To The Moon [PC]

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.286
Επιτελους κυκλοφορει το πολυαναμενομενο Indie RPG Adventure To The Moon!

sgttm.png


Η πλοκη εν ολιγοις :

Δυο γιατροι (Eva Rosalene and Neil Watts) ταξιδευουν στις αναμνησεις ενος ετοιμοθανατου ηλικιωμενου ωστε να ικανοποιησουν την τελευταια του επιθυμια

[video=youtube;sqkJuSV-23U]


Τα πρωτα reviews ομιλουν για μικρο συναισθηματικο αριστουργημα. (παραθετω ενα καλογραμμενο).

Να σημειωσω οτι ο κορμος του παιχνιδιου εχει γραφτει σχεδον εξ ολοκληρου απο ενα ατομο!! (μαλλον με το RPG Maker)

Mπορειτε να κατεβασετε το trial μιας ωρας ή να το αγορασετε (11 euro) απο εδω

Θα το ξεκινησω το Σαββατοκυριακο...
 
Πανέμορφο και φαίνεται ότι έχει γραφτεί με σεβασμό και αγάπη για τα κλασικά rpg και με πολύ μεράκι!
 
Και γω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο παιχνιδι και σαν μεγαλος λατρης των rpg θα το τιμησω δεοντως.Θα το αρχιζα σημερα αλλα επειδη σημερα θα παραβρεθω σε ενα μεγαλο τραπεζι με παρα πολλες ρετσινες,μπυρες,σουβλακια κτλ θα το αναβαλω και θα το αρχισω αυριο.
 
...αν μετά τις ρετσίνες είσαι σε θέση να το ξεκινήσεις αύριο. ;)
 
Kαλά, πως μου διέφυγε ένα τέτοιο αριστούργημα; Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την πρόταση, Wally. :)
 
Maddog είπε:
...αν μετά τις ρετσίνες είσαι σε θέση να το ξεκινήσεις αύριο. ;)
Φιλε Maddog οχι μονο θα ειμαι σε θεση αλλα μη σου πω οτι θα το ξεκινησω αμεσως μετα της ρετσινες δηλαδη κατα της 6 το πρωι γιατι δεν προβλεπεται υπνος :D
 
Άμα σου πω οτι μόλις διάβασα το αρχικό ποστ σε είχα στο μυαλό μου γιατί ξέρω ποσο σου αρέσουν τα rpg

και όσο για αυτό που γραφείς στο maddog το πιστεύω πραγματικά οτι θα το κανείς αμέσως μετά το φαγοπότι τα ξημερώματα! :D
 
Με ψυχολογης καλα φιλε circleag:D
 
τερματισα το παιχνιδι και ωρα να πω δυο λογακια γιαυτο.Η ιστορια αναφερετε παραπανω και αφορα δυο επιστημονες που ο σκοπος τους ειναι με ενα μηχανημα που εχουν να μπουνε στης αναμνησης εννος ετοιμοθανατου και να της αλαξουν ωστε οι αναμνησης του να ειναι οτι πηγε στο φεγγαρι.

Τα γραφικα του παιχνιδιου θυμηζουν παιχνιδια απο την 16bit εποχη και ειναι αρκετα ομορφα οπως και η μουσικη που ειναι υπεροχη και εχει δημιουργηθει απο την laura shigihara.Για ωσους δεν την ξερουν εχει γραψει την μουσικη σε πανω απο 20 παιχνιδια αλλα γνωστη εγεινe απο την μουσικη τους ηχους κτλ απο το γνωστο μας Plants vs zombies.Για ωσους διαβασαν την λεξη RPG μην μπερδευτουν και περιμενουν εποικες μαχες,μαγεια,δυσκολους γριφους,εκατονταδες αντικειμενα,εξοπλισμο κτλ γιατι θα απογοητευτουν.Απλα κινησαι στης μνημες του αρωστου σε καθε φαση της ζωης του(παιδι,εφηβος,μεσηληκας,γερος κτλ)και ψαχνεις να βρεις 5 μικρες μπαλες σε διαφορα αντικειμενα της καθε φαση της ζωης του που συμβολιζουν της αναμνησης που χρειαζονται και μολις τα βρεις τα τοποπθετης σε καποιο ιδικο αντικειμενο ωστε να πας στην επομενη φαση.Πριν πας ομως υπαρχει ενα μικρο παζλ που πρεπει να λυσεις και σκοπος του ειναι να εμφανισης την εικονα του αντικειμενου πατωντας καποιους διακοπτες αριστερα και κατω σε σχημα μπαλας.Στην ουσια αυτο ειναι το gameplay δεν υπαρχει κατι αλλο.Εξαλου το παιχνιδι οπως καταλαβα δεν βασιζεται στο gameplay αλλα στην ιστορια στους διαλογους και στο συναισθημα που βγαζει.

