TOP 10 PS2 GAMES

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας vagosgta3
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σωστά, το Zelda έπρεπε να καταταγεί στα σκουπίδια, όχι απλώς στα υπερεκτιμημένα. :diablotin:

Maddog είπε:
Σωστά, το Zelda έπρεπε να καταταγεί στα σκουπίδια, όχι απλώς στα υπερεκτιμημένα. :diablotin:
ποιος μιλαει απο το πηγαδι και δεν ακουγεται;;;;Μαλον η φωνη της sega ειναι που πλεον υπαρχει μονο στης μνημες καποιον ανθρωπον :diablotin: Ενα shining force και δυο lunar ειναι τα μονα που αξιζουν απο ολα τα rpg που υπαρχουν στης κονσολες της :P Οταν μιλαει καποιος εξαλου για mega drive και rpg ειναι σαν να λεει το καλητερο ανεκδοτο του κοσμου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D :P :D:P

Υ.Γ.Και γιαυτο που τολμησες να πεις σε πεταω το γαντι και σε προκαλω σε μια μονομαχια στο Out Run:P

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα παραθέσω και τη δική μου προσωπική λίστα από τα 10 αγαπημένα μου ps2 παιχνίδια(τυχαία σειρά-σε σειρές θα βάλω μόνο τον τίτλο):

1)Haunting Ground

2)Project Zero

3)Silent Hill

4)ΝΒΑ Live 07

5)Shadow Of The Colossus

6)Resident Evil Code Veronica

7)Alone In The Dark:The New Nightmare

8)Devil May Cry

9)God Of War

10)Rule Of Rose

Επίσης η συλλογή της Midway έχει μερικά καλά κομμάτια καθώς και τα Metal Slug.

θυμάμαι το Winning Eleven το παιζανε με φίλους τα ξαδέρφια μου μέσω μετατροπής από dvd σε cd μιας και τα dvd-r μηχανήματα ήταν ακόμα ακριβά.
Δεν ξέρω ποια έκδοση ήταν αλλά είχε Ιαπωνικά μενού και εκφωνητές και αυτό γιατί δεν είχε κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας και το βγάλανε πειρατικά. Ήταν το καλύτερο ποδόσφαιρο εξομοίωσης στην αγορά, πολύ καλύτερο από το fifa και τα λοιπά.
Βέβαια εγώ δεν σκαμπάζω από τέτοια παιχνίδια ούτε τότε ούτε τώρα και με κέρδιζαν με διαφορά.
Μέχρι Virtua Striker & Actua Soccer τα καταλαβαίνω.

Το εξης ενα: Sega Rally Championship 1995

Eχοντας παιξει πιο πριν τα παιχνιδια που μεταφερθηκαν στο ps2 αλλου οπως πχ το resident evil 4 που εχει καλυτερα γραφικα στο gamecupe και αλλα γνωστα sega rally 1996 δεν τα γραφω οποτε αυτα ειναι τα καλυτερα PS2 παιχνιδια ολων των εποχων που εχω παιξει.

Gran turismo 4
Virtua fighter 4
Raiden 3
και το Ace combat 5

Το ace combat 7 το ειδα μονο στο youtube (και σε υψηλή ανάλυση βίντεο που το έβαλα σε 1080p μιας και παραπάνω θέλει πολύ πάρα πολυ υψηλές ταχύτητες internet οπότε πολύ δύσκολο ώστε να τρεξει χωρίς κολληματα στην ανάλυση 1440p το βίντεο στο youtube) αλλά τα γραφικα μια απο τα ιδια με το xbox 360 μου φάνηκαν σε 1080p οποτε δεν ασχοληθηκα καθολου. Αν καποια στιγμη βγαλουν νεο ace combat με ρεαλιστικα γραφικα τοτε ναι θα αξιζει να ασχοληθω.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα