The Wild World of Batwoman (1966)

iggylebowski

RetroAdept
Joined
10 Mαϊ 2012
Μηνύματα
868
Αντιδράσεις
646
The Wild World of Batwoman (aka She Was a Hippy Vampire) (1966, Jerry Warren)

http://www.imdb.com/title/tt0061191/

Ηθοποιοί: Katherine Victor, George Mitchell, Steve Brodie, Richard Banks

Υπόθεση: Η Batwoman, με τη βοήθεια μερικών νέων κοριτσιών που στρατολόγησε και ονόμασε Batgirls, προσπαθεί να αποκτήσει την περίεργη συσκευή "Atomic Hearing Aid" , η οποία στην πραγματικότητα είναι ένα ακουστικό βαρηκοΐας που χρησιμοποιεί πλουτώνιο ως πηγή ενέργειας, πριν αυτή καταλήξει στα χέρια του σατανικού Rat Fink.

Αν υπάρχει κάποια ταινία που μπορεί να κοντράρει το Manos: Hands of Fate για το ποια είναι η χειρότερη ταινία όλων των εποχών, τότε σίγουρα αυτή είναι το The Wild World of Batwoman. Με βάση τον κόμικ χαρακτήρα της Batwoman, o εμφανώς ατάλαντος σκηνοθέτης Jerry Warren, φτιάχνει ένα απίστευτο αχταρμά που μοιάζει να είναι ένα σύνολο από ασύνδετες σκηνές που ενώνονται τυχαία και άγαρμπα, χωρίς να έχουν καμία συνοχή και καμία σεναριακή δομή. Ένα ασυνάρτητο ντελίριο από αστείες ερμηνείες, ασυντόνιστο ήχο, κλεμμένες σκηνές από άλλες παλιότερες ταινίες, γυναικείους χαρακτήρες που σταματούν στην μέση της σκηνής και χορεύουν χωρίς κανένα προφανή λόγο, μια Batwoman που μοιάζει να είναι συνδυασμός burlesque dancer και dominatrix κολομπινας, τρελούς επιστήμονες με βοηθούς που μοιάζουν με τον Κουασιμόδο, έναν τύπο με στολή που μοιάζει να παντρεύει τον Santo με τον Zorro, μέτοχους εταιρίας να επιδίδονται σε πνευματικές σεάνς, κάτι τύπους με εμφανώς ψεύτικα γένια που σαλιαρίζουν γύρω από ανατομικά εντυπωσιακές γυναίκες και πυρηνοκίνητα ακουστικά βαρηκοΐας. Ύπάρχει τόση ασύνδετη βλακεία στην ταινία που μερικές φορές κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει με κινηματογραφικό ανέκδοτο. Κάπου ο σκηνοθέτης προσπαθεί να προσθέσει λίγο slapstick χιούμορ, αλλά το πιο αστείο που συμβαίνει είναι ένα γελοίο κυνηγητό των χαρακτήρων γύρω από ένα τραπέζι που διαρκεί πάνω από πέντε λεπτά. Κατά τα άλλα η ταινία είναι γεμάτη με τελείως άκυρες, περιττές σκηνές και πολύ, μα πάρα πολύ, χορό. Απόλυτο σκουπίδι για αμετανόητους που πρέπει κάποιος να το δει για να το πιστέψει.

[edit] Ο λογαριασμός Youtube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα