To Cult αριστούργημα «The Κόπανοι» κλείνει τα 30 Χρόνια!!!

Για μπειτε και ριχτε μια ματιά κι εσεις στην επισιμη σελίδα του event μπας και βγαλετε ακρη:
 
Επική ταινία με αξέχαστες ατάκες κ περσονες (πολυ προχω για τα ελληνικά δεδομενα)...ενα sequel χωρις τους "κακους" ( τον αρχηγο κ το κοριτσι-τροπαιο) δεν θα ειναι το ιδιο....παρολα αυτά ,αν το σεναριο ειναι τοσο ευφανταστο κ ξεκαρδιστικό ,μακαρι!!!

οσο για το event,τελικά ισχυει;;κ αν ναι,πως θα μαθουμε ωρα κ λοιπες λεπτομερειες;;παρακαλω όποιον ξερει κατι έγκυρο ,ας ενημερωσει την ομήγυρη
 
παιδια συγνωμη καργα και μενα κατι αρχιζει να μου βρωμαει,μηπως ειναι τρολαρισμα;

ο κυριος που εχει κανει την δημιουργια εκδηλωσης ποιος ειναι; εννοω τον ξερει κανεις απο δω; να τον ρωτησει που βρηκε τις πληροφοριες κτλ;
 
Δεν ξέρω...τι να πω.. :(

Ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα μήπως και κάνουν κάποια ανακοίνωση ή απαντήσουν μέσω του email.
 
Serafeim είπε:
Λέτε να είναι "βρόμα η δουλειά" (που θα έλεγε κι ο Λεζές); :)
Δεν νομίζω να είναι ψεύτικο γιατί ο διοργανωτής (Φώτης Φωτοπουλος, όπως αναγράφεται στην σελίδα του Facebook για το event αυτό) βάζει μέσα την εθνική ταινιοθήκη που είναι κρατικό ίδρυμα και φυσικά τους παράγοντες της ταινίας που θα παρευρεθουν στην προβολή. Είναι ολίγον "χοντρό" μόνο και μόνο αν σκεφτεί κανείς νομικά τις μηνύσεις που μπορεί να γίνουν. Ίσως έχει κολλήσει γραφειοκρατικα το όλο εγχείρημα ή σε κάποιο θέμα του τρόπου διοργάνωσης.. Ίδωμεν!

(Πςς! Πολύ CSI ανάλυση του θέματος έκανα ο μπαγάσας!) :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όπως και να έχει...βρώμα η δουλεία, όπως γράφτηκε και παραπάνω
 
αςπεριμενουμε να δουμε.παντως ξαναλεω αν μπορει κανεις να επικοινωνησει με τον κυριο φωτοπουλο να μας πει που αντλησε την πληροφορια θα ηταν καλο
 
Οι μερες περασαν και ακομα δεν εχω λαβει καποια απαντηση ουτε εγω αλλα ουτε και οι υπολοιποι φιλοι που εστειλαν mail.. Ρωτησε κανεις αλλος απο σας στην επισημη σελιδα του event στο facebook? Επισης η ειδηση για τη μεγαλη προβολη της ταινιας εχει δημοσιοποιηθει και στο παρακατω σύνδεσμο:
 
Βρισκομαστε μολις 1 μηνα πριν τη μεγαλη εκδηλωση και το ερωτημα παραμενει, ειχε κανεις απο σας καποια σαφη απαντηση σχετικα με το event? Διαβάζοντας τα ποστ ειδα οτι υπαρχει αρκετος κοσμος απο μακρινά μερη της Ελλαδας που εχει κλεισει εισιτήρια για να κατεβει ειδικα για εκεινη τη μερα της προβολης, φανταστείτε τι εχει να γινει αν αποδειχθει ψευτικη ειδηση και τι βαρβάτες κυρώσεις εχουν να πέσουν σα καταπέλτης επανω σ'αυτον που την ανεβασε..
 
