TI 99/4A

phil_vr

RetroNuts!
Joined
7 Μάρ 2007
Μηνύματα
1.944
Αντιδράσεις
62
η αλλιως.. ο υπολογιστης των "μεταλλάδων"! Ο λόγος για την μεταλικη επιστρωση που ειχε η πρωτη εκδοση των ΤΙ 99/4 και 99/4Α. Το καμαρι μας που βλεπουμε εδω αποτελει εξαιρεση καθως την μεταλλικη του περιβολη την κρυβει διακριτικα στο εξωτερικο κουτι του, καθως το μοντελο αυτο αλαχθηκε αργοτερα με ενα πλαστικο μπεζ χρωματος περιβλημα. Το ωραιο ειναι οτι ο πρωην ιδιοκτητης του με διαβεβαιωσε οτι ειχε αγοραστει με το συγκεκριμενο κουτι, που οπως δειχνει ειχε ξεμεινει απο την τελευταια φουρνια των μεταλλικων και ετσι εφυγε απο το εργοστασιο με το φρεσκο πλαστικουρι κουτι. Λιγο μας πειραζει βεβαια καθως αυτο σημαινει οτι ειναι απο τα πιο φρεσκα των μεταλλικων. Α, μηπως μου διεφυγε να αναφερω οτι δεν εχει λειτουργησει ποτε και ειναι ακομα με τα εργοστασιακα του προικια και ναυλον? :)

Μαζι του ερχονται τρια πληρη παιχνιδια, τα Munch man και μαλιστα το ενα με την επανεκδοση του εξωφυλλου/manual, και το Adventure που εκτος απο το cartridge του παιχνιδιου περιεχει και ενα επιπλεον παιχνιδι σε κασσετα, το Pirate Adventure!

Χυμα cartridge ειναι ενα και ενα παιχνιδια, καθως εχουμε τα, MS Pac Man, DIG DUG, Blackjack & Poker, Indoor Soccer, Football και την παιχνιδαρα TI INVADERS!

picture.php


Τετοια πακετα πραγματικα σου φτιαχνουν την μερα!

picture.php


Ωπα.. τι εγινε ρε σεις? Αυγα μας βαλανε μεσα?!

picture.php


Αααα.. ολα ενταξει.. απλα ο ΤΙ ειχε styrofoam αυγουλιερας! Φτου.. ξεχασα να βαλω και τα μαυρα γυαλια και με στραβωνουν τα φωτα που αντανακλουν επανω του! Μαλλον μας βλεπω να αλαζουμε την εκφραση mint με tsiliko!!!

picture.php


Εδω τα "υπογεια" στρωματα του TI. Manual, περιεχομενα κλπ..

picture.php


Οταν λεμε σφραγισμενο το εννοουμε #1..

picture.php


Οταν λεμε σφραγισμενο το εννοουμε #2.. λυπασαι καν να το ανοιξεις και να βγαλεις τα αυτολολητα..

picture.php


Και τα συμπληρωματικα info και διαφημηση του τι μπορεις να βαλεις και να συνδεσεις στο φορτηγο.. εμ, στον ΤΙ!

Ενα απο τα πιο ομορφα και αριστα (σε λειτουργικη κατασταση) μηχανηματα που εχω δει απο κοντα. Stay tuned, καθως θα το δειτε σε πληρη review στο Phoenix (αλλα οχι απο εμενα! ;) )..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό είναι το δώρο για τη γιορτή μου ε; :D

Που το ξετρύπωσες ρε Phil; Σαν να βγήκε τώρα από το εργοστάσιο!!!

Εγώ προσωπικά ΔΕ θα το χρησιμοποιούσα καν και με ξέρεις καλά. Θα έπαιρνα ένα 2ο για να το ξεσκίσω. Αλλά αυτο είναι αμαρτία να το ανοίξεις.
 
Συμφωνω με Rygar...φοβερη κουκλα

Βαλε και εναν Αργυρη Παυλιδη διπλα και το καρα-ρετριασες :)
 
O Παυλίδης νομίζω είχε το πλαστικό.

Phil το μηχάνημα είναι θεικό! Άραγε το speach synthesizer ομιλεί την Ελληνικήν? :)
 
Συγχαρητήρια για το απόκτημά σου phil_vr! :thumbup:

Καρα-mint..... δηλαδή καρα-τσίλικο!!!! :D
 
Sorry για την έκφραση, αλλά ήταν και γαμώ τα μηχανήματα στην εποχή του

Αν και δεν τον είχα ποτέ μου τον γούσταρα πολύ στον ξάδερφο μου που τον είχε
 
Καλορίζικος phil !!!

Να και ο δικός μου ασημένιος με τα προικιά του !!

ti994a.jpg
 
Ωραίος και ο geo!!! :thumbup:
 
Ευχαριστω παιδια, αν και το "ευρημα" δεν θα παραμεινει για πολυ στα χερια μου καθως θα επαναπατριστει, και μαλιστα στα χερια GRM μελους, που αλοιμονο του αν δεν το κανει εκτενεστατο review στο Phoenix!!!! Απλα τον καθυστερησα γιατι ειχα σημα απο ενα φιλαρακι απο California οτι ειχε παρει το ματι του κατι καλο, χωρις πολλες διευκρινησεις.. τοσο καλο παντως, ουτε εγω δεν το περιμενα! :)

Geoana, σουπερ συλλογουλα εχεις, και ειδικα για ελληνικα δεδομενα καθως το μηχανημα αυτο δεν περπατησε πολυ οσο τα αγγλακια! :)
 
...όντως πρόκειται για "σένιο" κομμάτι (και λίγα λέμε) !! :bow:

Μπράβο Phil για τις φωτό, και μπράβο και στον τυχερό που θα τον αποκτήσει !! :D

Πολύ θα ήθελα να παίξω μερικά παιχνιδάκια σε έναν πραγματικό TI-99 4A, διότι όλο απο μακριά τον έβλεπα (δεν θυμάμαι να είχε κανένας γνωστός ή συμμαθητής μου...). Θα ξεκινούσα με κλασσικούς τίτλους όπως τα Parsec και Tunnels of Doom, και θα έφτανα μέχρι την σειρά των Legends και ακόμα παραπέρα...

Gaming μέχρι τελικής πτώσεως !! :headbangdude: (του ρεύματος, όχι δικής μου) :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
σε απάντηση στο ερώτημα για το πια συσκευασία είχε ο Παυλίδης στους κόκκινους γίγαντες άσπρους νάνους: Είχε το πλαστικό περίβλημα...

@phil: πανέμορφο φίλε μου...και σε άριστη κατάσταση.
 
Οπως διαβαζα κατι Pixel εχτες, εβλεπα συνεχως μπροστα μου την κλασικη ολοσελιδη διαφημιση που εβαζε για πολλα τευχη στη σειρα η SERVICE TEXAS TI99/4A - ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ.

Μενει κανεις προς Ρεντη να μας πει μηπως η εταιρεια υπαρχει ακομα (Παυλου Μελα 9) εστω με αλλο αντικειμενο?

Θα ηταν καλη επαφη...
 
Ρέντη από ότι θυμάμαι μένει ο Amigos.

Πάντως εκείνη την εποχή είχα ένα φίλο που είχε ΤΙ99/4Α και θυμάμαι ακόμα το επικό ταξίδι που είχαμε κάνει μια μέρα από Βύρωνα μέχρι Ρέντη με συγκοινωνίες για να πάμε στον Πατεράκη και να αγοράσουμε καμμία κασέτα για το ΤΙ!
 
Φαντάζεστε να υπάρχει και να πουλάει ακόμα TI99/4Α; :)
 
Να είστε σίγουροι τότε ότι δεν θα το μάθετε!

Mine its all mine!
 
Ρεντη κανεις ωρεεεεε?
 
Ε είπαμε θα περάσω εγώ... αυριο :)
 
Εννοείται, πάντα για το καλό σας για να μη σπαταλάτε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!

Πέρασα πάντως και φυσικά έχει κλείσει, κάτι κηπουρικά είχαν μείνει μέσα. Κάτι ταμπέλες που έχουν μείνει αφορούσαν φωτογραφήσεις γάμων και service φωτογραφικών μηχανών.
 
Πίσω
Μπλουζα