To Devil's third του θρυλικου Τomonobu Itakagi αποκλειστικα στο Wii U

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.313
Αντιδράσεις
5.849
To Devil's third οσοι το θυμαστε ηταν μια παιχνιδαρα του θρυλικου και μεγαλου αλανιου Tonobu itakagi με πολυ αιμα και πολυ gore με publisher Την THQ και ηταν να κυκλοφορησει σε ps3,xbox 360 κλπ.Αφου πλεον δεν υπαρχει THQ η NINTENDO σαν publisher χρηματοδοτησε το παιχνιδι και ο Itakagi εκανε το οραμα του πραγματικοτητα και το αποτελεσμα ειναι ολα τα λεφτα.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λοιπον στο Wii U το Devil's third.

[video=youtube;7yTldFe2m-A]

 
Αγνοουσα την υπαρξη του παιχνιδιου να πω την αληθεια! Οτι exclusive υπαρχει καλοδεχουμενο!
 
Κριμα που το παιχνιδι του Itagaki πηγε στα αζητητα.

Αρκετα απεγνωσμενη κινηση απο εναν ανθρωπο που κυνηγουσε παντα την αιχμη της τεχνολογιας. Ηδη το τρειλερ φαινεται dated τεχνικα. Μην μιλησω για το βαρετο pacing που αναποφευκτα θα συγκριθει με αυτο του Ninja Gaiden και θα φανει το χαος που τα χωριζει.

Φοβαμαι οτι το DT θα εχει την τυχη καθε "hardcore" παιχνιδιου που κυκλοφορησε στα Wii?Wiiu...θα παει απατο και ο Itagaki θα γινει αγροτης.

Ελπιζω να διαψευστω διοτι ειμαι οπαδος του!
 
Τα γραφικα φαινονται λιγο outdated αλλα ενα 60 καρε σωζει την κατασταση!

Ρε Πανο απο την στιγμη που εκλεισε η THQ και δεν ενδιαφερθηκε κανεις να το εκδωσει, για τον Itagaki η Nintendo ειναι το φως στο τουνελ αυτη την στιγμη ωστε να μην χαθει το project και φαει ακυρωση.
 
To να κρινεις τον τεχνικο τομεα ενος παιχνιδιου που ειναι υπο αναπτυξη και μαλιστα σε μια νεα κονσολα εντελως διαφορετικη απο αυτες που αναπτυσοταν πριν ειναι το λιγοτερο αστειο.Οσο για το παιχνιδι μονο στα αζητητα δεν πηγε αλλα αντιθετα πηγε στην μεγαλητερη και ιστορικοτερη εταιρια που εν ετη 2014 ζει ακομα και μεγαλουργει και δεν φταιει κανενας Itagaki αν εσβησε η THQ.Βρεθηκε ενας τεραστιος publisher οπως ειναι η N τον χρηματοδοτησε και θα δει το παιχνιδι του να κυκλοφορει κανονικα για ενα κοινο που ειναι διψασμενο για τετοια παιχνιδια.Ολα τα υπολοιπα που αναφερεις περι βαρετου pacing κλπ ειναι fanboιστικες αμπλοφιλοσοφιες γιατι πολυ απλα αν κυκλοφορουσε στο xbox one θα ηταν αριστουργημα και το επος του Itagaki.Υπομονη μεχρι να κυκλοφορησει και θα δουμε τοτε ποσο μεγαλη η μικρη επιτυχια θα κανει το παιχνιδι και σε τι επαγγελματικο τομεα θα δουλεψει ο Itakagi.Μεχρι τοτε παιξε στην κονσολα σου (αν την εχεις αγορασει δηλαδη) τα hardcore fantasia music evolved και dance central spotlight που εμεις τουλαχιστον τετοια δεν ειδαμε φετος.
 
H παιχνιδαρα απεκτησε ημερομηνια κυκλοφοριας και αυτη ειναι 4 αυγουστου για την αγορα της ιαπωνιας και 28 αυγουστου σε ευρωπη.Παρακατω βιντεο με το αλανι να μιλαει και gameplay απο το παιχνιδι που δεν ξερω αν ειναι απο την προηγουμενη Ε3 η κατι νεο αλλα το παιχνιδι φαινεται βελτιωμενο τεχνικα.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προσωπική άποψη και μόνο από το trailer που είδα.Μου θυμίζει μία αποτυχημένη επανάληψη της σειράς Νinja Gaiden στο playstation. Τίποτα καινούριο,μόνο αναμασήματα.Δε μου αρέσει ο σχεδιασμός του χαρακτήρα,εννοώ το στυλ του,όχι τα γραφικά και γενικά φαίνεται βαρετό. Το μοναδικό που μου άρεσε ήταν η μουσική.Τα ίδια θα έλεγα αν κυκλοφορούσε exclusive στο playstation.
 
Εχει πολλες μιξεις απο Devil May Cry και Gears Of War. Ελπιζω να τρεχει στα 60.
 
Πίσω
Μπλουζα