tmnt 2

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
609
δεν ξερω ποσοι το εχουν παιξει το συγκεκριμενο εγω εχω ξενυχτησει πολλα βραδυα λιωνοντας το θυμαμαι την μουσικη που ειχε και οτι οταν εχανες σε εδειχνε πισω απ τα καγκελα της φυλακης επισης θυμαμαι οταν επεφτες σε υπονομο εβγιανε ενα συνεφακι που εγραφε who put the lights out? φοβερο παιχνιδι κριμα που το εχω χασει τωρα πια κανεις αλλος που να το απαιζε υπαρχει?
 
Απίστευτο παιχνίδι! Το θυμάμαι που το έπαιζα και εγώ, από τα καλύτερα που έχω παίξει στο GB.
 
Απλά τέλεια γραφικά και όλα του. Πολύ καλύτερο από το 1.
 
Φοβερό ήταν... θυμάμαι ακόμα την πρώτη στιγμή που το έβαλα στο Game Boy και άρχισε το intro! Είχα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ...

Θυμάμαι επίσης ότι μου το πήραν την ίδια μέρα που είδα το Last Action Hero στο cinema, άρα ήταν από τις μεταγενέστερες αγορές στο Game Boy. Η αγορά έγινε από το ΜΙΝΙΟΝ.
 
Και εγώ το θυμάμαι αμυδρά... μήπως είναι ώρα για eBay ? :p
 
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια στο Game Boy. Και το ένα ήταν πολύ καλό αλλά το 2 πραγματικά τα έσπαγε. Τα γραφικά τέλεια, ο ήχος φοβερός. Το sprite των χαρακτήρων πολύ καλό. Ακόμη και αυτή η λεπτομέρεια του "Who put the lights out" φοβερή. Και φυσικά η καθαρότητα του φωνητικού "Pizza Time" & του "Cowabunga" που όταν τα πρωτάκουσα έμεινα. Δε μας είχε συνηθήσει το GB σε φωνητικά. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι τα όπλα έχουν μικρό εύρος στο να σκοτώσουν τον εχθρό. Ειδικά τα Sai του Raphael είναι το χειρότερο. Σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλά προσεγμένο παιχνίδι. Κρίμα που το 3ο της σειράς ήταν και το χειρότερο (άποψη μου.)
 
Πίσω
Μπλουζα