Tony Martin: meet & signing session

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας θανος
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

θανος

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
691
Στις 18 Οκτωβρίου (την επομενη πεμπτη) απο τις 17:00 εως τις 20:00, ο Tony Martin (ex-Black Sabbath) θα βρεθεί στο κατάστημα δίσκων NO REMORSE (Γαμβέτα 4, Αθήνα) σε ένα ειδικό meet & signing session, όπου θα συνομιλήσει με φίλους και οπαδούς των Black Sabbath. Το ίδιο βράδυ ζήτησε να παρευρεθεί και στη συναυλία των Accept!

O Tony Martin κρατούσε το μικρόφωνο των Black Sabbath από το 1987 μέχρι το 1997 (με μια διακοπή όπου επανήλθε ο Dio για το album "Dehumanizer") κυκλοφορώντας μαζί τους μνημειώδη albums όπως το "Headless Cross" και "Tyr".

Επίσης, έχει κυκλοφορήσει προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει και αρκετές συμμετοχές σε διάφορες μπάντες και projects όπως Empire, Giuntini Project, Phenomena, Dario Mollo/Tony Martin κτλ. ευκαιρια για οσους θελουν να τον δουν απο κοντα

Aκομα και τα ''Τhe Eternal Idol'' και ''Cross Purposes'' ειναι εξαιρετικα αλμπουμ.Ειναι κριμα πολυς κοσμος να σνομπαρει αυτη την περιοδο των Sabs και να ασχολειται μονο με αυτη του Οzzy και του Dio.Kατι ''Τechnical Ecstacy'' και ''Dehumanizer'' ειναι σαφως κατωτερα απο τα προαναφερθεντα.

εγω δεν την σνομπαρα ποτε και το cross purposes ειναι μεσα στα αγαπημενα μου αλμπουμ μην ξεχναμε οτι το πρωτο αλμουμ με τον martin το headless cross θεωρειται απο τα καλυτερα των sabbath για μενα ειναι ο δευτερος καλυτερος frontman των sabbath (μετα τον ozzy)

θανος είπε:
εγω δεν την σνομπαρα ποτε και το cross purposes ειναι μεσα στα αγαπημενα μου αλμπουμ μην ξεχναμε οτι το πρωτο αλμουμ με τον martin το headless cross θεωρειται απο τα καλυτερα των sabbath για μενα ειναι ο δευτερος καλυτερος frontman των sabbath (μετα τον ozzy)
same here ;) ....ελπίζω να μην μας πάρουν με τις πέτρες :D .

Γιατι να μας παρουν με τις πετρες;Αυτο τον ψυχαναγκασμο που μας φορτωνουν καποιοι (κυριως δημοσιογραφοι) δεν τον ασπαζωμαι καθολου.Εχουν βγαλει καταπληκτικα αλμπουμ παρολα αυτα θυμαμαι ξενος και ελληνικος τυπος να μας πρηζουν χρονια ολοκληρα με το ''αναμενομενο'' reunion τοτε με τον Οzzy.Τεσπα την προσωπικη του καριερα δεν την εχω παρακολουθησει αλλα ενα φιλαρακι μου ειχε βαλει καποτε να ακουσω μια συνεργασια του με τον Dario Mollo και μου ειχε φανει συμπαθητικη.

Deathshadow είπε:
Γιατι να μας παρουν με τις πετρες;Αυτο τον ψυχαναγκασμο που μας φορτωνουν καποιοι (κυριως δημοσιογραφοι) δεν τον ασπαζωμαι καθολου.Εχουν βγαλει καταπληκτικα αλμπουμ παρολα αυτα θυμαμαι ξενος και ελληνικος τυπος να μας πρηζουν χρονια ολοκληρα με το ''αναμενομενο'' reunion τοτε με τον Οzzy.Τεσπα την προσωπικη του καριερα δεν την εχω παρακολουθησει αλλα ενα φιλαρακι μου ειχε βαλει καποτε να ακουσω μια συνεργασια του με τον Dario Mollo και μου ειχε φανει συμπαθητικη.
δεν το λέω τόσο όσο αφορά τη σύγκρισή του με τον Ozzy αλλά με τον Dio,δεν λέω,απίστευτος τραγουδιστής ήταν αλλά προσωπικά πιστέυω ότι με τον Tony κυκλοφόρησαν περισσότερες "κομματάρες",πολύ απλά γιατί κυκλοφόρησαν περισσότερα αλμπουμ μαζί του

Συμφωνω απολυτα krem.Παροτι η φωνη του θυμιζει Dio μαζι του εβγαλαν πολυ καλα αλμπουμ.

