Treasure Adventure Game (by RobitStudios) [PC]

Ευχαριστώ, Νεμο και Metalcandyman για την ενημέρωση και το review αντίστοιχα. Ένα από τα πιό ωραία platform adventures που έχω συναντήσει. Παίζω εδώ και μια εβδομάδα τώρα. Εθιστικό, λογικά δύσκολο (αν και κομματάκι σπαστικό σε ορισμένα σημεία) αλλά σε ανταμείβει με το gameplay του. Μακάρι να δούμε και άλλα τέτοια παιχνιδούλια, μη απαιτητικά από μηχάνημα και freeware (Metalcandyman το "δεν υπάρχει ΔΝΤ στο παιχνίδι, άπαιχτο"). :thumbup:
 
Φιλε Lord Veko χαιρομαι που σαρεσε το Review αλλα πιο πολυ χαιρομαι που σαρεσε και σενα τοσο πολυ το παιχνιδι.Εγω πραγματικα ενθουσιαστηκα και το ξεζουμισα χωρις να χασω λεπτο :D Πραγματικα οπως εγραψα και να μην ηταν free θα το αγοραζα στο λεπτο.Επειδη απο δω μεσα δεν το κοβω να ασχοληθηκαν πολλοι σοβαρα με το Treasure Adventure Game και εννοω να το τερματισαν και οχι απλα να το επαιξαν μιση ωρα οταν με το καλο το τερματισεις γραψε την αποψη σου να κανουμε κουβεντα.
 
Το τερμάτισα, είδα το Bad End όμως με 98%. Σε ορισμένα σημεία σπάστηκα πολύ, πχ στην απόκτηση του φακού με τα άλματα με την βοήθεια του μπουκαλιού έφαγα 1 1/2 ώρα για να το περάσω, ενώ έβριζα μέσα από τα δόντια μου. Μου αρέσει η λεπτομέρεια πως αργότερα βρίσκεις αντικείμενα στο παιχνίδι που σε βοηθούν να περάσεις σημεία που πριν δεν μπορούσες, όπως με το μεγαλύτερο άλμα πχ. Για να πω την αμαρτία μου, χρησιμοποίησα το cheat engine για άπειρη ενέργεια, και είδα και βιντεάκια με gameplay σε ορισμένα σημεία όπως το πως φτάνεις την φλόγα στην πίστα με τα παραισθησιογόνα μανιτάρια. Αλλά το έβγαλα... Το τέλος ήταν πολύ ανατρεπτικό, δεν λέω περισσότερα για να μην χαλάσω σε κανέναν την έκπληξη. Αν μόνο ήξερα για το cheat engine την εποχή του Cave Story, το οποίο το παράτησα σε κάποιο σημείο που τα βρήκα μπαστούνια.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που συνάντησα τον τελευταίο καιρό, και είναι και free. Και υπόθεση, και ψάξιμο, και μάχες με μεγάλους κακούς, τα είχε όλα.
 
Ωραιος φιλε :thumbup: Και οπως ειπες τα εχει ολα δεν του λειπει απολυτως τιποτα και ειναι κατι παραπανω απο πληρες για free παιχνιδι.
 


taw_shot_9.jpg

taw_shot_13.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενω ειμαστε ακομα σε αναμονη του Treasure Adventure World - Minecon Demo

,οι λιγοτερο εμπειροι χρηστες MAC OS X μπορουν να απολαυσουν το αυθεντικο Τreasure Adventure Game ΚΑΙ μεσω του

easy all-in-one-package Mac wrapper/ολα σε ενα εντελως απλοοιημενο Μac wrapper/

http://www.filefactory.com/file/3p51jf6srudj/Treasure_Adventure.zip

ενω υπαρχει και video με οδηγιες με το How to/Πως και τι? .

http://www.youtube.com/watch?v=XHEmbuRaxwE

Προελευση : http://paulthetall.com/treasure-adventure-game-mac/
 

να το και το demo του Treasure Adventure World το remake του Treasure Adventure Game με νεα γραφικα,νεα αντικειμενα ,διασκευασμενη μουσικη και ελαφρως διαφοροποιημενα physics .

>>> Demo direct download link 1

>>> Demo direct download link 2
 
ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται θα το δοκιμάσω
 
Treasure Adventure World νεο DEMO

 
Φοβερο χαμπαρι δεν το ειχα παρει ξεκιναω το κατεβασμα να γουσταρω το βραδυ.Τhanks Nemo:thumbup:
 
Features:

18+ hours of single player, open-world puzzle platformer gameplay with multiple endings to unlock

Discover 16 islands filled with caves, temples and portals to other dimensions!

Weather system changes gameplay and affects puzzles!

10 boss fights, plus dozens of unique enemies!

Gobs of hidden secrets, easter eggs and cameos

Create and share custom player skins

Enhance your abilities with hats!

New Game + mode
Ερχεται αρχές φεβρουάριου

>>> https://www.gog.com/game/treasure_adventure_world

>>> http://store.steampowered.com/app/268770/Treasure_Adventure_World/?l=greek
 
Nemo είπε:
Ευκαιρια μετα απο 6 χρονια να βρεθω ξανα στον μαγικο κοσμο του Treasure Aventure Game.Το θεμα ειναι ομως πως δεν εχω καταλαβει ακομα αν το Treasure Adventure World ειναι ολοκαινουργιο παιχνιδι γιατι στο Trailer βλεπω γνωστες τοποθεσιες απο το Treasure Adventure Game.
 
Πίσω
Μπλουζα