλλά στις αισθησιακές κοπέλες χαλασμός!!Ε?Ε?Ε? :D Κάνω πειράματα...Και το δικό σου ωραίο exetlaios...

Ναι είναι απο την ταινία Blade Runner..εκείνος ο τύπος που είχε μανία να φτιάχνει τέτοια papercrafts... :) Είμαι σινεφιλ βρε...

Arduinna είπε:
Ναι είναι απο την ταινία Blade Runner..εκείνος ο τύπος που είχε μανία να φτιάχνει τέτοια papercrafts... :) Είμαι σινεφιλ βρε...
Σε έχω μυριστεί ότι είσαι σινεφίλ ! :)

Επειδή όμως είσαι και papercraft-maniac, θα περίμενα να ξέρεις πως τα συγκεκριμένα που έφτιαχνε ο τύπος στο Blade Runner, λέγονται ORIGAMI !

Μη μου πεις ότι δεν έχεις ακουστά τα ORIGAMI ? :animeek:

Ε φυσικά τα ξέρω...Είναι φοβερή τέχνη...Έχει στείλει o akmakas κιόλας στο section papercraft...Είναι πιο δύσκολα απο τα κανονικά άσε που τα original δεν έχουν ούτε οδηγούς ούτε τίποτα...Όπως τα έκανε αυτός δηλαδη...

Arduinna είπε:
Ε φυσικά τα ξέρω...Είναι φοβερή τέχνη...Έχει στείλει o akmakas κιόλας στο section papercraft...Είναι πιο δύσκολα απο τα κανονικά άσε που τα original δεν έχουν ούτε οδηγούς ούτε τίποτα...Όπως τα έκανε αυτός δηλαδη...
Μου φαίνεται ότι τ απράγματα που γνωρίζεις, είναι ΑΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΑ !

Μήπως είσαι Replicant ? :animrolleyes:

Arduinna είπε:
:D Κοίτα με στα μάτια ex...
Δεν το'πιασα αυτό ! Κάτι πρέπει να έχασα !

Πάντως, καλού-κακού, θα σε υποβάλουμε σε Voight-Kampff test, για να είμαστε σίγουροι ! :cool:

Μια χαρά το επιασες!Αναφέρομαι στο τεστ του ματιού.. :)

Arduinna είπε:
Μια χαρά το επιασες!Αναφέρομαι στο τεστ του ματιού.. :)
Tyrell: Is this to be an empathy test? Capillary dilation of the so-called blush response? Fluctuation of the pupil? Involuntary dilation of the iris?

Deckard: We call it Voight-Kampff for short.

572307images.jpg

Αυτό! Τώρα που το είδα ...Deckard (Cain) δεν λέγαν κι εκείνο τον εξυπηρετικό γεράκο στο Diablo 2??Τι συνειρμούς κάνω πια...

exetlaios υπάρχει κανένα post σου δίχως quote αγόρι μου?

Μα τώρα μου ξύνεις την μύτη να σε banaρισω!!

Pooky(1)Δώσε δικαιοσύνη ΑΜΕΣΩΣ! :D

Πίσω
Μπλουζα