Transformers (2007)

telonio

Retro PaTRi@RcH
Joined
19 Ιουλ 2006
Μηνύματα
4.487
Αντιδράσεις
2.294
E αυτό ειλικρινά δεν περίμενα να το δω ποτέ! Τα γυρίσματα είναι ουσιαστικά ακόμη στην αρχή και αναμένετε η προβολή της ταινίας στις αίθουσες το 2007. Στο official site δεν έχει ακόμη να δούμε υλικό απο την ταινία αλλα μόνο ένα teaser, το οποίο μπορείτε να δείτε εδω..

http://www.transformersmovie.com

Optimus prime vs Megatron στην μεγάλη οθόνη;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είδα trailer και αφίσα σε υψηλή ανάλυση

του χρόνου έρχεται και ο Knight Rider

Καθώς και το Rambo 4 και rocky 6
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Transformers : The Movie 2007

αλλη μια σειρα κινουμενων σχεδιων που μεταφερεται στην μεγαλη οθονη

το επισημο σαιτ της ταινιας http://www.transformersmovie.com/

κ ενα βιντεακι

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φαίνεται πολύ καλό..
 
Επιτελους!Καιρος ηταν!Με παραγωγο τον Spielberg και σκηνοθετη τον Bay πιστευω οτι θα γινει καλη δουλεια... :thumbup:

Οτομποτ!Μεταμορφωθειτε!Optimus Prime FTW!
 
Εντυπωσιακα τα εφε.:eek:

transformerscelebutopianet8.jpg

transformerscelebutopianet6.jpg

transformerscelebutopianet5.jpg

transformerscelebutopianet3.jpg

ironhide1.jpg

primelips1.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
EΒΓAΛAN TH MAΣKA AΠO ΤΟΝ ΟΡΤΙΜUS PRIME!

Λένε ότι αλλάξανε τα design των ρομπότ για να φαίνονται εξωγήινα και πιο ρεαλιστικά, αλλά αυτό που πραγματικά καταφέρανε είναι να μην αναγνωρίζεται τίποτα. Πολλή λεπτομέρεια, υπερβολική. Αν κοιτάξεις πολλή ώρα τις εικόνες θα ζαλιστείς. Τέλος πάντων...το design του Optimus Prime δεν το είχανε πειράξει πολύ και ακόμα μεταμορφώνεται σε τεράστια κόκκινη νταλίκα. Και τι έκανε ο μέγας σκηνοθέτης Michael Bay; Πήγε και αφαίρεσε την προστατευτική μάσκα από το "πρόσωπο" του ρομπότ. Ένα ρομπότ ήταν -όλο κι όλο- που θύμιζε τις σειρές των anime και τα κομικς της Marvel και τέλευταία στιγμή το άλλαξε κι αυτό. Μπορεί να μη σας φαίνεται μεγάλο θέμα αυτό τώρα, αλλά για φανταστείτε να έκανε κάποιος σκηνοθέτης το Superman με άφρο μαλί επειδή αυτός είναι ο "δικός του" Superman στη δική του ταινία...

Είναι κι άλλα. Το σενάριο της ταινίας που είχα διαβάσει 2 μήνες πριν, ήταν καλό και με πολλή βια. Σκεφτείτε κάτι σαν το Robocop 2 με λίγο Star Wars. O μέγας παραγωγός Steven Spielberg όμως, που έχει στο μυαλό του μόνο τα δολλάρια, έκοψε όλες τις "σκληρές" σκηνές κι έκανε πιο "παιδική" την ταινία...για να μπορούν να τη δουν όλοι. Κι έτσι, ενώ στην αρχή ημουν σίγουρος πως θα'μαι πρώτος στη σειρά έξω απ'το σινεμά, τώρα απλά θα περιμένω τον έγχρωμο το φίλο μου το Jerry να μου δώσει μια κόπια για 3 ευρώ.
 
Ο spielberg στις ταινιες ειναι εγγυηση αλλα και εξαρχης το transformers σε παιδικο κοινο απευθυνοταν , να εκανε το ιδιο με τον π.χ Freddy θα ηταν αλλο πραγμα.

Οσο για τις αλλαγες μαλλον επρεπε να γινουν γιατι οσο να'ναι τα 80ς δεν γραφουν καλα στην σημερινη εποχη if you know what i mean :thumbup: .
 
AARDVARK είπε:
Ο spielberg στις ταινιες ειναι εγγυηση αλλα και εξαρχης το transformers σε παιδικο κοινο απευθυνοταν , να εκανε το ιδιο με τον π.χ Freddy θα ηταν αλλο πραγμα.Οσο για τις αλλαγες μαλλον επρεπε να γινουν γιατι οσο να'ναι τα 80ς δεν γραφουν καλα στην σημερινη εποχη if you know what i mean :thumbup: .
+1 και από μένα! :)
 
Λέτε να βάλουν κ το Original soundtrack Που έπαιζε τότε? Μιλάμε θα ναι τρελή 80ιλα!

something evil is watching over you


coming from the sky above and theres nothing you can do...
 
Είδα το σάββατο την ταινία Transformers καθότι και σαν πιτσιρικάς ήμουν φανατικός. Άκρως πετυχημένα και εντυπωσιακά γραφικά και πολύ καταστροφή. Ευχάριστη ταινία σαν σύνολο. Κατα την άποψή μου όμως είχε πολλές περιττές σκηνές που κούραζαν. Και αυτή η συμπάθεια των Autobots προς τους ανθρώπους είχε καταντήσει γελοία. Σε γενικές γραμμές κατα έναν περίεργο τρόπο χάρηκα που είδα στην μεγάλη οθόνη τους Optimus Prime, Megatron και τις παρέες τους. Σίγουρα όχι η ταινία της χρονιάς αλλά τουλάχιστο αρκετά ενδιαφέρον.
 
Ναι αλλα οι πρωταγωνιστες ειναι λιιγο ψηλοτεροι :biglaugh:
 
To παιχνιδι ειναι λιγο βαρετο...ωραια γραφικα αλλα πολυ melee...
 
(δεν αλλάζει mode με τίποτα .... η Ε3 είναι κοντά)
 
Πίσω
Μπλουζα