Γούστα είναι αυτά. Για μένα οι 2 ογκόλιθοι που κυκλοφόρησαν οι Sabbath με τον Dio (Heaven And Hell και Mob Rules) είναι οι κορυφαίοι τους δίσκοι και δύο από τους μεγαλύτερους metal δισκους ολων των εποχών...

να βαλω κουιζ?ποιος κοπηκε μετ επαινων μετα απο δοκιμαστικα , στους Σαμπαθ και τελικα την θεση πηρε ο μεγαλος Τονυ

Μαρτιν?

don dokken είπε:
να βαλω κουιζ?ποιος κοπηκε μετ επαινων μετα απο δοκιμαστικα , στους Σαμπαθ και τελικα την θεση πηρε ο μεγαλος ΤονυΜαρτιν?
Ray Gillen ;)

Μακραν η καλυτερη περιοδος των sabbath στα αυτια μου.... dio και ozzy μονο στα προσωπικα τους (εκτος εξαιρεσεων βεβαια μην παρεξηγηθω)

krem13 είπε:
οχι ρε..ο μακαριτης πηγε μετα κατα την αποψη μου επειδη ηθελαν καποιον σαν τον Μαρτιν..Σπουδαιος ο Ραιυ..

Να βοηθησω,αν και παλι θα ειναι δυσκολο..εχει συνεργαστει με B.O.C.

Μας έχεις πιάσει αδιαβαστους Don!!!

don dokken είπε:
οχι ρε..ο μακαριτης πηγε μετα κατα την αποψη μου επειδη ηθελαν καποιον σαν τον Μαρτιν..Σπουδαιος ο Ραιυ..Να βοηθησω,αν και παλι θα ειναι δυσκολο..εχει συνεργαστει με B.O.C.
μπορεί να μην αναφέρεσαι στον Gillen αλλά αυτός ήταν που πήγε πρώτος ;) ,έφυγε/τον έδιωξαν λίγο καιρό πριν τη κυκλοφορία του the eternal idol και τότε έφεραν τον Martin ο οποίος και επανηχογράφησε τα φωνητικά ( με τα γνωστά πανομοιότυπα τελικά με τα αρχικά,αποτελέσματα :D ) .

μηπως ηταν ο david donato που τον εδιωξαν για εκεινη την συνεντευξη στο kerrang που ελεγε οτι το εκανε επειδη εψαχνε δουλεια??

συγνωμμη αλλα δεν κρατηθηκα επρεπε να το ποσταρω πιο παραπληροφορηση πεθαινεις πραγματικα ciao.jpg

Joe Cerisano...Ας το παρει το ποταμι..

Μεγαλη φωναρα,εγω τον γνωρισα απο τοοοοοτε που ηταν στους Silver Condor....Λαμπρη καριερα απο Καντρυ μεχρι συνεργασιες με..Korn ... Trans Siberian Orchestra..Gloria Estefan..θα του αξιζε ενα θρεντακι να του ανοιξω..Εδω με BOC..στο τραγουδι με τον μεγαλυτερο τιτλο που ξερω..

Εντυπωσιακο πως φερνει σε Dio (στο συγκεκριμενο τραγουδι)ισως γι αυτο να τον ηθελαν οι Σαμπαθ,ισως γι αυτο και να μην τον ηθελαν συγχρονως..http://www.youtube.com/watch?v=HAXLlaW_4cM

Σπουδαία φωνή και σπουδαίοι οι δίσκοι με Sabbath που αναγνωρίστικαν αργότερα όμως και κατ' εμέ δικαιολογημένα.

Όποιος έζησε εκείνη την εποχή και είχε εικόνα, καταλαβαίνει γιατί δεν "φτούραγαν" με την καμία οι τότε Sabbath.

Όταν όμως ο καιρός περνάει και ξαναβάζεις κάτω τα πράγματα, τα βλέπεις πιο καθαρά. :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα