Trine 2 Directors Cut

Ajax87

Human RetroDatabase
Joined
20 Φεβ 2011
Μηνύματα
3.565
Αντιδράσεις
465
Κατεβασα χτες το παιχνιδι! Πολυ ωραια ατμοσφαιρα εχεις τρεις χαρακτηρες εναν μαγο(Amadeus) , thief (Zoya) και εναν knight (Pontius) που για να προχωρησεις πρεπει να τους συνδιασεις, τα controls πολυ ευκολα και με πολλες επιλογες. Μπορεις να παιξεις ειτε με το gamepad και να κινησε με τους μοχλους η να το δουλευεις και με το touchscreen (επιλογη μονοδρομος για τον μαγο.. αν εχει παιξει καποιος το παιχνιδι καταλαβαινει τι εννοω) .Μπορεις να παιξεις με wii mote + nunchuck η classic controller(του wii) για καποιο λογο δεν μπορεις με το pro contoller ενω στο shop ελεγε οτι εχεις και αυτη την επιλογη.Τα γραφικα πολυ ωραια το εχω δει και στον υπολογιστη δεν βρηκα να υστερει σε κατι η εκδοση του Wii U. Το gameplay εχει platforming, puzzles, action ολα δηλαδη! Η εκδοση για το Wii U εχει καποια extra τωρα το τι θα σας γελασω.(νομιζω εχει ενα dlc που ειχε κυκλοφορισει και καποιες ακομα extra πιστες). Το παιχνιδι αξιζει πολυ και με τιμη χωμα στο Nintendo eshop 13,49e μεχρι τελος του χρονου σαν προσφορα.

[video=youtube;t-wzG14VZd0]

 
Good old platforming,θελω να δω αυτα τα γραφικα σε γνωστους τιτλους του παρελθοντος.
 
Τεχνικη αναλυση του Trine 2 και συγκριση με ολες της αλλες εκδοσεις απο την Digital Foundry τους αγαπημενους αναλυτες του τελικου του ''The new zealand story'' Wally:D

H οποια δειχνει πως εκτος απο το εξτρα υλικο ειναι η κορυφαια εκδοση στης κονσολες,εφαμηλη με την pc εκδοση στην συγκεκριμενη αναλυση και η μονη εκδοση που χρεισιμοποιη τεχνικες στα γραφικα που υπαρχουν μονο στο PC και με πολυ καλητερη ποιοτητα στην ολη εικονα του παιχνιδιου χωρις να επηεραζει καθολου το ομαλο frame rate.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-trine-2-face-off
 
Αυτό και το Nano Assault είναι μέχρι στιγμής τα καλύτερα δείγματα γραφικών στην κονσόλα.

...Αλλά στο PC το παιχνίδι απλά βρίσκεται σε άλλο επίπεδο χάρη στα 60fps (αν έχεις ένα καλούτσικο PC).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Ερχεται update την επομενη εβδομαδα θα μπορεις να παιζεις πλεον και με το pro controller , θα μπει το voice chat αλλα θα υπαρχουν και οπτικες βελτιωσεις.
http://www.nintendolife.com/news/2012/12/trine_2_directors_cut_is_getting_an_update_next_week
Το update που μας ειχα υποσχεθει δεν ηρθε τελικα τοτε!! :xm: Ελπιζουμε για τελος Ιανουαριου οπως ειπανε στην Frozenbyte! :)

http://www.nintendolife.com/news/2013/01/frozenbyte_hopes_to_release_trine_2_update_this_month
 
Το update κυκλοφορησε στην ευρωπη και οποιος ξεκινησει να παιξει το παιχνιδι θα του ερθει ειδοποιηση.Πολλα πραγματα εχουν προστεθει με καποια απο τα σημαντικοτερα να ειναι voice chat,υποστηριξη του pro controller και καποιες βελτιωσεις στον τεχνικο τομεα.
 
Τα έχω αγοράσει όλα μέσω Steam!

Trine 1, Trine 2 + Goblin's Menace Expansion, πραγματικά το παιχνίδι είναι πανέμορφο, με παρα πολύ ωραίο στόρυ, πανέμορφα γραφικά και καταπληκτικό soundtrack! Δεν του λείπει τίποτα! Ειδικά το 2 όταν είχε βγει το είχα τερματίσει καμμιά 5-6 φορές! Από τα λίγα παιχνίδια που με κράτησαν τόσο πολύ!

Υπάρχει και σελίδα στο facebook για να μαθαίνετε νέα τους συχνά-πυκνά και φυσικά όλοι τους παρακαλάνε για ένα μελλοντικό Trine 3! Οι ίδιοι είχαν πει πως δεν είναι στα άμμεσα σχέδια τους αλλά δεν το αποκλείουν μελλοντικά! :cool:
 
Remake του Trine (1) με την μηχανη που χρησιμοποιηθηκε στο Trine 2 ειναι διαθεσιμο ηδη για PC και θα ειναι διαθεσιμο καποια στιγμη για Wii U και PS4!

[video=youtube;H4sMJdAP2-4]

 
Δεν ξερω τι παραπανω θα εχει το remake αλλα αν εχει σοβαρες βελτιωσεις-προσθηκες τοτε θα σκεφτω να το παρω στο Wii U γιατι ολα τα trine απλα τα λατρευω.
 
Πραγματικά μαγευτικά τα Trine, νομίζω και εγώ ότι αξίζει τον κόπο να τα δει όποιος δεν το έχει ήδη κάνει.
 
Πίσω
Μπλουζα