(Παμε παλι) 6 μερες εμειναν πριν τη πρεμιερα της ταινιας και μου κανει απιστευτη εντυπωση που δε βρεθηκε ακομα ενας νοήμων ανθρωπος να δωσει σαφείς εξηγησεις και περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το event.. Τι στο καλο γινεται ρε παιδια? Βλεπω στην επισημη σελιδα του event στο facebook οτι 1.700 νοματαίοι απλα πατησαν σα τα πρόβατα οτι θα παρευρεθουν σε μια εκδήλωση που ουτε καν εψαξαν αν ισχύει ή οχι και απλα γραφουν στα ποστ οτι ειναι απλα ενθουσιασμενοι? Καμία ελπίδα τελικα! (Κι εδω ταιριάζει τελεια η χιλιοειπωμένη και κλισέ πλεον φραση του Αϊνσταϊν: Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία..) Περαστικα μας!
 
χαχαχα, τελικά έχουμε γίνει πολύ "αμερικανάκια"....
 
Παιδιά εγώ δεν έχω fb (το απεχθάνομαι) και έτσι δεν έχω στείλει κάποιο μήνυμα.

Ψάχνοντας όμως εκτός fb δεν βρήκα πουθενά κάποια καινούργια ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της εκδήλωσης. :(

Ούτε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος που έψαξα δεν βρήκα κάποια ανακοίνωση!

Τι να πω...δεν ξέρω... Απορώ αν τελικά το γνωρίζει και ο ίδιος ο κ. Κωνσταντίνου και ο κ. Λεζές αυτό που γίνεται μεσώ ίντερνετ με το event. Εγώ πάντως αρχίζω να πιστεύω ότι μάλλον είναι ψεύτικο το event ή έχει αναβληθεί και δεν έδωσε κανένας σημασία να γράψει κάτι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι μαλλον προκειται για μουφα και γι αυτο και εγω δεν το "προωθησα" σαν ειδηση με ιδιαιτερη θερμη εδω μεσα.

Τετοια events τα κανουν συνηθως οι εταιριες παραγωγης και ειναι σοβαρες υποθεσεις.

Θυμαμαι οτι στο "Η δε γυνη" ειχαν βγει προσκλησεις (και να ναι καλα οι ανθρωποι μου εδωσαν δυο, εδειξαν εμπρακτα μια εκτιμηση στην κοινοτητα μας) και οντως ηταν μια εκδηλωση προσεγμενη με συγκεκριμενη λιστα προσκεκλημενων.

Δεν γινονται με "γιουρια και οποιον παρει ο χαρος" απο το FB αυτα τα πραγματα πιστευω.

Μακαρι να διαψευθω.
 
Μετα τη μεγαλη εκταση που πηρε το θεμα υπηρξε επισημη ανακοίνωση πριν απο λιγες ωρες απο την επισημη σελίδα της ταινιοθήκης της Ελλάδος:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό πως η Ταινιοθήκη της Ελλάδος ουδέποτε ανέλαβε την οργάνωση ενός event που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο Facebook αναφορικά με την επετειακή προβολή της ταινίας The Κόπανοι, πρόκειται περί φάρσας.

Ευχαριστούμε πολύ.

Tα ερωτηματα που προκύπτουν μετα τον απόηχο αυτου του τυπου που εφτιαξε το fake event ειναι πολλα και ενδιαφέροντα: Πρωτον πως γινεται καποιος να φτιαχνει τοσο απροκάλυπτα ψευτικες εκδηλωσεις παραπέμποντας σε κρατικούς φορείς χωρις να υπαρχουν αντίστοιχες κυρώσεις? Δευτερον απορω πως αργησαν τοσο πολυ ν'ανταποκριθούν απο τη ταινιοθήκη μιας και τοσο εγω αλλα και πολλοι φιλοι τους ειχαμε στείλει mail εδω και 1,5 μηνα σχετικα με το αν ισχύει ή οχι το event αλλα απαντηση δε λαβαμε ποτε.. Περίεργοι καιροί, πολυ περίεργοι!
 
Ξενέρωσα! :(

Πάνο σβήσε ή κλείδωσε το thread αυτό μιας και είναι άχρηστο πια και δεν εχει νόημα να συζητάμε για κάτι που ήταν απο την αρχή ψεύτικο όπως το event αυτό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα