Top 5 Κωμικές Τηλεοπτικές Σειρές ever !!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Radiokefalos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Oι 5 καλύτερες σειρές για μένα με σειρά αρίθμησης είναι:

1)Oι Απαράδεκτοι

2)Μεν και Δεν

3)Της Ελλάδος Τα Παιδιά

4)Τρεις Χάριτες

5)Αυθαίρετοι

Πολύ Kαλές σειρές επίσης :
To Δις Εξαμαρτείν,Σ Αγαπώ Μ' Αγαπάς,Το Ρετιρέ,Κωνσταντίνου κι Ελένης,Εγκλήματα,Το Κανάλι της Βαγγελίτσας.

Αδιάφορες σειρές με λίγα έως ελάχιστα καλά σημεία:Eκείνες κι Εγώ,Χαι Ροκ,Είσαι το ταίρι μου,Πενήντα Πενήντα,Εκμέκ Παγωτό,Ο Πέτρος και τα κορίτσια του,και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή.

Oι χειρότερες σειρές για τα πανηγύρια και για ξενέρωτους σε σχέση με το δικό μου χιούμορ
:Στο Πάρα Πέντε(ΑΙΣΧΟΣ!),Singles(ΑΛΛΟ ΑΙΣΧΟΣ),Ελλάς το μεγαλείο σου,Βότκα Πορτοκάλι,Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη,Δύο Ξένοι,Ο κακός Βεζύρης,Δέκα Μικροί Μήτσοι,Λαβ Σόρυ,To Kόκκινο δωμάτιο.

αριαδνη είπε:
1) Μαντάμ Σουσού, αξεπέραστη μοναδική και αναλείωτη στο χρόνο, με υπέροχες ερμηνείες !κριμα που δεν είδαμε την πρωτη, πρωτη σειρά.2) Αλεπού και Μπούφος, πρωτότυπο και πανέξυπνο σενάριο με έναν Κωνσταντίνου υπέροχο.

3) Τα λιονταράκια του Κυρ-Ηλία με ωραίες ερμηνείες

4) Οδός Ανθέων, είχε κάτι.

5)Τα λιονταράκια του Κυρ-Ανδροκλή, με Βουτσά εν δράσει και τα παιδιά του.

6) Πες το ψέματα από το μεγκα. Αυτη η κωμωδία πέρασε και δεν ακούμπησε ενω άξιζε :) Γεωργία Αποστόλου και Σταμάτης Γαρδέλης , μια πανέμορφη Χαλκίδα και πολύ, πολύ γέλιο από πρωταγωνιστές και δευτεραγωνιστές. Παρακαλώ θυμηθείτε την :) δεν θα χάσετε, είχε γέλιο.
Δυστυχώς επειδή τη θυμάμαι-και πολύ καλά μάλιστα-τη θεωρώ πολύ κακή σειρά το"Πες το ψέματα"κι ευτυχώς την κόψανε έγκαιρα...Προσωπικά δε γέλασα ούτε από υποχρέωση.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny19818 είπε:
Θα τηρήσω το όριο και θα πω:

Της Ελλάδος τα παιδιά

Οι μεν και οι Δεν

Τρεις και ο Κούκος

Εκείνες και εγώ

πέμπτη δεν μου έρχεται...

Πως ξέχασα τους Μεν Και Δεν!! Διορθώνω την 5άδα μου αμέσως.

1, και με τεράστια διαφορά... Εγκλήματα.

2. Της Ελλάδος τα παιδιά..

3. Εκείνες και εγώ..

4. Τρεις Χάριτες

5. Δεν την θυμάμαι καλά, και μπορεί αν την έβλεπα σήμερα να είχα άλλη άποψη, όπως και μάλλον δεν θα την θυμούνται και πολλοί άλλοι.. Όμως θα την πω για "πρωτοτυπία".. Το Πήδημα του Βατράχου.

Μπόνους, κάτι νέο... Κάτω Παρτάλι.

-Κωσταντινου και Ελενης

-Της Ελλαδος τα παιδια

-Εκεινες και εγω

-Μεν και Δεν

-Βαρβαροτητες!(πω πω παραλιγο να ξεχασω αυτο το διαμαντι :P )

Πήγα να γράψω σ'αυτό το θέμα, αλλά δυσκολεύτηκα, γιατί είναι μακελειό! Ο τίτλος λέει για τις πέντε καλύτερες τηλεοπτικές σειρές, όμως άλλοι έχουν βάλει δέκα, άλλοι δεκατρείς, άλλοι έχουν κάνει λίστες καλών και κακών, άλλοι έβαλαν ελληνικές και ξένες, άλλοι διχίλιαρες, χάθηκα! Πολύ δεκτικός ο δημιουργός, αν ήταν δικό μου θέμα δεν θα επέτρεπα με τίποτα τέτοιο μπάχαλο :P Θα υπακούσω κι εγώ όσο γίνεται σ'αυτό που ζητάει ο τίτλος. Βλέπω κι ότι έχουν μπει πολλά μεταγενέστερα του 1995, οπότε θα βάλω κι εγώ, αλλά όχι πέρα από τα 90's. Δεν διευκρινίζεται αν εννοεί ελληνικές ή ξένες ή και τα δύο, αλλά θα ακολουθήσω το παράδειγμα των περισσότερων και θα βάλω μόνο ελληνικές. Με τυχαία σειρά:

1 Το κανάλι της Βαγγελίτσας

2 Ντόλτσε Βίτα

3 Οι Απαράδεκτοι

4 Οι τρείς Χάριτες

5 Εκείνες και εγώ

(Αν υπήρχε χώρος θα συμπλήρωνα τους Μεν και Δεν και το Κωνσταντίνου και Ελένης.)

τηρώ κι εγώ το όριο των 5 σειρών και οι δικές μου επιλογές είναι

Οι Τρεις Χαριτες

Το Ρετιρέ (!!!)

Εκμέκ παγωτό (θεικό!!!)

Οι απαράδεκτοι

Της Ελλάδος τα παιδιά (ο πρώτος κύκλος!)

Σεβόμενος το όριο των 5 και το όριο του forum (1995)

1.Αυθαίρετοι (επική σειρά πολύ μπροστά από την εποχή της)

2.Απαράδεκτοι

3.Οι Τρεις χάριτες (δεν αντέχει όσο τα προηγούμενα στο χρόνο αλλά είναι υπερ -κλάσικ)

4.Οι μεν και οι δεν

5.Της Ελλάδος τα παιδιά (1ος κύκλος όπως πολύ σωστά σημειώνουν κι άλλοι)

Πίσω
Μπλουζα