SurvivalHorror
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 115
Oι 5 καλύτερες σειρές για μένα με σειρά αρίθμησης είναι:
1)Oι Απαράδεκτοι
2)Μεν και Δεν
3)Της Ελλάδος Τα Παιδιά
4)Τρεις Χάριτες
5)Αυθαίρετοι
Πολύ Kαλές σειρές επίσης :To Δις Εξαμαρτείν,Σ Αγαπώ Μ' Αγαπάς,Το Ρετιρέ,Κωνσταντίνου κι Ελένης,Εγκλήματα,Το Κανάλι της Βαγγελίτσας.
Αδιάφορες σειρές με λίγα έως ελάχιστα καλά σημεία:Eκείνες κι Εγώ,Χαι Ροκ,Είσαι το ταίρι μου,Πενήντα Πενήντα,Εκμέκ Παγωτό,Ο Πέτρος και τα κορίτσια του,και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή.
Oι χειρότερες σειρές για τα πανηγύρια και για ξενέρωτους σε σχέση με το δικό μου χιούμορ :Στο Πάρα Πέντε(ΑΙΣΧΟΣ!),Singles(ΑΛΛΟ ΑΙΣΧΟΣ),Ελλάς το μεγαλείο σου,Βότκα Πορτοκάλι,Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη,Δύο Ξένοι,Ο κακός Βεζύρης,Δέκα Μικροί Μήτσοι,Λαβ Σόρυ,To Kόκκινο δωμάτιο.
1)Oι Απαράδεκτοι
2)Μεν και Δεν
3)Της Ελλάδος Τα Παιδιά
4)Τρεις Χάριτες
5)Αυθαίρετοι
Πολύ Kαλές σειρές επίσης :To Δις Εξαμαρτείν,Σ Αγαπώ Μ' Αγαπάς,Το Ρετιρέ,Κωνσταντίνου κι Ελένης,Εγκλήματα,Το Κανάλι της Βαγγελίτσας.
Αδιάφορες σειρές με λίγα έως ελάχιστα καλά σημεία:Eκείνες κι Εγώ,Χαι Ροκ,Είσαι το ταίρι μου,Πενήντα Πενήντα,Εκμέκ Παγωτό,Ο Πέτρος και τα κορίτσια του,και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή.
Oι χειρότερες σειρές για τα πανηγύρια και για ξενέρωτους σε σχέση με το δικό μου χιούμορ :Στο Πάρα Πέντε(ΑΙΣΧΟΣ!),Singles(ΑΛΛΟ ΑΙΣΧΟΣ),Ελλάς το μεγαλείο σου,Βότκα Πορτοκάλι,Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη,Δύο Ξένοι,Ο κακός Βεζύρης,Δέκα Μικροί Μήτσοι,Λαβ Σόρυ,To Kόκκινο δωμάτιο.
Δυστυχώς επειδή τη θυμάμαι-και πολύ καλά μάλιστα-τη θεωρώ πολύ κακή σειρά το"Πες το ψέματα"κι ευτυχώς την κόψανε έγκαιρα...Προσωπικά δε γέλασα ούτε από υποχρέωση.αριαδνη είπε:1) Μαντάμ Σουσού, αξεπέραστη μοναδική και αναλείωτη στο χρόνο, με υπέροχες ερμηνείες !κριμα που δεν είδαμε την πρωτη, πρωτη σειρά.2) Αλεπού και Μπούφος, πρωτότυπο και πανέξυπνο σενάριο με έναν Κωνσταντίνου υπέροχο.
3) Τα λιονταράκια του Κυρ-Ηλία με ωραίες ερμηνείες
4) Οδός Ανθέων, είχε κάτι.
5)Τα λιονταράκια του Κυρ-Ανδροκλή, με Βουτσά εν δράσει και τα παιδιά του.
6) Πες το ψέματα από το μεγκα. Αυτη η κωμωδία πέρασε και δεν ακούμπησε ενω άξιζε Γεωργία Αποστόλου και Σταμάτης Γαρδέλης , μια πανέμορφη Χαλκίδα και πολύ, πολύ γέλιο από πρωταγωνιστές και δευτεραγωνιστές. Παρακαλώ θυμηθείτε την δεν θα χάσετε, είχε γέλιο.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: