Ναι, ναι, πολυ θα μου άρεσε να προσπαθησω σε ένα σεναριο. και με τον Άλμπερτ φυσικά.
Για πολυ καιρο akaliakakoukou προσπαθούσα και εγώ να βρω με ποιον θα κατεληγε καλυτερα η καντυ. Με τον Άλμπερτ μου φαινεται πως ειναι η καλυτερη λύση. Της ταιριαζει. Αν μεινει με τον Τερρυ, ο Άλμπερτ δεν θα βρει καποια. Η μονη διαθεσιμη ειναι η Παττυ, αλλά δεν ταιριαζουν. Ουτε και μια ξενη, ας ειναι και του ίδιου τυπου με τον Άλ.
Και.. μετά, μου ερχεται η φλασιά!! και όλα τακτοποιούνται στο μυαλό μου!
Το τελος φαινεται ξεκαθαρα! Ο Τερρυ γυρίζει στην Σουζανα, όχι όπως την πρώτη φορά, που ήταν χαλια, αλλά πιο συνειδητοποιημένος τώρα, και έχοντας παρει τις αποφάσεις του. Η καντυ μενει πισω. Ο πονος της σιγά-σιγά, φευγει. Αρχιζει να της λειπει ο Άλμπερτ, και να τον σκεφτεται για πρωτη φορά, και όχι όπως παλια. Καταλαβαινει πως μονο μαζι του, μπορει να ανοιγεται, και να στηριζεται. Με τον Τερρυ δεν το εκανε αυτο.
Αν καποιοι λενε, πως δεν ειναι τυχαιο που ο Τερρυ έδωσε το πρωτο φιλι στην Καντυ, δεν ειναι εξισου τυχαιο, που ο Άλμπερτ συγκατοικει με την καντυ.
Και... ερχεται η τελευταια σκηνη! Η καντυ, μετα τον αρραβωνα, εχοντας καταλαβει ποιος ειναι ο θειος Γουιλιαμ, πριν παει στο ορφανοτροφειο, σκεφτεται πως ήδη της λειπει. Λιγο αργοτερα, στον λοφο, φερνει στο μυαλο τα περασμενα. Και τοτε βλεπει τον Άλμπερτ, που ειναι και ο πριγκιπας. Ο παιδικος της ερωτας, γυριζει σε αυτην. Στην πραγματικοτητα δεν εφυγε ποτέ. Ήταν παντα κοντα της και την στηριζε.
Αναλογιζεται κανεις, τι συναισθηματα ξυπνα μια τετοια συνειδητοποίηση;
Τρεχει να τον αγκαλιασει, και... όλα τα υπολοιπα εννούνται!!!!!!!! Η Μιζουκι μπορει και να το αφησε επιτηδες, σκεφτόμενη πως τα ευκολως εννουμενα παραλειπονται!!
Άλλωστε γιαπωνεζα δεν ειναι; Ποσα της χρεωσαμε λογω καταγωγης; πως εχουν το αισθημα ευθυνης, πιο πανω απο το συναισθημα κτλ γι΄αυτο και θα μεινει ο Τερρυ με την Σουζυ κτλ, ας της χρεωσουμε και το πιο σημαντικο : Οι γιαπωνεζοι, δεν εκδηλωνουν ευκολα τα συναισθηματα τους. Το φερνουν απο δω, το φερνουν απο εκει.. και αν καταλαβεις, καταλαβες τι θελουν να πουν! Έτσι και με την καντυ, αφησε να εννοηθει πως θα μεινει με τον Άλμπερτ, και αφησε σε μας, να φανταστουμε το τελος, πιθανον για καλυτερα. Πιθανον, να μην ευχαριστουσε στο μεγιστο καποιους. Αλλά τωρα, μας εξαπτει την φαντασια, και ο καθεις σκεφτεται το τελος, με τον δικο του καλυτερο τρόπο. Αυτη, μας το εδειξε μονο!