Για καποιον που θελει να περασει 3,4 ωριτσες ευχαριστα με ενα απλο παιχνιδακι χωρις να σπαει το κεφαλι του το συνηστω ανεπυφηλακτα.Για καποιον που περιμενει ενα adventure η rpg ας μην ασχοληθει καλητερα γιατι τζαμπα θα το παρατησει.Και επειδη δεν υπαρχουν μονο καλα θα πω οτι πρωσοπικα εμενα απο καποιο σημειο και μετα με κουρασε και απλα το τελειωσα γιατι δεν αφηνω ποτε παιχνιδι στην μεση και κατα την διαρκεια σε δυο τρεια σημεια υπαρχουν κατι ανουσια και σπαστικα gameplay στοιχεια οπως στο τελος που κινησε σε εναν διαδρομο εννος σχολειου βγαινουν κατι παγιδες με καρφια απο το πατωμα σε κυνηγανε κατι σαν ζομπι κινησε με τα βελακια στο πληκτρολογιο και τους πετας κατι γλαστρες με φοινηκοδεντρα.Εχει τοσο σπαστικο χειρισμο που απορω γιατι εβαλαν αυτη την συγκεκριμενη σκηνη.

και απλα να αναφερω οτι το παιχνιδι δεν φτιαχτηκε απο ενα ατομο αλλα απο δεκαδες ατομα κατι που φαινεται στους τιτλους τελους.Απλα το λεω γιατι αναφερεται παραπανω στο αρχικο μηνυμα του wally.
 
11 ευρω για 3-4 ωριτσες???

απ'την αλλη θα μου πεις οτι τιτλοι του ειδους σπανιζουν πλεον.... ειχα να γουσταρω 'συναισθημα' απο το another world... που στο τελος σου εβγαζε μια νοτα ανθρωπιας!
 
hewhojumps είπε:
11 ευρω για 3-4 ωριτσες???απ'την αλλη θα μου πεις οτι τιτλοι του ειδους σπανιζουν πλεον.... ειχα να γουσταρω 'συναισθημα' απο το another world... που στο τελος σου εβγαζε μια νοτα ανθρωπιας!
Αν θες φιλε μου ενα παιχνιδι με συναισθημα και χωρις να σπας το κεφαλι σου σε γριφους κτλ παρτο ασχετα που οπως ειπα ειναι παιχνιδι 3 αντε βαρια βαρια 4 ωρων.Αν περιμενεις κατι αλλο μην ασχοληθεις καθολου.
 
πολλα μου φενονται τα 11ευρω .. για ενα τοσο μικρο παιχνιδι και τοσο "light" οπως φενεται.. Μαλλον δεν θα το δοκιμασω.. Δεν εχω και πολυ χρονο οποτε θελω κατι ποιοτικο οταν ασχολουμαι...

ΥΓ.Ακομα παλευω να τελειωσω το Xenoblade φιλε metalcandyman δειγμα του χρονου που εχω αυτον τον καιρο(ειμαι στο sword valley περιπου στις 45 ωρες ).
 
Ajax87 είπε:
πολλα μου φενονται τα 11ευρω .. για ενα τοσο μικρο παιχνιδι και τοσο "light" οπως φενεται.. Μαλλον δεν θα το δοκιμασω.. Δεν εχω και πολυ χρονο οποτε θελω κατι ποιοτικο οταν ασχολουμαι...
ΥΓ.Ακομα παλευω να τελειωσω το Xenoblade φιλε metalcandyman δειγμα του χρονου που εχω αυτον τον καιρο(ειμαι στο sword valley περιπου στις 45 ωρες ).
Που θα παει θα το τελειωσης φιλε ajax.To θεμα ειναι οτι απολαμβανεις αυτη την παιχνιδαρα ενα απο τα κορυφαια rpg.Απλα να θυμασαι να ανεβασεις αρκετα level.Εγω με 99 level το τελειωσα αν και δεν χρειαζονται τοσα.Ωσο για το ''to the moon'' μην σε μπερδευει η λεξη rpg.To μονο που θυμιζει rpg ειναι που μιλας με χαρακτηρες κτλ.
 
Πίσω
Μπλουζα